Jeg købte nogle bukser hos netbyggemarked. Enten passer guiden til hvordan man måler størrelser ikke eller også kan jeg ikke finde ud af - nok det sidste - uanset hvad, så passede de ikke. Jeg sendt... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Nem bestilling af drivhus. Det blev desværre leveret 4 dage før angivet, hvilket passede rigtig dårligt for mig. Plere papkasser var revet lidt i stykker, men ingen varer er beskadiget så vidt jeg ha... Ver más
Helt ærligt valgte jeg jer fordi I havde den bedste pris på de materialer jeg skulle bruge. Men jeg er meget tilfreds med leveringen. Godt og forsvarligt pakket ind, hurtigt leveret, og pallen var en... Ver más
Alt forløb uden problemer, så har ikke haft nogen dialog med firmaet, hvilket jo er det optimale, varen blev leveret hurtigere end angivet ved 1st kontakt, fragten var gratis og fragtmanden var så sød... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
- Proveedor de gasóleo
- Tienda para la reforma del hogar
- Proveedor de hormigón preparado
- Reformas
- Tienda de herramientas
- Proveedor de ventanas
Información proporcionada por diversas fuentes externas
NetByggemarked.dk er dit foretrukne online byggemarked og webshop med boligtilbehør. Vi har fokus på gode priser og hurtige leveringstider, så gør-det-selv-folket og erhvervsdrivende håndværkere kan bruge tiden på det de er gode til. NetByggemarked.dk samarbejder med de bedste og største leverandører af byggemarteialer, produkter til haven og byggeriet
Información de contacto
Østervang 99, 7441, Bording, Dinamarca
- salg@netbyggemarked.dk
- www.netbyggemarked.dk
Ha contestado el 98% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Det var nemt og forholdsvis hurtigt…
Det var nemt og forholdsvis hurtigt leveret 🙂
god service 'hurtig levering
Det var nemt at bestille.
Det var nemt at bestille.
Den eneste grund til den dårlige anmeldelser er at jeg aldrig har modtaget hele ordren.
Jeg mangler stadigvæk mine kalk-tabletter
Fin hjemmeside, nem bestilling, god pris og hurtig levering
Kan bestemt anbefales.
Mine varer blev væk ved Danske…
Mine varer blev væk ved Danske fragtmænd . De sendte hurtigt nye som jeg havde næste dag .

Rigtig god service 👍👍
Ventetid pga helligdage.
Jeg sendte dem retur og blev ramt af en del helligdage og ferie som gjorde jeg rykkede for mine penge men da dagene var overstået gik det hele hurtigt.
En forbedring kunne være advisering omkring ferie og fri men ellers ingen finger at sætte på min oplevelse med Netbyggemarked.
Værste service nogensinde
Værste service nogensinde!
Bestilte en vare. Har ikke åbnet den, eller taget den ud af emballagen, da det var en forkert størrelse. Sendte den retur i orginal emballage og de vil ikke returnere mine penge efter lang ventetid.
Dårlig stil og service
(Til NB:
Varen blev returneret i samme originale emballage, som jeg modtog den i. Jeg har således håndteret og pakket den på samme måde som ved modtagelsen. Når varen sendes til mig under sådanne forhold, fremstår det som en uacceptabel og uprofessionel håndtering fra jeres side, hvilket også understøttes af GLS’ vurdering af, at emballagen ikke var tilstrækkelig. Det giver desværre et klart indtryk af manglende hensyn til både varen og jeres kunder. Der foreligger desuden billeddokumentation.)

Meget utilfredsstillende oplevelse.
Meget utilfredsstillende oplevelse.
Jeg bestilte et produkt med lovet levering d. 30/3, men modtog det først fuldt leveret 12 dage senere. Leveringen blev ovenikøbet ændret til pakkeshop uden varsel – ikke én, men to gange.
Der manglede dele i første levering, hvilket betød ekstra tid brugt på at kontakte kundeservice og vente yderligere. Produktet kunne derfor ikke bruges til det formål, det var købt til.
Virksomheden har kun refunderet fragten og henviser til deres leverandør, men tager ikke reelt ansvar for forløbet.
Samlet set en dårlig kundeoplevelse, som jeg desværre ikke kan anbefale.

Respuesta de Netbyggemarked.dk
det hele fungerede fra bestilling til…
det hele fungerede fra bestilling til levering dagen efter.
Nemt og problemfrit
Det er første gang at jeg handler hos Netbyggemarked.dk og alt forløb som beskrevet. Lampen, som jeg købte, var også helt som forventet.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.