Een armband gekocht, helaas na 7 maanden stuk gegaan. Ik kreeg alsnog garantie( officieel 6 maanden garantie) en een nieuwe toegestuurd! Erg blij mee! Goede communicatie ook!
Consulta las opiniones de los clientes
Dikke afzetters, sinds september een bestelling geplaatst van €66,95 & ze zeggen geen betaling ontvangen te hebben. Wel degelijk van onze rekening afgegaan gewoon via bancontact. Bewijs van betaling... Ver más
Slechte service. Wilde één armbandje langer gemaakt hebben en één normale lengte. Nu zijn ze beide langer gemaakt waardoor ik die van mij niet kan dragen. Wordt hiervoor niet gecompenseerd. Lange leve... Ver más
Hangertje met ketting besteld pootje van ons overleden hondje laten graveren €117 aftikken. Paar dagen later kwam het binnen. 10 sept was onze dochter jarig en dat simpele zielige ding gegeven. Me... Ver más
Información sobre la empresa
Información de contacto
Verkleurd & beschadigd! Bizar!
“Vriendschapsringen” besteld, deze gebruiken mijn man en ik als trouw ringen (zilver). Na een maand dragen, allebei erg verkleurd en vol met beschadigingen. Wij doen niks geks met de ringen, en het verkleuren is echt bizar. (Ik zit zelfs thuis vanwege zwangerschap en doe niks geks waardoor de ring zó snel kan beschadigen / verkleuren) Klacht via de mail gedaan, krijg als reactie dat ik de ringen maar even moet gaan poetsen. (Na een maand :S, ze zijn niet goed). Verder geen passende oplossing en er wordt verder niet op mails gereageerd. Heel fijn, nu kunnen mijn man en ik alsnog opzoek naar nieuwe trouwringen. Nooit meer bij names4ever.
Mega slecht bedrijf niks bestellen hier!!!
Mega slecht bedrijf en niet te vertrouwen. Helft van bestelling niet ontvangen betreft een gouden ketting die ik had bijbesteld bij mijn hangertje.
Omdat ik al getekend had voor het pakketje is het mijn eigen verantwoordelijkheid en dus konden ze niets anders doen dan voor de helft van het geld een zelfde ketting aan te bieden. Dus doei 165 euro. Beter denk je 100 keer na voordat je hier wat besteld. Ik doe het in elk geval nooit meer!!!!
Had een zilveren hanger met…
Had een zilveren hanger met vingerafdruk besteld en was idd vlug hier,maar nu een maand verder is de ketting en hanger heel zwart geworden .En het gekke is dat het gedeelte tegen mijn lichaam blijft mooi.Vind het heel spijtig is het enige wat mij nog rest van mijn man .
Top service
Snelle levering, Mooi product ontvangen! Levering was 5 dagen, maar kreeg het al met 3 dagen binnen.
slechte service
slechte service. per abuis verkeerde lengte van de ketting besteld. Direct contact opgenomen met de klantenservice. Dit konden ze alleen wijzigen als ik 5 euro extra administratiekosten zou betalen.
Más información sobre otros tipos de reseñas.