Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Service is bad, you can't cancel your subscriptions you have running. You are forced to contact support, few weeks later you get an email from a collection agency with a ridiculous amount to be paid... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb 6 weken geleden een ticket ingeschoten. Nog steeds ondanks enkele verzoeken geen antwoord. Bijzonder slecht hostingbedrijf sinds ze zijn overgenomen door Versio. Het enige waar ze goed in zijn... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb al geruime tijd mijn abonnement opgezegd en andere activiteiteiten en krijg nog steed facturen . Sterker nog ze rekenen incasso kosten en wettelijke rent. Wat een slecht bedrijf is het geworden... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Slechte service. Ik heb inmiddels al vijf keer gemaild en na twee weken nog steeds geen reactie ontvangen. Telefonisch zijn jullie niet bereikbaar, via de chat krijg ik geen antwoord en ook op e-mai... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicios empresariales

Escrito por la empresa

Met liefde voor techniek zijn wij 15 jaar geleden begonnen met het aanbieden van domeinnamen en hostingpakketten. We zijn sindsdien flink gegroeid en zijn nog steeds met dezelfde energie hard bezig om jou het beste van het beste te bieden.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

1,2

Todas las opiniones

30 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Was top tot overname

Neostrada was top tot de overname. Daarna flink wat storingen zonder uitleg en moest ze zelf melden. Ook support is niet meer fatsoenlijk begrijpbaar. En dan nog maar te zwijgen over de prijsverhoging. Ik ging van €65 plots naar €450?!?

1 de enero de 2023

Onaangekondigde bizarre prijsverhogingen

Nadat ik een tijdje geleden mijn websites al heb verhuisd naar een andere provider liep mijn SSL certificaat hier nog, deze maand loopt hij af en tot mijn schrik kreeg ik gisteren een factuur van 72 euro (!!!) voor een SSL certificaat voor aankomend jaar die 1 jaar geleden nog 15 euro kostte en die ik bovendien bij mijn huidige provider gewoon GRATIS erbij krijg.

Ronduit belachelijk en schandalig dat er zulke prijsverhogingen onaangekondigd doorgevoerd kunnen worden, dit is een prijsverhoging van 450%!!! Hoe kan dit in godsnaam zomaar in Nederland. Ik heb mijn automatische incasso's stopgezet, dit zijn pure oplichterspraktijken, hierover gemaild maar krijg geen reacties.

Mocht je twijfelen om hiermee in zee te gaan? Absoluut niet doen, Neostrada is niet meer de organisatie zoals het een paar jaar geleden was.

1 de marzo de 2023

RUN!!!!

Mijn advies: RUN!

Steek geen energie in het contact zoeken met dit bedrijf. Focus je vooral op het verhuizen van al je diensten.

Kies verstandig. Deze bedrijven vallen onder TWS. Dus kies vooral niet voor een van deze bedrijven.

Yourhosting
Versio
Savvii
Argeweb (Update 2/9/2021: Gaat volledig op in Yourhosting)
Neostrada
Realhosting
Vip internet (Update 2/9/2021: Gaat volledig op in Yourhosting)
PCextreme (Update 2/9/2021: Gaat volledig op in Versio)
Revices
deHeeg
Axarnet
SoHosted (Update 2/9/2021: Gaat volledig op in Yourhosting)
Alfahost (Update 2/9/2021: Gaat volledig op in Yourhosting)
Flexwebhosting
Alphamega (2020)
Sitebytes (2020)
Domeinbalie (2020)
Magehost (2020)
Skyberate (2020)
IPS hosting (2020)
QDC (2020)
Vevida (2020) (Update 2/9/2021: Gaat volledig op in Yourhosting)
De Hosting Makelaar (2020)

2 de marzo de 2023

Prijsverhoging door moederbedrijf TWS

en natuurlijk wederom een flinke verhoging met als smoes de hogere kosten en andere excuses welke niks maar dan niks verklaren waarom de prijzen met zulke hoge bedragen omhoog moet.

Dit komt door The Website Solution, een of andere investeringsmaatschappij welke alle grotere hosting partijen in Nederland overgenomen heeft en zo een monopoly positie hebben. Dit is te merken aan alle hosting bedrijven in Nederland welke met flinke verhogingen komen, en toevallig allemaal onder deze TWS vallen. Deze verhogingen komen niet door inflatie etc maar puur om de geldkraan verder open te draaien, TWS harkt bakken met geld binnen.

1 de marzo de 2023

Jaren klant al

Jaren klant al, klein hosting hobby pakket van 99 euro per jaar, nu ineens verhoogd naar 496 euro per jaar. Geen reacties op mail, wel telkens aanmaningen sturen. Was een leuk partij, begint nu op oplichting te lijken?

23 de febrero de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Please Neostrada Answer us. Thank you.

I am truly sorry to have to come to this point to this announce with Neostrada but they does not give much choice to try to make them realize the damage they are doing to us. We have buyed the Hosting package ' Extreme ' were they promo said site sitebuiler and WordPress is including. 30 days money back guarantee if not satisfy. We payed 145 Euro. We are trying for weeks to reach Neostrada with questions about the package but no answer, only that they will contact us as soon as possible but thats all. No hear and we cannot continue uncompleet. Further nothing, no answer. Almost 30 days pass and serms nobody help us with an answer we would like to use the money back guarantee to return what we payed for but also no answer... We are highly disappointed seems Neostrada was recommended to us. The Extreme hosting site builder options are blocked for the half. WordPress needs a plugin that you cannot upgraden anywhere. You cannot do much or upgraden again what you already have buyed. So we do not come out and we prefer to use the guarantee and receive back the payed hosting package before the 30 days pass.
Again we are deeply sorry to have come to this point but I think that this is no way to treat people that Trust in you.

16 de febrero de 2023

Slechte klantenservice

Sinds gisteren is mijn website down en Neostrada is NIET telefonisch bereikbaar! Support(at)neostrada.nl een automatisch gegenereerd bericht is niet acceptabel. Ik wil gewoon een méns aan de telefoon krijgen om dit op te lossen.

19 de febrero de 2023

Oplichters!!!!!

Wij zijn al meer dan 10 jaar klant alleen de laatste factuur was toch zo asociaal hoog dat we per direct alles hebben verhuist.
In het verleden betaalde we voor 1 website hosting per 5 jaar €114,65 en de laatste factuur was ineens €879,65....dit is pure oplichting en uiteraard word er natuurlijk nergens op gereageerd.

15 de febrero de 2023

Triestig!

Ik ben/was jarenlang een tevreden klant bij Neostrada. Maar eind januari krijg ik een factuur met totaal verkeerde prijzen. (Voor domeinnamen heb ik recht op de bulk prijzen.)
De chat werkt al een hele tijd niet meer dus stuur ik een e-mail naar de administratie.
Na enkele dagen nog geen reactie en ik zie de commentaren op Trust Pilot.
Ik heb de factuur geprotesteerd en alles overgezet naar een andere hosting aanbieder.
Tot op vandaag nog altijd geen reactie op mijn eerste e-mail ontvangen. Heel triestig!

9 de febrero de 2023

Ongelooflijke oplichters

Ongelooflijke oplichters! Tarief verhoging met 125% en geen enkele zinnige reactie vanuit Neostrada klantenservice. Hosting van een website van 320kB... Schandalig - I'm out, don't go there!

8 de febrero de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Duurt minimaal 2 weken voordat ze een…

Duurt minimaal 2 weken voordat ze een vraag beantwoorden. Ze ontnamen toegang tot mijn eigen website en het duurde vervolgens 2 weken voordat ze antwoordden. En dan nog mits tussenkomst van Versio die hun hebben overgenomen.
Koop hier zeker geen hosting!

31 de enero de 2023

Wat een oplichters.

Wat een oplichters zijn het geworden. Ben 10 jaar lang naar alle tevredenheid klant geweest. Nu is hetzelfde abonnement van 84,54 Euro naar 180,14- gegaan. Zonder waarschuwing. Ik ben benieuwd of ze met een oplossing komen. Het is echt ongelooflijk.

30 de enero de 2023

Waardeloze partij

In 2012 bij ze ingestapt op aanraden van een oud klasgenoot. De prijs-kwaliteitsverhouding was toen zeer sterk. Over de jaren zijn de prijzen gaan stijgen maar de nieuwe tarieven van 2023 gaan echt nergens meer over. Een prijsverhoging van 420% op een hostingpakket wat amper voor een tiende gebruikt wordt met als excuus dat stroom duurder is geworden. Via e-mail laten weten aan de support dat ik het hier niet mee eens ben en mijn zaken elders onder ga brengen, hier werd niet op gereageerd en ze factureren vrolijk door. Letterlijk onmogelijk om op te zeggen; dikke doei dat je m'n geld krijgt vriend.

24 de enero de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Pas op voor deze dubieuse club!

Na jaren klant te zijn bij neostrada waar de service altijd goed was, de reactie tijd van de support super en meedenkend is de partij overgenomen door een dubieuze partij. Eerst gingen de prijzen flink omhoog en was het reseller pakket nog het enigste wat ik er had.
Nu kreeg ik zonder ook maar enige informatie over een prijs verhoging een factuur die haast 5x zo hoog was voor een pakket waar maar 1 website op draait. Neostrada voert dus zonder enige informatie een prijswijziging door die totaal niet in verhouding staat. Natuurlijk verwacht je een prijs verhoging maar niet van deze omvang. Had men dit gecomuniceerd dan had ik de website al lang verhuist.

Reactie op factuur geen reactie
Reactie op herinnering geen reactie
Reactie op aanmaning geen reactie
Mail gestuurd aan de support, na enkele dagen een reactie en daar is het nu bij gebleven.

In de tussentijd sturen ze een dubieus incasso bureau op je af wat niet eens kan lezen.

17 de enero de 2023

OPLICHTING MET DATA/INKOOP DOMEINNAMEN

Succesvolle overstap gemaakt naar Cloud86 (prima service, gewoon direct te bereiken voor veel minder geld) en kom er vervolgens achter dat Neostrada mijn domeinnamen helemaal niet heeft verlengd bij DNS met een jaar waar ik wel voor betaald heb! Ze doen dit per kwartaal, ook al ziet de klant iets anders staan in zijn/haar account. En nu zijn ze niet thuis om het verschil tussen mijn betalingen (per jaar) en hun inkoop (per kwartaal) te vergoeden. Het gevolg, dat ik nu weer voor dezelfde domeinnamen moet betalen bij DNS, voor de periode dat ik Neostrada hiervoor al heb betaald! Echte oplichters dus! Ook geen restitutie na het opzeggen van het steeds belachelijk duurder wordende pakket. Prijs/kwaliteit verhouding is ver te zoeken. Na 12 jaar klant, word ik zo met een kluitje in het riet gestuurd en zie ik dat ze de klant gewoon belazeren! Ben blij met mijn besluit, had ik veel eerder moeten doen.
NIET AAN BEGINNEN DUS! OF WEGWEZEN DAAR!

11 de enero de 2023
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.