Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kører gerne fra Århus og vasker min bil ved Nem bilvask, min bil er keramisk coated så den skal vaskes manuelt, den slags faciliteter har vi ikke i Århus. Alt har virket der er rent og pænt og... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Simpelthen den fedeste oplevelse og bedste sted at få gjort både Autocamper og Campingvogn rene . Det kunne være SÅ skønt om I fik lavet et par anlæg på Fyn , måske centralt beliggende i Tietgenbyen... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hjælpsom og serviceminded! Jeg var utilfreds med min bilvask, da vasken ikke havde vasket fronten af bilen ordenligt. Jeg skrev en mail til kundeservice, hvori jeg vedhæftede dokumentation af vaske... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Lavado de coches
  2. Servicio de limpieza completa de automóviles
  3. Autoservicio de lavado de autos

Escrito por la empresa

NEMBILVASK er en landsdækkende bilvask med fokus på kvalitet, service og miljø. Kvalitet: Vores maskiner er fra markedets førende bilvaskleverandør, WashTec. Vi er en af de få vaskestationer i Danmark, som er Tesla approved. Service: Vores kundeservice er åbent alle dage, både på mail, telefon og sociale medier. Det er derfor muligt at få hjælp hurtigt. Miljø: Vores vaskestationer er miljøvenlige. Al kemi og produkter er svanemærket. Vi genanvender cirka 95% af vandet fra en bilvask. Med en enkeltvask eller abonnement tilbyder vi altid gratis forvask, aftørring og pusleplads. Vi skaber vaskeoplevelser!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Verdens mest elendig vaskehal

Verdens mest elendig vaskehal. For det første virker højtrykrenseren ikke selvom der står du kan benytte den når du har betalt. Og børsterne inde i hallen rammer ikke bilen plus den som tørre bilen stoppet halvvejs. Efter samtale med kundeservice så er der intet de kan gøre.
Hold jer langt væk. Nembilvask vejle

27 de febrero de 2026

Nem bilvask

Nemblvask har mange vaske mulighed støvsuger damper til rådighed for at udføre det bedste vask og rens af køretøj

26 de febrero de 2026

Fantastisk

Alt har virket der er rent og pænt og hvilken dejlig Pusle plads folk går og sludre hygger sig med rengøring af biler.

Så jeg er super tilfreds

17 de febrero de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

God vask

Der er det man skal bruge, og det er lækkert. Desværre sker det at støvsugerne er lidt sløve, men oftest er der en af de andre der virker godt. Det er ærgerligt at flere kunder ikke rydder op efter dem selv.

18 de febrero de 2026

Nemt og godt

Nem og dejligt med pusleplads. Der kunne dog godt være lidt mere sugekraft i støvsugeren.

3 de febrero de 2026

Super dejligt vaskehall

Super dejligt vaskehall, med det bedste oplevelser hvergange man kigger forbi, hvor man kan forkæle sig og sin bil på samme tid.
Dejligt service, når det er nødvendigt.

9 de febrero de 2026

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.