This was my first time ordering from Naturitas.dk and I was very pleased with their prompt communication and the GLS delivery service. I placed my order on Dec. 17 and received it on Dec. 29. It might... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Varer af god kvalitet. Rigtig fin, pæn og helt økologiske pakning. Giver ikke 5 stjerner fordi det tog længere tid med min ordre end jeg planlagte. Men deres kontakt service reagerede lynhurtigt og me... Ver más
ADVARSEL! Pengene er trukket på min konto, Ingen varer modtaget, Ingen dato for afsendelse, Ingen mulighed for at kontakte dem, kontakt formularen er lukket, Intet telefon nummer. Nu hvor jeg ser ord... Ver más
Efter at have læst en nogle dårlige anmeldelser var jeg nervøs for at bestille. Fulgte lidt for meget op på dette, men valgte til sidst at bestille. Fik varerne indenfor 1 uge. Det eneste problem var... Ver más
Fin produkt og god pris
Fin produkt og god pris, men leveringen var lidt langsom.
Mangler stadig mit bestilte produkt "SOLARAY St. John's Wort Perikon kapsler"
Den 27. jan. 2025 købte jeg SOLARAY St. John's Wort Perikon kapsler, men da jeg fik pakken den 3. februar 2025, så var det ikke ovennævnte kapsler som var i pakken, men SOLARAY Millepertuis kapsler. Jeg gjorde Naturitas opmærksom på dette den 4. februar 2025 og har ydermere udfyldt deres kontaktformular og sendt billede af det produkt som jeg købte og det jeg fik. Den 6. februar fik jeg dette svar: "Kære Marianne,
Din anmodning er blevet korrekt modtaget.
Vi sender det til den tilsvarende afdeling og kontakter dig hurtigst muligt med et svar.
Svar venligst ikke på denne e-mail. For eventuelle spørgsmål kan du kontakte os via kontaktformularen - klik her." Og siden har jeg INTET hørt og nu er det jo efterhånden 4 uger siden jeg bestilte SOLARAY St. John's Wort Perikon kapsler. Jeg kan så absolut ikke anbefale NATURITAS til nogen.
Efter at have læst en nogle dårlige…
Det eneste problem var at de ville give nye kunder rabat på 35 kr. Der stod bare ingen steder at man skulle bestille for 500 kr.
I have payd for some items
I have payd for some items, that apparently was lost in transportation (PostNord) but Naturitas does not bother to either send me my items or return my money. So I can only consider this as theft. Don´t ever use this company
Jeg kan ikke bruge den lovende rabat kupon og Issue med betaling
12 dec. 2024
Jeg har for nylig prøvet at handle hos Naturitas.dk, men min oplevelse var lidt blandet. Da jeg registrerede mig, fik jeg en e-mail med en rabatkupon på 7 %, men jeg kunne ikke bruge den ved mit køb. Derudover kunne jeg heller ikke anvende den "første køb"-rabatkode, der er nævnt på hjemmesiden for nye kunder.
Jeg har bemærket, at Naturitas.dk er en del af en større kæde, og dette danske h.side ser måske ud til at være ret nyt. Priserne virker meget lave lige nu, dette skal tjekkes senere.
Jeg giver 3 stjerner. Jeg endnu ikke ved, hvordan leveringen vil forløbe. Desuden havde jeg problemer med at betale med mit kort og måtte i stedet bruge PayPal.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.