Stressende oplevelse at få lavet negle hos Nail bar. Jeg fik lavet gel forstærkning med fransk og jeg havde bestilt de rigtige tider i forhold til det jeg skulle have lavet (med aftagning og fransk ti... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg fik lavet baby boomer uden forlængelse, men det lignede noget en 5-årlig havde lavet. Det var meget dyrt ift. mit resultat - Ville ønske jeg kunne tilføje et billede for mine negle lignede en joke... Ver más
Elendige , Sure , uhøfflig , uprofessionelt og for dyrt Kan ikke engang snakke Dansk eller ikke engang forstå eller snakke ordentligt engelsk . Byder ikke engang en velkommen og det første man... Ver más
Jeg er, personligt, enormt ømskindet - særligt i forhold til min hud omkring negle på hænder og fødder. Så selve processen i forhold til, at få lagt shellac-neglelak på egne negle er relativt ubehagel... Ver más
Información sobre la empresa
- Salón de manicura
- también en la categoría
- Salón de belleza
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Welcome to the Sweet life - Nail Bar. Let us pamper your hands with a caring touch. We caress. massage, moisturize, and perfect your hands and nails to soften your skin and beauty your appearance. In addition, we paint your na...
Información de contacto
Store Kongensgade 17B, 1264, København, Dinamarca
- www.nailbarcopenhagen.dk
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jeg er chokeret !!!!
Jeg er chokeret !!!!
Mine negle er Ok - Men hold da op en utryg oplevelse.
Min negle tekniker hostede og snøftet hele behandlingen igennem.
Hun fortalte at hun var testet negativ for Corona.
Adspurgt, fortalte hun at det var en quicktest hun have fået foretaget.
Jeg anbefalede hende på det kraftigste at få en pcr- test, hviket hun sagde hun ville gøre.
Jeg er total uforstående overfor at hun var på arbejdet, hvor er ledelsen i denne situation? Der kommer så mange kunder dagligt som potientielt kunne blive smittet og smitte videre, hvis hun viser sig at blive testet positiv.
Derudover blev jeg ikke spurgt om at vise Coronapas og der var ingen håndsprit til rådighed.
Stolene samt fodkarene blev ikke rengjort efter kunderne.
Virkeligt en utryg og ubehagelig oplevelse
Ubehagelig oplevelse
Jeg skrev en mail til nail bar for at få tid til nail art og smukke sommerklar negle, hvor jeg beskrev jeg ikke helt vidste om det bare skulle være forstærkning eller om det var nødvendigt at lave forlængelse.jeg syntes det var en rigtig rigtig dårlig oplevelse at være i jeres salon. Jeg havde forventet at jeg blev mødt af en der vidste det
Muligvis kun var forstærkning og at jeg gerne ville have lidt specielle negle, dvs med nail art. Men jeg kunne kun vælge en enkelt farve og der var ingen snak sådan om
Mine behov, der blev bare gået ud fra mine negle skulle klippes og forlænges kunstigt, jeg måtte til med ikke få dem så korte som
Jeg ville.
Jeg dyrker crossfit på elite niveau og ville kun ha negle da jeg skal holde en kæmpe fødselsdag på lørdag, mine negle er pæne bevares, men LANGT fra det jeg ønskede mig og syntes jeg har betalt alt for mange penge for noget jeg ikke ville have.
Faktisk var jeg ved at græde flere gange, fordi det hele var så ubehageligt jeg havde lyst til at gå fordi det var slet ikke det her jeg ønskede, men kunne ikke lide og sige nej. Så jeg føler mig enormt misforstået og slet ikke imødekommet af jer.
Så lige nu vil jeg rigtig gerne bare have dem fjernet igen og glemme oplevelsen, da de alt
For lange men jeg måtte ikke få dem kortere. men det må blive hos nogle andre.
Jeg har fået lavet mine negle hos…
Jeg har fået lavet mine negle hos NailBar Copenhagen de seneste 3 år, og jeg kan ikke undvære gode arbejde!
Hver gang man går derfra er det med ensartede og pæne negle, som bare spiller. Nailbar Copenhagen negletekniker grundige arbejde er altid i orden, samtidig med nogle helt fair priser. Jeg har efterhånden prøvet mange steder i København , derfor har jeg haft mulighed for at finde mit absolut favoritsted i hele byen! Det er enormt behageligt og afslappende at være i selvskab med NailBar Copenhagen Varm anbefaling herfra !
Altid fuld service
Altid fuld service, søde ansatte og kvalite
Blandede oplevelser hos Nailbar Store…
Blandede oplevelser hos Nailbar Store Kongensgade.
Enkelte negleteknikere er dygtige og andre er bestemt ikke kompetente. Min vanlige negledame var på ferie og derfor bookede jeg hos en anden i klinikken... Det tog enormt lang tid, hvilket resulterede i at kvinden efter mig, måtte vente + 20 min på hendes behandling.
Neglene skallede allerede efter én dag - jeg fik dog mulighed for at få dem alle rettet gratis, hvilket er super.
Kom igen til samme negledame - denne gang var resultatet langt bedre, dog var det en noget smertefuld behandling (vi snakker bare shellac og aftagning af gammel shellac). Blødte flere steder og mine negle var meget ømme i dage efter.
Lidt ærgerligt, da noget af personalet er godt. Dog er der ikke så meget service som sådan, der er ofte støvet og personalet virker ikke altid som om at de gider være på arbejde.
Men de andre gange jeg har fået lavet negle der (cirka 5 gange hos samme negledame), har jeg været tilfreds med resultatet.
Jeg har været kunde i flere år
Jeg har været kunde i flere år. Glemte desværre at putte en booking i min kalender og da jeg dagen efter gik ned på klinikken for at betale deres fee for at aflyse plus aflyse og betale for en anden behandling så blev jeg fuldstændig overfuset af en ekstrem ubehøvlet medarbejder der råbte af mig. Jeg betalte og gik.aldrig sætter jeg mine ben det sted igen..virkelig dårlig service!
La experiencia Trustpilot