Har sendt sandaler retur til firmaet. Nu påstår firmaet ar sandalerne ikke var sendt korrekt, jeg kan med 110% sikkerhed oplyse at sandalerne var sendt i den originale skotske, med returseddel indlag... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Købte en støvleknægt - men holdt kun få dage inden den knækkede. Har ikke reklameret, det er ikke tiden værd for et relativt lille beløb. Selve købet forløb gnidningsløst, derfor tre stjerner - tr... Ver más
La empresa ha respondido
Fra mit synspunkt så giver det et dårligt indtryk at pengene bliver trukket fra min konto før skoene er landet i pakkeshoppen. Desuden er det også lidt uheldigt at butikkens emails lander i gmails s... Ver más
3 ugers leveringstid! jeg er simpelthen rystet over at det kunne tage 3 uger før at min bestilling landede på min adresse! jeg bestilte to par gummistøvler til mine børn som i den grad stod og... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
netskobutik tilbyder sko, støvler, sandaler, træsko og sutsko til hele familien. Her shopper du sko til alle aldre og alle størrelser hos en og samme netskobutik. Et udvalg i topklasse kombineret med en service, der er ud over det sædvanlige. Vi har altid en smilende medarbejder klar til at tage imod dit opkald på 74 72 25 45. Kontakt os også pr. mail: salg@netskobutik.dk
Información de contacto
Omfartsvejen 3, 6330, Padborg, Dinamarca
- 74 72 25 45
- salg@netskobutik.dk
- www.netskobutik.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jacoform sko. 19. november 2018
Jacoform sko er en rigtig god oplevelse at gå tur i.
jeg er fuldt ud tilfreds med mit køb og…
jeg er fuldt ud tilfreds med mit køb og vil købe der igen god service og venlig betjening
Jeg syntes ikke jeg kan være med til…
Jeg syntes ikke jeg kan være med til det endnu da jeg ikke har hørt fra butikken angående mine sko
I beder mig om at kommentere et køb
I beder mig om at kommentere et køb, som I ikke engang har formået at sende til mig endnu? Suk...
Fik leveret skoen
Fik leveret skoen, dog havde de ikke de jeg havde bestilte og de ringede høflig og spurgte om jeg kunne bruge en anden model.
Har ikke modtaget nogen vare,så der er…
Har ikke modtaget nogen vare,så der er ikke noget godt at sige om den handel.
der er super godt
Varerne i orden
De varer jeg bestilte er helt som forventet og i orden. Til gengæld var leveringen noget langsom. I første omgang fik jeg mailbesked om at nogle af de bestilte varer først skulle bestilles hjem fra leverandør og at man forventede at sende varerne af sted onsdag. Reelt blev det nærmest fredag, da GLS torsdag ikke havde modtaget pakken, men kun data om at den var på vej.
Super fin betjening og vejledning :-)
Alt fint bestilte og leveret næste dag.
Laaaaaaang leverings tid!!!!
Laaaaaaang leverings tid!!!!, har nu ventet på mine kamelulds sutter i 9 dage, og kan iflg pakke tracking forvente 3 dage mere!!!!
God købs oplevelse
God købs oplevelse, hurtig levering og pakket grundigt ind. Har ikke prøvet de forskellige produkter endnu imprægnering, skocreme og skodeo, men købsoplevelsen lever 100% op til mine forventninger.
Hurtig ekspedition
God hjemmeside og godt produkt men lang leveringstid
God hjemmeside og godt produkt, men for lang leveringstid Bestilte d. 10. Dec havde dem først 20. Dec så de sidste 3 dage frygtede jeg jeg skulle til Juleaften i sandaler.da jeg grundet vand i fødderne kan passe de gamle der er 2 nr mindre. og det er umulig at ringe (De tager ikke telefonen) i den i forvejen korte telefon tid
La experiencia Trustpilot