Levering duurde lang door een productiefout, dat is overigens wel door de opgelost. De randafwerking van het net kan beter. De randen kringelden erg door spanningen in het materiaal. Ons net was nie... Ver más

Fijne service! Snelle levering. Ik had het net eerst zelf verkeerd besteld, per ongeluk 2 keer en dat werd meteen geregeld. Daar werd netjes door het bedrijf over gebeld en het geld werd teruggestor... Ver más
Fijne communicatie en een klein issue snel opgelost. Helaas ging er iets mis bij de bestelling en werd er een verkeerde maat net geleverd. Dezelfde avond contact gelegd en na een foto te hebb... Ver más
Snelle levering van een op maat gemaakt net. Wij gebruiken het net voor de zandbak en sluit met het bijbestelde elastiek perfect aan. Net is prima afgewerkt en oogt solide.
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
- Tienda de artículos deportivos de colección
- Jardín
- Proveedor de cabañas y edificaciones de jardín
- Tienda de hobbies
- Proveedor de equipos de seguridad
Acerca de NETTENSHOP
Escrito por la empresa
Nettenshop
Specialist in veiligheidsnetten en maatwerk netten voor bouw, tuin, sport en industrie
Bij Nettenshop vind je alles op het gebied van netten. Van veiligheidsnetten en valnetten tot magazijnnetten, stellingnetten, aanhangernetten, container netten, hijsnetten en sportnetten. Ook voor loungenetten, zwembadzeilen, afdeknetten en andere toepassingen ben je bij ons aan het juiste adres. Onze netten zijn direct online te bestellen en kunnen daarnaast volledig op maat worden gemaakt.
Onze netten bieden een oplossing voor veel verschillende situaties. Op bouwplaatsen waar veiligheid voorop staat. In magazijnen en logistieke omgevingen waar goederen netjes op hun plek moeten blijven. Maar ook thuis, bijvoorbeeld met kattennetten op het balkon, vogelnetten en fruitnetten in de tuin, mollengaas of afdeknetten voor het zwembad.
Maatwerk is bij ons heel normaal. Afwijkende vormen, specifieke afmetingen of extra opties zoals bevestigingsmaterialen, regengoten of oprolsystemen zijn mogelijk. We denken met je mee en zorgen dat het net klopt. Niet alleen op papier, maar vooral in de praktijk.
Onze manier van werken is ontstaan vanuit jarenlange praktijkervaring. Dit combineren we met opleidingen en certificering op het gebied van valbeveiliging. Daardoor kunnen we je niet alleen een product leveren, maar ook helpen bij het maken van de juiste keuze.
Voor elk net en elk vraagstuk kun je terecht bij Nettenshop, wij denken mee en zorgen dat het past en werkt.
Rondven 41A, 6026 PX, Maarheeze, Holanda
- +31402901155
- info@nettenshop.nl
- www.nettenshop.nl
Ha contestado el 90% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Duidelijke site met goede info over de…
Duidelijke site met goede info over de netten. Snelle levering
De maatvoering is niet zo nauwkeurig…
De maatvoering is niet zo nauwkeurig als gesuggereerd wordt door de gevraagde nauwkeurigheid bij bestellen. Retour sturen was geen optie gegeven de langere levertijd.
Voldeed helemaal aan de verwachting
Voldeed helemaal aan de verwachting.
Mooi stevig net.
Helaas poepen de duiven er doorheen.

Respuesta de NETTENSHOP
Het voldoet aan mij verwachtingen.
Het voldoet aan mij verwachtingen.
En het was snel geleverd.

Respuesta de NETTENSHOP
Snelle levering en perfect maatwerk
Snelle levering en perfect maatwerk. Van harte aanbevolen.

Respuesta de NETTENSHOP
Prima net van goede kwaliteit

Respuesta de NETTENSHOP
Net op maat gekocht voor vijver
Ik heb een net op maat 30x800 cm gekocht voor mijn vijver. De maatvoering is zoals opgegeven en de kwaliteit van het net is goed en robuust.
De levering was snel en netjes verpakt.
Hier koop ik zeker weer iets, wanneer ik er weer een nodig heb.
Prima werk afgeleverd
Ruim op tijd bestellen omdat er ook handwerk bijkomt. Netten zien er netjes uit. Prima werk
Service was top en het op maat besteld…
Service was top en het op maat besteld net klopte perfect echt en aanrader
Aanhangwagen net op maat besteld
Aanhangwagen net op maat besteld. Snel geleverd. Past perfect en is van goede kwaliteit.
Mooi product. Goede communicatie.
Goede communicatie. Snel geleverd. Mooi product. Attent dat er paaseitjes als verassing meegezonden werden.
Duidelijke website
Duidelijke website, goede kwaliteit net voor prima prijs en snelle levering.
Fijne service
Fijne service! Snelle levering.
Ik had het net eerst zelf verkeerd besteld, per ongeluk 2 keer en dat werd meteen geregeld. Daar werd netjes door het bedrijf over gebeld en het geld werd teruggestort.
Zeer fijne webshop
Zeer goede kwaliteit net geleverd. Ook extra bevestigingsmateriaal werd zonder probleem opgestuurd.
Ik heb veel bedrijven gegoogled maar…
Ik heb veel bedrijven gegoogled maar jullie kwamen goed uit de test met revieuws.
Ik heb een mooi net besteld op maat zandkleurig.
Hij hangt perfect en is prachtig.
Een tip voor het ophangen.
Doe er een briefje bij hoe je hem moet uittrekken in het juiste model.
Het was wel erg zoeken even.
Maar erg blij mee.
Más información sobre otros tipos de reseñas.