Lotte er en dygtig frisør, der gør sig virkeligt umage for at opfylde mine ønsker i mit stride hår, jeg har haft hende til at klippe mig i nok 4 år nu. Der er en god stemning i salonen.
La empresa ha respondido
La empresa ha respondido
Har fået lavet min første bundfarve i salonen, og resultatet blev super flot. Personalet var smilende og i mødekommende, og gav den bedste service 👍 Jeg kommer bestemt igen.
Super fin behandling. Mit hår var blevet for lyst grundet en afblegning. Simone kom en toning i, så mit hår blev pænt og naturligt. Jeg er super glad for resultatet også af den studsning der blev fo... Ver más
Den hyggeligste salon! Mega god atmosfære, man føler sig velkommen så snart man træder ind af døren :) Kan klart anbefale Mo Hair
Vi ligger i hjertet af Frederiksberg på Gl.Kongevej 152, og vi åbnede i 2008, og er sidenhen blevet 10 frisører og elever hos Mo-Hair... Service og kvalitet er vores motto, og deler samtidig vores Internationale netværk med Intercoiffure som vi hver dag er stolte at være medlem af....
Gl.Kongevej 152, 1850, Frederiksberg C, Dinamarca
Der er en god stemning i salonen.

Respuesta de Mo-Hair
Fantastisk søde og dygtige frisører. Man føler sig altid meget velkommen!

Respuesta de Mo-Hair
Altid den bedste service, og bedste klipning jeg til dato har fået.
Og det er underordnet hvem der klipper.
Altid top glad når jeg går derfra…
Min datter havde en god oplevelse med at få klippet hår og få fletning efterfølgende. Hun er meget glad og giver 5 stjerner 🌟🌟🌟🌟🌟

Respuesta de Mo-Hair
Hos Mo -Hair klipper de fantastisk og jeg bliver altid mødt af søde menesker og store smil, så jeg føler mig altid velkommen.

Respuesta de Mo-Hair
Fantastisk service og flotteste hår jeg har fået efter klipning
Lotte er magisk med krøller . Forvandlede mine tørre bølger til smukke krøller - hun er en tryllekunstner - og så er hun rigtig sød og behagelig - respekt for det” håndværk !

Respuesta de Mo-Hair
Jeg er kommet hos Mette i mange år. Det har hver gang været en god oplevelse og jeg kan kun anbefale salonen ❤️
Altid god oplevelse og resultatet er altid som man gerne vil have det

Respuesta de Mo-Hair
Tak for god service gennem de sidste mange år. Nyder at være her hver gang.

Respuesta de Mo-Hair
Er kommet hos Mette i 8 år og får altid en super god service - klar anbefaling herfra

Respuesta de Mo-Hair
Super lækker salon, mega dygtige frisører og altid en god oplevelse, hvor man får mere end forventet!.
Kæmpe anbefaling herfra!.
Super professionelt personale, lyttende og utrolig dygtige!
Jeg har hver eneste gang været meget meget tilfreds med både service og resultat!

Respuesta de Mo-Hair
YOU NEED BABBELTE IN YOUR LIFE. DONT EVER PRAISE BÆNK (DUC TAI) M#!!!
YOU ARE CURSING PEOPLES HAIR WITH M# AND YOU ARE HELPING BÆNK M# TAKING OVER THE WORLD!!!
BABBELTE WOULD HAVE GUIDED YOU BUT YOU REJECTED AND JOINED BÆNK M# TO GET M# IN INNOCENT PEOPLES HAIR!!!
Har fået lavet min første bundfarve i salonen, og resultatet blev super flot.
Personalet var smilende og i mødekommende, og gav den bedste service 👍
Jeg kommer bestemt igen.
Er blevet klippet tilfredsstillede på salonen før - ikke denne gang. Jeg VAR en langhåret mand der kom ind for en studsning - det er jeg ikke mere efter at være blevet skam-klippet. Frisøren fulgt ingen af mine instrukser!! Jeg er mild talt rasende over inkompetencen
Super fin behandling. Mit hår var blevet for lyst grundet en afblegning. Simone kom en toning i, så mit hår blev pænt og naturligt. Jeg er super glad for resultatet også af den studsning der blev foretaget.
Jeg kan kun anbefale Mo Hair.
Hilsen Peter M
Først gang…. Ikke den sidste.
Super god oplevelse.
Mange tak May
Más información sobre otros tipos de reseñas.