New York Pizza Opiniones

TrustScore: 1.5 sobre 5

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Buffalo chicken pizza hoort buffalo saus op zat er niet op extra knoflook swirl besteld zat er ook niet op! Margarita pizza mega veel tomaten saus. De mensen achter de oven kunnen ook hun taak niet ui... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Door omstandigheden werden pizza's niet geleverd. Kan gebeuren een calamiteit kun je niet plannen. Ben alleen niet blij met de geboden oplossing en communicatie hierover. Klantenservice meldt meerd... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

I had a really good experience with New York Pizza. The pizza was fresh, flavorful, and nicely loaded with toppings. The crust was baked well, and the overall taste was excellent. The service was frie... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

1 ster is nog te veel voor deze organisatie. Dinsdag eten besteld. Na een uur kregen we totaal iets anders bezorgd dan besteld. Vervolgens 10x de vestiging gebeld werd niet opgenomen. Gemaild geen rea... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Pizza a domicilio
  2. Pizza para llevar

Escrito por la empresa

It’s the Dough. 🍕 Bij New York Pizza draait alles om smaak. We geloven dat een goede pizza begint met goed deeg, daarom maken we ons deeg elke dag vers en kiezen we voor zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten. Zo zorgen we voor pizza’s die puur, vers en maximaal lekker zijn. Al sinds 1993 brengen we de New York-vibe naar Nederland met smaakvolle pizza’s, goede service en een merk dat altijd in beweging is. Tegelijkertijd zetten we stappen naar een duurzamere toekomst met regeneratief dat bijdraagt aan een gezondere bodem. Met meer dan 300 vestigingen is een verse New York Pizza altijd dichtbij. 💚

Muy malo

TrustScore: 1.5 sobre 5

2 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 26% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

Todas las opiniones

322 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

2 Pizza’s besteld i.v.m iftar…

2 Pizza’s besteld i.v.m iftar (Ramadan). Express nog op een latere tijd geklikt zodat het op tijd aan zou komen + niet koud. Vervolgens gebeld en pizza’s waren nog niet eens klaar. Zou 45 min geleden al bezorgd moeten worden, maar zat nog in de oven. Na telefonisch contact gehad te hebben kregen we ook geen compensatie of iets erbij. Direct geannuleerd.

22 de febrero de 2026

Waardeloos

Waardeloos. 18.10 uur gisteren besteld bij NY Pizza Hoensbroek en om 20.00 uur pas geleverd. Moet je in de VS proberen krijg je het gratis. Geld boeit verder niet maar dat je geen bezorg indicatie tussendoor krijgt bij “volg je bestelling”. En als je belt krijg je te horen “ nog een half uur” . Na een uur maar weer bellen krijg je “is onderweg”. En op moment dat het uiteindelijk geleverd is staat er dan bij de “volg je bestelling” een leveringstijd 🤦🏼‍♀️. Bestellen iig nooit meer bij NY Pizza. Hadden eigenlijk de recensies eerst moeten lezen hadden we dit kunnen weten.

21 de febrero de 2026

Echt schandalig

Echt schandalig !

Om 15.00u pizza's besteld voor levering om 17.15u. om 17.30 toch eens bellen. Het antwoord: we hebben de bestelling doorgegeven naar een ander filiaal. Het andere filiaal gebeld, die wisten van niks, dus maar weer terug naar het filiaal aan de Besterdring. Ik werd me toch brutaal te woord gestaan, ik moest de pizza's zelf maar komen halen ! Ondertussen werd beloofd dat de bestelling binnen een kwartier geleverd zouden worden. Uiteindelijk is de bestelling om 18.55u geleverd !
Helaas waren de pizza's taai en koud. Er is vorige week beloofd door afdeling klachtenservice dat de franchise nemer contact met mij op zou nemen ? Wat denk je ? Een week later nog steeds geen telefoontje van de franchise nemer ! Echt schandalig ! Je betaald voor 4 pizza's €55,- en word behandelt als een stuk vuil !

New York pizza filiaal Besterdring , jullie moeten echt de ogen uit je kop schamen !

Maar aan al jullie slechte reviews te zien zijn wij gelukkig niet de enige die een slechte ervaring met jullie hebben gehad !

15 de febrero de 2026

Slechte kwaliteit en klantenservice

Op 21-02-2026 heb ik een bestelling geplaatst bij New York Pizza (vestiging Karel Doormanweg). De bezorgtijd zou tussen 19:22 en 19:37 zijn. Na 19:37 had ik nog niets ontvangen.

Na telefonisch contact werd mij eerst verteld dat de bestelling al bezorgd zou zijn — wat niet klopt, want ik heb niets ontvangen. Bij een tweede telefoontje kreeg ik te horen dat de bezorger langs was geweest maar dat er niet werd opengedaan. Dit is onjuist: mijn deurbel werkt, ik heb geen bel gehoord en ik heb ook geen telefoontje van de bezorger ontvangen.

Vervolgens werd gezegd dat er al een nieuwe bezorger onderweg was. Dat vond ik opvallend, omdat ik op dat moment nog aan de telefoon hing en het onmogelijk lijkt dat de pizza’s binnen enkele minuten retour, opgewarmd en alweer onderweg konden zijn.

Ik heb duidelijk aangegeven dat ik geen afgekoelde en opnieuw opgewarmde pizza’s wilde, maar verse en warme pizza’s verwacht — wat je als klant redelijkerwijs mag aannemen. De reactie die ik kreeg was: “Zo werkt dat niet.” Excuses zijn er op geen enkel moment gemaakt.

Bij bezorging bleek dat de pizza’s daadwerkelijk koud waren. De bezorger gaf aan dat de dozen “op de oven” hadden gelegen. Ik heb ter plekke gevoeld en vastgesteld dat de pizza koud was. De bezorger zelf kon hier weinig aan doen, maar de gang van zaken is onacceptabel.

Dat een bestelling soms wat later komt, kan gebeuren. Maar onjuiste informatie geven, geen excuses aanbieden en vervolgens koude pizza’s leveren is niet klantvriendelijk en niet wat je verwacht van een professionele organisatie.

Ik hoop dat New York Pizza deze klacht serieus oppakt en haar service verbetert.

21 de febrero de 2026

Never Again.

Yesterday we went to visit our local NY Pizza place after their reopening. (Rompert, Den Bosch)
There were only 2 people working on a friday night.. 1 person making the pizza's (no gloves and wearing rings..?)
They forgot to add the mozzarella to the buffalo "chicken". There were like 4 pieces of chicken on the entire pizzza.

Then the strangest thing happened. All of a sudden the pizza maker ran outside, across the parkinglot.. and came back with a bag of frozen tuna XD

Like what is happpening hahah, where did she get this bag from? Why is it frozen tuna? How are you handling chicken.. and with the same unwashed hand, no gloves , you are putting tuna and veggies on someone else their pizza..

Pizza itself was okay, except for it being bland, lacking half the ingredients and it being basically a flatbread with cheddar and hotsauce.

20 de febrero de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Pizza’s besteld bij newyorkpizza in…

Pizza’s besteld bij newyorkpizza in Bennekom. Ging alweer mis. Vorige keer miste ik een product. Maar ja, foutje kan gebeuren dus toch maar weer geprobeerd. Moest anderhalf uur wachten op twee koude pizza’s. Ik had één pizza margarita met champignons en één Buffalo cheese met nog extra kaas en champignons. Aangezien ze koud waren heb ik de oven aangezet om ze op te warmen…. Ik maak de dozen open en ik zie gewoon geen verschil! Precies hetzelfde!! Eén van de twee alleen een stuk duurder. We hebben ze allebei geproefd en ze waren echt hetzelfde. De bon gaf mijn bestelling goed aan maar je word dus gewoon genaaid.

20 de febrero de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bestel altijd bij NYP Tilburg

Bestel altijd bij NYP Tilburg, heerlijke pizza's met knoflookolie korst mhh! Snelle bezorging. Alleen jammer dat de bloemkool bodem pizza's niet meer te bestellen is.

19 de febrero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bij de New York Pizza Vaak koude…

Bij de New York Pizza Vaak koude pizza’s bezorgd , pizza niet compleet qwa ingrediënten.
Vaak te laat waardoor het koud binnen komt of een koude en beschadigde pizza
Vaak ziek geworden door een te koude of niet gare pizza
Als je belt naar de New York Pizza 🍕 wordt je vaak niet tot weinig. Te woord gestaan denken niet mee met oplossingen en je wordt dan vaak wordt de haak erop gelegd
Eigenlijke geen sterren waard

13 de febrero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Pizza besteld bij New York Pizza…

Pizza besteld bij New York Pizza Uithoorn, 18:17 besteld, 19:59 nog niks ontvangen.
Ik heb ze gebeld en reden was dat ze het te druk hebben en dat ik gewoon geduld moet hebben.
In plaats van excuses voor de vertraging krijg je een bot en geirriteerd reactie terug.
Dit is niet de eerste keer dat een bezorging erg lang duurt bij New York pizza maar wel de laatste keer dat ik daar bestel.
Hopelijk wordt mijn pizza vandaag nog bezorgd.
New York Pizza Uithoorn is een echte afrader, nooit meer.
Ze hebben overal slecht reviews maar doen er blijkbaar niks mee, klant wordt duidelijk niet serieus genomen.

7 de febrero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hoe belabberd op alle fronten kun je zijn.

Na een teleurstellende ervaring,foute bestelling,te laat bezorgd, kwaliteit matig. Gaf ik ze nog 1 keer een kans. Meer dan90 minuten moeten wachten!; kwaliteit belabberd. Ik weet het zeker: niet, nooit meer doen .

6 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle bediening

Weer eens wat nieuwe pizza's geprobeerd en ze waren heerlijk. Snelle bediening en vriendelijke bezorger. Dit alles NYP Wandelboslaan in Tilburg.

4 de febrero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ongeregeld zooitje op hun klantenservice afdeling

Heb op 13 Jan 2026 een bestelling gedaan bij het filiaal in Zwanenburg. Daarbij had ik o.a. twaalf chicken pops besteld maar heb ik te weinig ontvangen (zaten er maar tien in).

Je kan het laten schieten maar aangezien het vaker mis gaat bij dat filiaal wilde ik toch even bellen. Dit heb ik dan ook gedaan om te vragen waar de resterende pops waren omdat ik er wel voor betaald heb en ze niet goedkoop zijn. daarbij een manager aan de lijn die totaal niet in de bui was om überhaupt een gesprek te voeren. Was chagrijnig en niet bereid om verder te kijken naar een oplossing en mij ook boos verteld dat ik nooit meer mocht te bestelen.

Heb vervolgens van een van de bezorgers ook nog eens een leuk cadeautje gekregen waarop stond “Waarom doe je zo moeilijk over twee chicken pops”. Daarna heb ik direct een klacht ingediend via het online contactformulier van newyorkpizza nl zelf (aan het HK) en kreeg verbazingwekkend snel een reactie. Dat was dan ook het enige positieve aangezien ik vervolgens twee weken lang aan het lijntje ben gehouden met de belofte dat de franchisenemer mij zou bellen om het op te lossen aangezien ze het “erg jammer” vonden wat er gebeurd was. Afgelopen dinsdag voor het laatst een bericht gehad met hetzelfde geautomatiseerde bericht dat ik van iemand te horen zou krijgen en ben toen iets meer gaan pushen richting een oplossing omdat het mij nog al lang duurde. Geen reactie gekregen en donderdag toen maar om mijn geld gevraagd. Aangezien het nu (op moment van schrijven is het dinsdag) dus al een week verder is heb ik nog steeds niks ontvangen en via mijn bank een chargeback aangevraagd. Deze hebben contact proberen op te nemen met het bedrijf maar hebben daar ook geen gehoor aan gegeven… dit zou al genoeg moeten zeggen over de hele afhandeling van klachten en de klantenservice zelf.

Al om al raad ik iedereen sterk af om een bestelling te plaatsen! Als je toch interesse hebt in NYP producten dan adviseer ik je naar het filiaal zelf te gaan zodat je ter plekke je producten kan controleren. Ik ga er in ieder geval zelf niet meer bestellen, wat een onvriendelijk zooitje is het.

12 de enero de 2026
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.