Deras försäkringar funkar nog, men lite ironiskt att de skickar ut en bedrägeriförsäkring som ser ut som ett bedrägeri. Ett fönsterkuvert med ett erbjudande i form av en ”faktura”. Avskyr sådant bedrä... Ver más
La empresa ha respondido
Inte värt att använda sig av deras Avbeställningsskydd på konsertbiljetter. Innebär endast att du betalar drygt 90 kronor / per biljett extra och inget skydd eller möjlighet till avbokning av ev... Ver más
La empresa ha respondido
Haft denna försäkring sedan vi köpte vår nya bil 2024. Bytte rutan fram nyligen och behövde således använda mig att självriskreduceringen. Tog tre dagar så hade jag pengarna på kontot. Föredömligt... Ver más
La empresa ha respondido
Köper alltid avbeställningsskydd i samband med biljetter till olika evenemang, för man vet aldrig. Det här blev första gången jag var tvungen att använda det, då jag blev sjuk i influensa i tid till S... Ver más
La empresa ha respondido
Försäkringsbolag sedan 1999. Uppfann ID-skyddet 2008. Ledande i Norden med vårt Bedrägeriskydd 2023.
Rådmansgatan 40, 113 57, Stockholm, Suecia
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Snabb ärendehantering efter stenskott och återbetalning av självrisken

Respuesta de Mysafety Försäkringar
Alltid varit nöjda med Mysafety. Deras självriskförsäkringar är toppen. Går snabbt att få tillbaka självrisk och bra kundtjänst.

Respuesta de Mysafety Försäkringar
Högsta betyg till Mysafety Snabb återkoppling och återbetalning för de biljetter jag inte kunde nyttja då min man tyvärr blev sjuk

Respuesta de Mysafety Försäkringar
Jag hade bokat två biljetter till ett evenemang och köpt en försäkring ifall jag skulle få förhinder. När jag blev sjuk och inte kunde gå trodde jag att det skulle bli krångligt att få ersättning, men det blev precis tvärtom. Allt gick enkelt, smidigt och snabbt, och jag fick tillbaka pengarna utan problem. Perfekt service!

Respuesta de Mysafety Försäkringar
Supertrevligt bemötande. Snabb återkoppling. Snabbt handläggande.

Respuesta de Mysafety Försäkringar
När jag väl lyckats gjort skadeanmälan gick det snabbt att få pengarna på kontot.
Hade önskat att det gått att gjort skadeanmälan när man är inloggad för att ha sina uppgifter förtryckta, nu måste man logga in sig först för att få fram sitt försäkringsnr och sen gå till sidan för skadeanmälan. Det tyckte jag var bökigt.

Respuesta de Mysafety Försäkringar
I bought Mysafety’s self-risk insurance for my car. When I had an accident, they refused to pay, hiding behind “kvalificering”. I cancelled everything.
Later they called me with a “special offer” and claimed both the car self-risk protection and a hemförsäkring were included.
Now, when I needed compensation for a broken car window, they suddenly say: “Your car insurance ended long ago — you only pay for the home part.”
Makes zero sense. Why would I keep a home insurance I never wanted, while the car insurance — the whole reason I signed up — magically expires?
My experience: Mysafety sells hard, delivers nothing, and finds excuses not to pay.
Feels like a legal scam. I do not recommend this company. Lower your självrisk with your main insurance instead.

Enkelt formulär att fylla i . Snabb respons

Respuesta de Mysafety Försäkringar
Snabb och enkel behandling av mitt ärende.
Väldigt nöjd. Tack!
Mvh Thomas Lundmark Sundsvall

Respuesta de Mysafety Försäkringar
Vi missade tyvärr en teaterföreställning, men fick pengarna för biljetterna enkelt och smidigt.
Hade inte vågat hoppas att det skulle kunna gå så enkelt. Toppen!

Respuesta de Mysafety Försäkringar
Löser ärenden fort. Saker går lättare sönder hemma nu när små barnen börjar växa. Har fått tillbaka självrisken ett par gånger utan krångel en enda gång. Mycket nöjd!

Respuesta de Mysafety Försäkringar
Det var lätt att komma i kontakt med Mysafety. Första samtalet var positivt. Jag skulle anmäla skadan och skicka dokument. Efter detta var det lite krångligare att få ersättning för självrisken. Problemet var att självrisken hade fakturerats som en del i en större faktura. Detta framgick tydligt men det dröjde lite innan Mysafety hade uppmärksammat detta. Till slut löste sig dock allt och efter en del korrespondens betalades självrisken ut.

Respuesta de Mysafety Försäkringar
Försäkrade biljetter till en konsert som jag kunde inte gå på, fick ärendet löst inom 2 arbetsdagar.

Respuesta de Mysafety Försäkringar
Otrolig snabb service. Gjorde skadeanmälan fredag och på måndag satt pengarna på mitt konto👍🙏 Självriskbelopp på min reseförsäkring i hemförsäkring. Fantastiskt bra jobbat av mysafety ❤️