Mijn meeste juwelen zijn van My Unique Style! Super goeie kwaliteit, denk na 3 jaar dat ik oorbellen bijna elke dag draag zijn ze nog steeds als nieuw. Goeie service, snelle levering! Top! Enige red... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Prachtige brede zilveren ring gekocht, doe bezorgd werd in een mooi doosje en met een handgeschreven kaart erbij, zo leuk! Helaas had ik me vergistven bleek de ring een maat te klein. Ik heb 'm terugg... Ver más
My Unique Style verleent een geweldige service. De eerste keer dat mijn armband kapot ging, kreeg ik na overleg en retournering vrij snel een nieuwe. Toen de tweede armband ook niet goed bleek te zij... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
✓ Reizen en fashion komen samen ✓ Unieke sieraden en accessoires ✓ Reisartikelen ✓ Mochila bags ✓ Boho en aztec fashion ✓ Wereldsieraden
Información de contacto
Oosterwoldseweg 2C, 8433 PV, Haulerwijk, Holanda
- www.myuniquestyle.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Bestellen zonder problemen en snelle levering met persoonlijke boodschap
Persoonlijk kaartje
Ik vond het zo onwijs leuk dat er een persoonlijk kaartje bij de bestelling zat! Ik voelde mij een gewaardeerde klant, ik ga gauw weer bestellen!
Goede service, 1 artikel was verkeerd verstuurt, hoefde het niet terug te sturen, mocht het houden en het gevraagde artikel heb ik alsnog gekregen. 1 telefoontje en mailtje was voldoende.
Sieraad was snel in huis, en kwaliteit
Sieraad was snel in huis. Hou van de oosterse stijl, prachtige ringen. En ze staan heel mooi.
Enige wat jammer is dat ringmaat 15 er bijna niks van is. Heb smalle vingers namelijk. Maar ik ga zeker meer dingen daar kopen, is echt de moeite waard.
Goede ervaring
Snelle service, product was precies zoals geadverteerd en het persoonlijke kaartje erbij was een leuke touch.
Vlugge en persoonlijke attentie bij levering
Vlugge en persoonlijke attentie bij levering en duidelijk stappenplan bij eventuele retour. Prijs en kwaliteit eveneens heel goed.
Zeer goede kwaliteit en service.
Uitstekende service
Uitstekende service, kwaliteitsproduct, mooi verpakt en snelle levering met regelmatige updates.
zeer tevreden!
makkelijk shoppen, mooie artikelen voor een goede prijs en zeer snel verzonden en ontvangen.
Snelle levering met een persoonlijke…
Snelle levering met een persoonlijke touch. Kwaliteit zoals op de website vermeld
Snelle levering, goede service, een persoonlijk kaartje en hopelijk goede kwaliteit!
betrouwbare site met goede reviews
zocht een ring en zag deze site opvallen tussen al die andere , echt mijn smaak sieraden .
al snel "mijn" ring gevonden . spannend op het wachten van de post , en wat is de ring mooi ,past perfect , het bestellen ging goed en heel snel in huis , persoonlijk bedankje erbij vond ik aardig ! tot de volgende keer!
Goede duidelijke site
Goede duidelijke site, fijn dat ze ook veel in grote maten hebben voor dezelfde prijs meestal is dat niet zo.
Snelle levering en mooi verpakt.
Mooi en netjes afgeleverd
Mooie armbanden.
Mooie armbanden.
Duidelijk omschrijvingen.
Prettig de verschillende manieren van verzenden en ook, vandaag besteld voor 17.00 uur, de volgende dag in huis.
Mooie sieraden voor een fijne prijs
Besteld en zeer snel bezorgd. Mooi verpakt in een doosje is altijd leuk en fijn! Persoonlijk kaartje erbij is de finishing touch! Blij met het cadeautje voor mezelf :)
Ik werd getriggerd door de mooie foto's…
Ik werd getriggerd door de mooie foto's van de unieke sieraden. Nieuwsgierig geworden ben ik verder gaan kijken. En ik heb besteld ... al 2 keer ... een cadeautje voor mezelf ... en als het pakketje wordt geleverd, is het ook echt een cadeautje! Snelle correcte levering van super mooie sieraden!
Heel blij met de ringen.
Heel blij met de ringen. Mooi stevige kwaliteit en toch sierlijk! Heel fijn dat ze in maat 20 leverbaar waren!!
Zeer goede communicatie en service
Zeer goede communicatie en service. N.a.v mijn melding dat mijn pas aangeschafte ring geknapt was mocht ik deze opsturen. Omdat ze oorzaak niet konden achter vandaag geheel kosteloos een nieuwe ring ontvangen. Super!!
Más información sobre otros tipos de reseñas.