Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har i dag anmeldt netgreen.dk til politiet. Banken har spærret mit kort. Adressen findes ikke på de gule sider og telefonnummeret som er med i mailen derfra eksisterer ikke længere. De svare ikke p... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

De tager dine penge, men sender ikke varerne. De sender et falsk trackingnummer, og du får ingen svar når du henvender dig.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Efter at have bestilt hos netgreen.dk og fået en bekræftende e-mail hørte jeg intet fra dem og jeg fik IKKE mine varer!! Først OVER 2 måneder efter fik jeg pludselig min bestilling. Jeg rin... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte nogle madkasser, hvor farven ikke kunne speciferes. Spurgte på mail, om det kunne lade sig gøre. Yep! Bliver ringet op, den ene farve er ikke på lager. Vupti, den bestiller de lige hjem så,... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de salud y belleza
  2. Proveedor de cosméticos y perfumes
  3. Servicio de fitness y nutrición
  4. Tienda de comida sana
  5. Tienda de vitaminas y suplementos

Escrito por la empresa

Netgreen.dk er en webshop, hvor du kan købe kosttilskud, vitaminer, og alt godt til kroppen. Vi er en familie drevet virksomhed som ligge lokalt i skælskør. Vi køre altid en masse gode tilbud. Man skal altid være velkommen til at besøg os på vores kontor, lager og showroom på træbjergvej 3a, 4230 skælskør. Kig på vores facebook og hjemmeside for mere information. Vores historie Vi købet virksomheden i januar 2022, hvor vi efterfølgende er flyttet til Træbjergvej 3 A, 4230 Skælskør, Vi er er mor og datter som sammen med en hverdag med studie og fuldtidsarbejde prøver vi at få virksomheden til at vokse ved nye tiltag og at uddanne os mere inde for feltet. Vi brænder for en nem hverdag, med sunde tilskud og god kost. Vi vil gerne hjælpe dig til en mere bæredygtig hverdag. Dette er ideen bag Netgreen.dk siden 2010 og er det stadig i dag. Mission Vores mission er at drive en virksomhed som leverer den bedste services, og et stort bredt udvalg. Vi vil hele tiden følge med udviklingen og skabe ny tiltage. Vi prøver hele tiden på at finde den bedste måde at skabe en gode kontakt til vores kunder. En af vores mål er at skabe et godt grundlaget på vores sociale medier som kan medføre nem kontakt til vores kunder. Vision Vores vision er at vores kunder kan få en helstøbte og personlige kundeoplevelser med at deres vare bliver leveret med en bæredygtig bagtanke. Vores tanker om at altid skulle udvikle den bedste services. Der for skal det være et let at anvende produkterne og at bruge vores tips.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

2,1

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Enballage

Varer, pris og levering var ok. Men hvert enkelt produkt var pakket ind i bobleplast, så forsøget på at leve bæredygtigt røg i den grad. Mit økokøb blev i stedet en miljøbelastning😐

29 de junio de 2021
Opinión espontánea
Logotipo de Netgreen.dk

Respuesta de Netgreen.dk

Hej Ellen
Ja det er jo beklageligt men når man køber glas konserves varer skal de pakket ind på den måde ellers er der stor risiko for at varen går i stykker under transport.
Jeg har svært ved at se vi kan håndtere det på en anden måde. Papir er også en miljø belastning og mængden vi ville skulle bruge i den sammenhæng står ikke mål med det vi anvender desværre.
Mvh
Max Johansen
Netgreen.dk

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super gode priser

Super gode priser. Lidt lang leveringstid (når man bestiller fredag), men når man ved det er det ok :-)

28 de abril de 2021
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Styrofoam NEJ TAK

Hurtig levering og alle varer i orden. Jeg var glad for at se, at de genbrugte papkassen, de sendte ordren ind, men så blev jeg forfærdet og skuffet over at finde inden i masser af polystyrenemballagejordnødder. De blæser let i luften og flyder på vand, deraf kaldenavnet "Hvid forurening." Polystyren-jordnødder er ikke biologisk nedbrydelige (medmindre du tæller gradvis nedbrydning over 500 år), er ikke vandopløselige, afgiver toksiner, når de endelig falder fra hinanden og er meget statiske. Jeg håber, at Netgreen ændrer sig på de forskellige alternativer til beskyttende fyld i deres pakker.

17 de febrero de 2021
Opinión espontánea

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.