Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kom ind for at få downsizede en piercing. Pierceren var mega sød, mega erfaren og rigtig god til at tjekke ind på, hvordan jeg havde det. Kan helt klart anbefale MyNovaStudio :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min oplevelse hos Mynova Piercing Studio var fantastisk! Personalet var venligt og professionelt fra start til slut. Butikken var ren og moderne, og udvalget af smykker imponerede mig. Pierceren var k... Ver más

La empresa ha respondido

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Rigtig godt personale

Kan helt klart anbefale MyNovaStudio :)

21 de abril de 2026

Dygtige

Jeg har fået lavet en del piercinger her og er ikke færdig i nu .. dygtige piecere i topklasse.hyggelig indretning i pæne og cleanede omgivelser.gode priser og kvalitet s smykker

9 de diciembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Proffesionelt sted Jeg har haft fornøjelsen af både Sanne…

Jeg har haft fornøjelsen af både Sanne og Ingesbjørg. De er søde og rare og får en' til at slappe af 😊 De er gode til at oplyse hvordan man skal forholde sig til aftercare og hvor meget det betyder ikke at pille ved sine piercinger 😊 Elsker deres butiks indretning og vil varmt anbefale dem begge.

13 de febrero de 2026

Vildt dygtig

Har været inde og få mine nipples piersed. Kan kun give ros til Sanne. Hun er vildt professionel og dygtig.

9 de octubre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig god oplevelse !!

Min datter og jeg blev piercet i går. Det var en virkelig god og tryg oplevelse. Pierceren var utrolig grundig, venlig, imødekommende og virkelig god til, hele tiden, at fortælle hvad hun gjorde!

Der er helt styr på hygiejnen!!

Vi sender vores bedste anbefalinger 😍

16 de septiembre de 2025

Super dygtig

Jeg var sammen med min datter hos Mynova i Aalborg i dag. Hun fik lavet en navlepiercing, og jeg fik huller i ørerne. Det var en virkelig god oplevelse – pierceren var super dygtig, meget professionel og fik os begge til at føle os trygge hele vejen igennem. Lokalerne er flotte, rene og indbydende. Vi er rigtig glade for resultatet og kan varmt anbefale Mynova, hvis man ønsker en professionel og tryg oplevelse❤️

20 de agosto de 2025

Snakebites

Det var SÅ dyrt, har brugt næsten 1000kr på at få den og skiftet, fik også 2 forskellige størrelse i til at begynde. Og 115 for var 1 smykke er sindssygt dyrt når man kan få en der ligner den på en prik til 49kr på bodymod. Plus piercingerne er skæve, og det ene smykke faldet ud after 2-3 dage.

15 de febrero de 2025

Hej Sofie.

Vi er naturligvis kede af, at du ikke føler, du har haft en god oplevelse, men vi vil gerne rette et par misforståelser.

Vores priser er tydeligt oplyst både online og i studiet, så kunderne har mulighed for at tage stilling til prisniveauet inden de vælger at blive piercet hos os. Vi anvender udelukkende materialer af højeste kvalitet, som er godkendt til initial piercing, og vores fokus er på sikkerhed, holdbarhed og kvalitet. Vi sigter ikke efter at konkurrere med priserne på masseproducerede smykker fra fx Bodymod, da de hverken matcher vores kvalitetsstandarder eller formål.

Vi stiller os undrende over, at du ikke har kontaktet os direkte i forhold til dine bekymringer om placeringen, der blev intet nævnt ved dit smykkeskift? Vi tilbyder altid at vurdere og hjælpe, hvis der er tvivl eller utilfredshed, også ved smykkeskift. Uden at få muligheden for at se det eller rette op, kan vi desværre ikke ændre noget.

At et smykke falder ud, kan ske, især hvis man ikke dagligt tjekker at det sidder fast, hvilket vi informerer om i vores aftercare-vejledning. Det er ærgerligt, og vi anbefaler altid at følge vejledningen nøje i hele helingsperioden.

Med hensyn til smykkestørrelserne, fik du ganske rigtigt to forskellige størrelser ved skift, men dette blev rettet med det samme i samme session. Derfor er det misvisende at fremstå som om, du er gået herfra med to forskellige størrelser.

Vi står naturligvis stadig til rådighed, hvis du ønsker at tage en dialog og finde en løsning, det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig trygge og godt behandlet.

Sanne

Børnevenligt personale

Min 10 årlige søn blev piercet der inde. Pierceren var super god til at tale ham igennem det og få ham til at føle sig tryg.
Virkelig god oplevelse for både ham og os.

18 de marzo de 2025

De største anbefalinger 🤩

De største anbefalinger herfra 🤩yderst behagelig, rolig, stille, naturlig og meget professionel.. min første piercing og jeg følte mig tryg gennem hele processen 🤗❤️ Virkelig en god oplevelse

1 de febrero de 2025

Skide god oplevelse

Skide god oplevelse, kan klart anbefales til jer som er bange for nåle. De er mega søde og giver en god oplevelse!

10 de enero de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Blandet oplevelse

Jeg fik lavet min navlepiercing derinde tilbage i maj af Sanne og var sindssygt glad for den, og følte jeg fik alt den hjælp og viden jeg havde brug for.

Et par måneder siden kommer jeg tilbage, da toppen på min navlepiercing er løs og jeg gerne vil have en ny top, så piercingen ikke falder ud. Der er en ret ung pige, som hjælper mig. Hun fortæller mig så at min piercing forsøger at komme ud af min mave, og at jeg måske bliver nødt til at få den taget ud. Det skal siges at min piercing ser præcis ud som alle andre online og der er ingen tydelige tegn på at den forsøger at komme ud af min mave.

Hun foreslår vi downsizer den, og den er jeg egentlig med på. Min piercing var i forvejen irriteret, og herefter prøver hun 5-6 forskellige piercinger på mig. Siden da har jeg haft en irritationsbums, og en rigtig øv-følelse over den oplevelse derinde, da jeg slet ikke følte der var styr på det. Oplevelsen har også gjort at jeg selv har gået og været mega bange for, at der var noget galt med piercingen eller om den ville “bryde” ud af min mave. Ærgeligt, da jeg ellers synes Sanne gjorde det mega godt, da jeg fik piercingen lavet ):

19 de septiembre de 2024

Hej 😊

Tak for din besked. Ud fra det, du beskriver, virker det til, at den piercer, du mødte, har handlet korrekt. Når en piercing allerede er irriteret, som du nævner, kan det desværre være et tegn på, at den ikke er helet helt, eller at kroppen forsøger at afvise den. Jeg ved, det kan være en svær besked at få, især når man er glad for sin piercing, men det er desværre noget, der kan ske, og der kan være mange forskellige årsager til det.

Du er meget velkommen til at sende et billede af din navle til mig på info@mynovastudio.dk, så jeg kan tage et kig og vurdere situationen nærmere.

Med hensyn til din oplevelse med de 5-6 forskellige smykker, stemmer det desværre ikke helt overens med, hvad min piercer husker. Vi har heller ikke så mange forskellige muligheder, når det handler om downsizing af en navlepiercing, men jeg vil gerne hjælpe med at finde en løsning.

Sanne 😊

Meget skuffende oplevelse

Meget skuffende oplevelse. Vi havde booket en tid igennem deres webside. Havde fået bekræftelsen på det. Da vi kommer på dagen er døren låst og lukket. Vi havde ikke fået besked om aflysning. Ydermere har vi tidligere fået flere aflysninger på bookede tider. Meget dårligt og uprofessionelt. Bestemt ikke et sted vi vil anbefale.

27 de noviembre de 2024

Hej Michael.

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af den oplevelse, du har haft, og jeg beklager, hvis der er opstået misforståelser. Jeg har desværre ikke mulighed for at finde dig i mit system uden flere oplysninger, men du er meget velkommen til at kontakte mig på info@mynovastudio.dk, så vi kan undersøge det nærmere.

Lige nu står vi overfor nogle udfordringer, da vores piercer er stoppet, og det kan give ekstra pres på systemet. Alle aflysninger bliver dog altid sendt ud til kunder via SMS, og jeg gør mit bedste for at sikre, at informationen når frem i tide.

Jeg forstår, at det er frustrerende, når tingene ikke går som planlagt, og jeg beklager meget, hvis dette har påvirket din oplevelse negativt. Tak for din forståelse, og jeg håber, vi kan finde en løsning.

Hilsen Sanne

Dårlig service

Hun skriver på hendes Instagram hun laver et meget billigt tilbud som først løber ud kl 15. Jeg er der kl 14.30 og så har hun taget opslaget ned og har skrevet på døren at hun ikke tager imod flere kunder???

26 de noviembre de 2024

Hej Alabama :)

Tak for din anmeldelse! Som det tydeligt fremgik af opslaget, var der tale om et køtilbud fra kl. 11-15 efter princippet "først til mølle". Det blev også nævnt, at vi ikke kunne garantere, at alle ville nå at få del i tilbuddet. Beklager hvis dette kunne misforstås.

Hilsen Sanne

Kan kun rose Sanne og hendes arbejde 🙏🏻

Kan kun rose Sanne og hendes arbejde 🙏🏻

Der er nu lavet 3 piercinger hos Sanne og hver eneste gang har der været styr på alt - både før, under og efter.. Vejledning om pasning, downsize osv er også til UG ☺️
Ved den mindste bekymring er der gode råd og vejledning - så det er helt fantastisk..

Kan kun anbefale Sanne & MYNOVA - den næste piercing er planlagt 😉

30 de octubre de 2024

Ekstrem god oplevelse!!

Min søster og jeg har været inde og få lavet en piercing lige inden Katrine lukkede butikken. Hun var simpelthen så gæstfri og brugte god tid på at vi fik en god behandling. Helt sikkert et sted vi vil vende tilbage til med et smil og stor glæde.
Derudover simpelthen også en flot og rummelig biks med en skøn stemning og flot udvalg af diverse smykker.
Klar anbefaling! Bedste piercing oplevelse i Aalborg

1 de octubre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg skulle have lavet 2 øre pircinger…

Jeg skulle have lavet 2 øre pircinger (en lobbe og en helix) det var den bedste oplevelse de spurgte hele tiden om man var okay og kom med gode råd for hvordan det ville helde bedst muligt de fortalte alt de gjorde som gjorde mig tryk alt i alt en god oplevelse. Det et ikke sidste gang jeg kommer der.

6 de septiembre de 2024

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.