Ik ben geweldig geholpen door NBG/Patrick gedurende het gehele proces van opnemen van de overwaarde in mijn hypotheek. Patrick nam mij veel werk uit handen wat ik als zeer prettig heb ervaren. Ik be... Ver más
La empresa ha respondido
Wij hebben een fijne ervaring gehad. Onze adviseur heeft ons enorm geholpen in de hele proces. Hij heeft ons persoonlijk begeleid in alles wat we nodig hadden. Alle vragen die we hadden werden beantwo... Ver más
La empresa ha respondido
De adviseur heeft ons uitgebreid geïnformeerd en goed geadviseerd. Wij hebben een nogal ingewikkelde constructie nodig gehad en hij heeft veel werk gestoken in het contact met de geldverstrekker om z... Ver más
Wij zijn ontzettend goed geholpen door Koen van NBG bij het regelen van onze hypotheek. Vanaf het eerste gesprek nam hij alle tijd om alles rustig door te nemen en alles duidelijk uit te leggen.... Ver más
La empresa ha respondido
"De beste hypotheek voor iedereen. Ook als je situatie net even anders is. Dat is wat ons drijft. Dat doen we vanuit een no-nonsense aanpak, met korte lijnen, persoonlijk, betrokken, transparant, doortastend en met passie voor ons vak. Onze adviseurs spelen doorlopend in op de woonwensen en vragen van onze klanten. We zijn altijd bereikbaar en altijd in de buurt. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Ontdek meer over NBG en wat we voor jou kunnen betekenen."
De Pinckart 54, 5674 CC, Nuenen, Holanda
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 88% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Meteen een goed contact en we kregen advies waar we niet aan gedacht hadden

Respuesta de NBG Hypotheken
Goed en uitgebreid advies, snel met antwoorden op vragen! Top service en een goede back-office met vriendelijke medewerkers

Respuesta de NBG Hypotheken
Vriendelijk contact. Meedenken. Proactief. Kennis van zaken en snel reageren.

Respuesta de NBG Hypotheken
It was a privilege working with NBG and particularly with Erik and his colleague Lasse. The process is very streamlined and organized. Erik has the best attitude and very easy to communicate with. I think the work that they do is just incredible. Blessed to have found them.

Respuesta de NBG Hypotheken
Er kwam best veel kijken bij het meenemen van onze hypotheek naar ons nieuwe huis. Dankzij NBG is het tóch gelukt!
Bert en Erik, superbedankt voor jullie hulp en support!

Respuesta de NBG Hypotheken
Zeer kundig en klantvriendelijk geholpen en geadviseerd

Respuesta de NBG Hypotheken
Een zeer goed bedrijf die alle informatie weet. ik ben uitstekend geholpen.

Respuesta de NBG Hypotheken
Ik heb eerder een advies traject gehad met Bob, en dat was een hele goede ervaring. Daarom was het voor mij vanzelfsprekend om weer met hem in zee te gaan. Bob heeft echt de tijd genomen om het duidelijk uit te leggen, hij is begaan en altijd bereikbaar voor vragen. Geen mooie verhalen, maar heldere uitleg. Precies wat je nodig hebt.

Respuesta de NBG Hypotheken
Wij zijn zeer zorgvuldig geholpen door Mark bouwers. Duidelijk, snel en komt zijn afspraken na. Wij zijn hier dan ook zeer zeer tevreden mee en raden hem bij iedereen aan.

Respuesta de NBG Hypotheken
Snelle reactie op vragen en goed overzicht van lopende en nog uit te voeren acties via een direct na het eerste contact aangemaakt klantenportal.
Niet onbelangrijk altijd goed bereikbaar.
Dat alles voor een fatsoenlijke, marktconforme prijs.

Respuesta de NBG Hypotheken
uiterst vakkundig en goed behandeld en afgehandeld

Respuesta de NBG Hypotheken
Na het invullen van de aanvraag op de site werd er snel en goed gereageerd. Medewerker kwam op gesprek en heeft ons goed en vakkundig geholpen bij de aanvraag van de hypotheek.

Respuesta de NBG Hypotheken
Geweldige service! De hypotheekadviseur was erg deskundig en nam de tijd om alles uit te leggen. We zijn blij met onze hypotheek en de adviseur! 😊"dankje wel
lanceer we zijn jou dankbaar groetjes ayen en geranisa

Respuesta de NBG Hypotheken
Goede service , duidelijk communicatie en niets is teveel👍👍

Respuesta de NBG Hypotheken
Adviseur was altijd goed bereikbaar. Snelle afhandeling.

Respuesta de NBG Hypotheken
We hebben snelle, vriendelijke en vooral hele kundige begeleiding gekregen bij onze hypotheekaanvraag.

Respuesta de NBG Hypotheken
Wat een top mensen. Helpen daar waar ze kunnen en niets is teveel.
Hier wordt ook gekeken naar het menselijke aspect.
Wilt u kijken voor een ander financieel situatie, dan kunnen wij, dit komt recht uit ons hart, dit bedrijf echt aanbevelen.
Wij zijn in ieder geval heel blij.
Kan het niet voldoende zeggen, bedankt, bedankt, bedankt.

Respuesta de NBG Hypotheken
Inmiddels heeft Arjen Sietsma mij drie keer geadviseerd en opnieuw weer een goeie hypotheek voor mij geregeld. Arjen is vriendelijk, houdt rekening met je persoonlijke omstandigheden, geeft goede adviezen (waar ik altijd naar luister) en ontzorgt. Ik ga vol vertrouwen mijn bouwproces in wetende dat mijn financiele kaders realistisch en goed zijn doordacht.

Respuesta de NBG Hypotheken
Alles top geregeld en transparant.
Thanks Sabrina