Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

SEKS stjerner Sjældent har jeg modtaget en så fantastisk fleksibel og serviceminded tekniker. ringede i dag og jeg skulle bare ringe når jeg var klar til at han måtte komme og hjælpe mig med at få... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan kun anbefale NET-Import. Havde smidt begge mine bilnøgler væk. De lavede to nye nøgler indenfor et døgn på det værksted hvor min bil var blevet leveret til. Desuden var prisen omkring det halv... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god service. Købte reparations kit til klapnøgle. I forbindelse med at jeg selv skulle overflytte indmad fra defekt klapnøgle, revnede drejedelen. Net-import tilbød straks en ny del uden be... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de accesorios para automóviles
  2. también en la categoría
  3. Tienda de baterías
  4. Tienda de equipos de seguridad
  5. Tienda de repuestos para automóviles

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Førende på salg og montering af bilnøgler, bilalarmer og tilbehør

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 20% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,4

Todas las opiniones

34 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Super god service

Super god service. Købte reparations kit til klapnøgle.
Net-import tilbød straks en ny del uden beregning, og flyttede samtidig indmaden fra gamle nøgle til ny uden beregning.
Det kan man da kun kalde god service.
Orla Lind

3 de septiembre de 2023
Valorada con 4 estrellas sobre 5

fartpilot

Fartpilot
Købte en fartpilot,som desværre ikke passede,da det er en impoteret bil,sendte den retur,og har modtaget penge retur,

29 de julio de 2023
Logotipo de www.NET-Import.dk

Respuesta de www.NET-Import.dk

Hej Ole.
Det med den ikke passer til bilen passer ikke da den er bestilt efter nummerplade, du skal selv være opmærksom på om bilen har elektronisk speeder. Jeg var da så flink at sende en kontakt med til din kobling uden merpris, som koster 165kr. Jeg har været inde og overføre pengene til din konto. Men der sker det engang imellem at mit shopsystem ikke gør det automatisk i forhold til betalingsmodul, så jeg har været inde og overføre dem manuelt. Du har ringet en gang d.24 august, hvor jeg sad i møde. Men du kunne da også godt lige have skrevet en mail eller prøve igen, inden du skriver en anmeldelse.
Jeg håber at du vil ændre din anmeldelse.
Venlig Hilsen Net-import

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min vare blev leveret lynhurtig

Min vare blev leveret lynhurtig. Dog var den itu.. ØV ..En kort beskrivelse og dokkumentation via mail udløste at en ny vare blev tildelt.. ingen bøvl med det. Dog var varen “ forputtet” en uges tid...og en reminder måtte afsted.. Ferietiden er ofte vanskelig.. 🙂 Super service.. 😉

24 de julio de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

LANG leveringstid og svare ikke på mail

Har bestilt vare på deres hjemmeside, leveringtid oplyses til at hedder 1-3 hverdage. Det var noget vi skulle bruge til at have vores tagboks med på sommerferie.
Men leveringstiden kommer nu op på 8 dage.
Ingen info, må selv skrive og rykke for leverings status.
Plus de svare ikke på deres mail :(
Ikke en webshop jeg vil bruge igen.

25 de julio de 2023
Opinión espontánea

KØBT KØLEBOKS TIL KROATIEN

Hejsa har købt en køleboks der kan køre på vores solcelle Powerbank og det virker bare her i Kroatien i 38 graders varme , selv isterningerne holder sig frosne , det mest geniale vi har købt til poolen of sikke en velkomst og service man får i deres butik .. mere end 5 stjerner herfra

23 de junio de 2023

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.