Valorada con 1 estrellas sobre 5

Besteld, alleen bestelling niet ontvangen. Of het nu is mis gegaan bij het bedrijf of bij de bezorging. Na vele mailtjes is er nog geen oplossing en krijg ik geen reactie meer van dit bedrijf. Dus voo... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn dochter had hier een broek gekocht met strassteentjes. Echter na 1 dag dragen vielen er enkele steentjes af. Contact opgenomen en er werd vriendelijk gereageerd dat dit niet de bedoeling was en d... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helaas was er met wassen iets mis gegaan en waren de kleuren door elkaar gelopen van een spijkerbroek. Mocht meteen de broek.komen omruilen met was garantie. Zeer behulpzaam en vriendelijke meiden in... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Onze dochter heeft vorige keer een leuke extra lange broek gekocht in deze winkel. Heel prettig geholpen door Danique en Sanne! Niks gekocht, maar wel goed meegedacht. Komen wel weer terug. Gr... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa para mujeres
  2. Tienda de ropa

Escrito por la empresa

Welkom bij NEW CVLTR! Dé plek voor dames die altijd de nieuwste modetrends willen dragen. Elke week komen de nieuwste trends bij ons binnen voor elke gelegenheid, van de leukste festivaloutfits en basics tot onze zeer populaire (long) jeans en pantalons voor school, studie en werk. Ontdek onze exclusieve NEW CVLTR collectie, alleen verkrijgbaar bij ons. Kom gezellig langs in een van onze vestigingen in Zwolle, Eindhoven, Nijmegen, Uden, Tilburg en Den Bosch, of shop gemakkelijk via onze webshop, www.newcvltr.nl Volg ons op social media voor de nieuwste trends, exclusieve deals en stylingtips. Tag ons vooral in jouw selfies en show je #OOTD. Ontdek jouw stijl bij NEW CVLTR en geef je garderobe een boost!

4,3

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 25% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

4,3

Todas las opiniones

14 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ze heeft ons goed geholpen

Ze heeft ons goed geholpen. En is erg vriendelijk. Haar Naam is Samantha

7 de enero de 2025

Respuesta de New Cvltr

Wat leuk om te horen dat Samantha zo goed geholpen heeft!

Tot de volgende keer.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Heel aardige medewerkers en goede hulp…

Heel aardige medewerkers en goede hulp van onder andere Samantha

7 de enero de 2025

Hoi Sten,

Bedankt voor je leuke review en fijn om te horen dat onder andere Samantha je zo goed geholpen heeft.

Amazing experience

Amazing experience gehad & kom zeker vaker terug. Geweldig personeel ook!

6 de enero de 2025

Hoi Cheacks,

Wat leuk om te horen dat je een fantastische ervaring hebt gehad! We zijn ontzettend blij met je complimenten over ons personeel.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Klantvriendelijkheid en je word heel…

Klantvriendelijkheid en je word heel goed geholpen.
Hele leuke kleding en goede prijzen

We hebben geshopt in Tilburg top locatie

6 de enero de 2025

Hoi Luna,

Bedankt voor je leuke en enthousiaste reactie! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze klantvriendelijkheid, de kleding, en onze prijzen. Super dat je hebt genoten van het shoppen in Tilburg, we vinden het ook een top locatie! Hopelijk zien we je snel weer terug.

Super

Ik zocht de hele dag naar een lange broek, hier kon ik het vinden met de hulp van Daniek. Super fijn ze nam alle tijd om te helpen!

4 de enero de 2025

Lieve medewerkers

Afgelopen week in de winkel geweest, hele leuke kleding gekocht met behulp van Indy. Hele lieve meid die de tijd neemt op je te helpen.
Ik kom zeker terug🫶🏽

4 de enero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een super leuke outfit voor oud en…

Een super leuke outfit voor oud en nieuw hier gehaald. Met een en al glitters
Ben goed geholpen door medewerker : Kate

31 de diciembre de 2024

Hoi Fay,

Wat leuk dat je zo goed geholpen bent door Kate.

Fijne jaarwisseling:)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Daniek heeft ons erg goed geholpen!

Daniek heeft ons erg goed geholpen!! Zeer goed advies!

31 de diciembre de 2024

Beste Henja,

Goed om te horen dat Daniek zo goed geholpen heeft. Bedankt voor je review.

Fijne jaarwisseling!

super

Super geholpen door Mayke! Enorm leuke outfit gescoord en super leuke winkel!

30 de diciembre de 2024

Hoi Sjuul,

Wat fijn om te horen dat Mayke zo goed geholpen heeft. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!

Goede ervaring

ik ben goed geholpen met het vinden van een leuke outfit voor oud en nieuw, door een klein blond meisje deze zondag, leuke meid was het

29 de diciembre de 2024

Hoi Nikki,

Wat fijn dat je zo goed geholpen bent in onze winkel. Alvast een fijne jaarwisseling gewenst.

Fijne shop ervaring

Zaterdag was ik aan het shoppen in Tilburg centrum en ik was opzoek naar een topje voor een feestje. En toen heeft een klein, blond meisje in de winkel mij advies gegeven. Dat vond ik echt heel fijn en ben ik zeker geslaagd. En tot slot ben ik ook blij met de klantenservice.

21 de diciembre de 2024

Hoi Bente,

Ontzettend leuk om te horen dat je bij ons geslaagd bent en dat ons team zo goed geholpen heeft. Veel plezier met je nieuwe topje, en we zien je graag nog eens terug!

Fijne medewerkers

Ik ben hier afgelopen zondag goed geholpen door een jong blond meisje die mij goed hielp om een oud en nieuw jurk te vinden. Ze wist goed of de jurken groot of klein vielen en ze was heel behulpzaam.

22 de diciembre de 2024

Hoi Lara,

Wat leuk om te horen dat je zo goed geholpen bent. We hopen dat je een stralend feest hebt in je nieuwe jurk.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Personeel wat nog echt de tijd voor je neemt!

Leuke kleding. Eens een keer wat anders dan wat ze bij andere winkels verkopen. Het meisje in de winkel, (Xu stond op haar naamkaartje maar weet niet of dat haar naam is) heeft ons super goed geholpen. Omdat ik best wel klein ben en niet goed wist wat ik wilde heeft ze wel een uur steeds nieuwe dingetjes gehaald voor me om te passen en heeft me laten zien dat dingen die ik normaal niet zo snel zou passen mij heel leuk kunnen staan. Uiteindelijk super blij met mijn kerst outfit de winkel uitgekomen!

22 de diciembre de 2024

Hoi Kim,

Wat een prachtige review! We zijn blij om te horen dat je zo’n fijne en persoonlijke ervaring hebt gehad in onze winkel. Xu (je had haar naam helemaal goed!) zal het geweldig vinden om te horen dat ze je zo goed heeft kunnen helpen.

Liefs, New Cvltr

8 consejos para escribir buenas reseñas.