Nemmegaver.dk Opiniones 718

TrustScore: 4 sobre 5

4,1

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Intet at sætte en finger på. Bestilte to gaver derinde torsdag formiddag, som allerede var klar til afhentning i pakkeshop i dag fredag. Fine produkter. Handler der gerne igen 👌🏻

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service. Fik mail med ordrebekræftelse og hvilken dag pakken ville ankomme til modtagerens adresse. Man har mulighed for at skrive kommentar til hvad skal pakkes ind sammen, og alt var pakket godt... Ver más

La empresa ha respondido

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er sikkert fint alt sammen. Logistikken var i orden, og når pakken fra jer, der indeholder en kaffekværn, finder vej ud af gavestakken under juletræet, vil modtageren sikkert græde i timevis... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de regalos

Escrito por la empresa

NemmeGaver - Din Online Gavebutik Måske Danmarks hyggeligste gaveshop! Vi gør det nemt at finde gaver i alle aldre til både private og virksomheder. Vi er professionelle og gør et stort arbejde for at levere gaven flot, indbydende og med et personligt touch, der gør modtageren overrasket og glad. Vi lægger 100% energi i at levere den flotteste gave - hver gang. Vores store gaveudvalg til alle aldre, gør det nemt for dig at vælge din gave - Vi klarer det hele med gratis og flot personlig indpakning, kortskrivning og hurtig levering til dig eller direkte til modtageren. Vi har et stort udvalg af flotte specieldesignede gavekurve til alle anledninger og alle aldre - samt firmagavekurve til kollegaer og medarbejdere. Vi gør det nemt at finde gaven!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Super.

Super effektivt og meget hurtig levering. Klart anbefales.

30 de septiembre de 2014

ingen problemer

Pakken ankom uden skrammer og med pæn indpakning, 2 dage efter bestillingen

20 de septiembre de 2014

Nemt, godt, hurtig levering

Jeg har aldrig handlet hos nemmegaver.dk før, men jeg manglede en fødselsdagsgave. Købte spillet 'Det burde man vide' med gave indpakning. Havde allerede gaven dagen efter i fin indpakning. Jeg er super tilfreds, men det eneste jeg ville påpege er at der på hjemmesiden, intet står om hvor stor/lille spillet var. Så det må meget gerne tilføjes :)

16 de septiembre de 2014
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Personlig gave på en nem måde

Sendte en fødselsgave til en ven i Århus. Det var nemt at bestille og hurtig levering. Min veninde troede, at jeg selv havde pakket gaven ind, skrevet kortet og sendt den hele vejen fra USA, hvor jeg bor:-)

4 de septiembre de 2014

nemmegaver.dk

Fik leveret gaven hjem til mig selv, i stedet for til dem der skulle have den. Der var heldigvis hurtig levering, så det lykkedes mig at få den sendt frem rettidigt. Da grunden til at jeg havde bestilt hos nemmegaver.dk var at de netop havde levering direkte til modtageren, må jeg konkludere at de ikke levede op til mine forventninger.

1 de septiembre de 2014

Hej Line

Forståeligt du ikke er tilfreds. Ærgerlig fejl fra vores side som selvfølgelig er skidt. Vi skal gøre vores bedste for det ikke sker igen :)

Fik den forkerte vare...

Nemmegaver er nemt og billigt, men det går nogle gange lige lidt for hurtigt, jeg endte ihvertfald med at få en helt forkert vare, hvilket blev rigtig pinligt når man giver den i en gave indpakket og ikke ved den er forkert før personen man giver gaven åbner den.
Jeg har dog efterfølgende fået den rigtige vare ved at ringe og brokke mig, og fik dem til at sende samme dage, hvilket var okay god service.

25 de agosto de 2014

Hej Linda

Vi er selvfølgelige ked af vi fik sendt en forkert vare. Som du selv skriver sendte vi hurtigt den rigtige vare og vi har heller ikke bedt dig sende den forkerte retur. Så håber trodsalt du synes godt om Nemmegaver trods fejlen :)

Super!

Jeg fandt et stykke legetøj, der var udsolgt alle andre steder. Fik det sendt gratis - og modtog det hurtigt. Jeg er meget tilfreds med min handel!

13 de agosto de 2014
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg vil helt klart give mine varmeste anbefalinger til Nemmegaver.dk

De har en meget overskuelig hjemmeside med de fedeste varer til enhver smag.

Servicen er helt i top - fik mine bestilte varer dagen efter ordren var afgivet.

Så Nemmegaver.dk får helt klart mine bedste anbefalinger. Nemmere kan det ikke blive.

5 de agosto de 2014
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Email sent til forkert addresse

Pakken var klar paa posthuset paa rigtig tid og sted. JEG (koeberen) car den eneste der fik besked at pakken var klar til afhentning. Det ville vaere super smart hvis I fremtiden modtageren fik besked at der staar en pakke til dem.

1 de agosto de 2014

Hej Anette

Tak for din tilbagemelding. Vi er dog ikke enige i din kritik. I din bestilling har du kun opgivet din egen mailadresse hvilket er den vi så har brugt i forbindelse med leveringen. Hvis du havde opgivet modtagers mailadresse ville vi med glæde have brugt den i forbindelse med leveringen.

Hurtigt og billigt!

Min søn havde forlist sin stelton øloplukker, han havde arvet fra sin mormor. Jeg ville give ham en ny i fødselsdagsgave og gik derfor på jagt på nettet. Hos "Nemme gaver" fandt jeg den suverænt billigste pris. Og varen kom 2 dage efter. Jeg vil helt sikkert handle der igen!
Hilsen Lone fra Humlebæk.

19 de julio de 2014

Helt fantastisk levering

Har lige oplevet service langt ud over det man kunne forvente.

Skrev til "nemme gaver" da jeg havde et lille problem med min mailadresse - blev efterfølgende ringet op, af en utrolig sød pige ved navn Camilla, som oplyste mig om at ordren var gået fint igennem.
Camilla spurgte om hun skulle tage varene med til Vanløse da hun samme eftermiddag skulle på besøg hos sin farmor, og derfor næsten kom lige forbi min dør.
Har man nogen sinde hørt om en mere fantastisk service. :-)
Som sagt så gjort, da jeg kom hjem stod varene som aftale indenfor i haven.
Så stort stort tak til SØDE Camilla - og god dag til jer alle.

16 de julio de 2014
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Alt var OK

Dejlig hurtig forsendelse, varen var som på billedet. Alt var bare OK.

29 de junio de 2014

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.