1. Diseñador de interiores
  2. Tienda de cortinas
  3. Fabricante y proveedor de cortinas
  4. Tienda de tratamiento de ventanas

The world's premier sheer curtain online shop, based in the UK providing bespoke net & voile curtains & ready-made panels worldwide. Free UK standard shipping on orders over £59. Fast, secure & friendly service. Use our sample service to help you decide on your final design & fabric.

4,6

5 mil opiniones

Suele responder en menos de 1 semana

Una perdida de tiempo comprar aquí

Espere por unas cortinas más de un mes, el día que se suponía que llegaron, cancelaron la compra. Porque me ponen a esperar un mes si al final van a cancelar la compra. Una perdida de tiempo comprar en su tienda

6 de marzo de 2025
Logotipo de Net Curtains Direct

Respuesta de Net Curtains Direct

Hello,
Thank you for your feedback. We're sorry to hear that we weren't able to fulfil your order.

We have sent you a request via TrustPilot requesting more details such as an order number, name, email address etc to help us identify which order is yours so that we can then look into this further for you.

Kind Regards
The NCD Team

Mostrar opiniones en todos los idiomas. (4764 opiniones)