Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

They have attractive prices and hard-to-find items, but the website is glitchy. I had constant technical problems trying to complete my order. Given the mixed reputation and checkout issues, it's jus... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Opdatering!!!! Har nu fået mine penge tilbage og rettet til 3 stjerner i stedet for 1. Kunne man give 0 stjerner fik de det. Magen til usselt firma skal man lede længe efter. Har ikke fået mine... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde en super fin oplevelse! Dejlige tilbud, hurtig levering, skønne produkter og kontaktbar. Desværre tror jeg ikke særlig mange tager sig tid til at skrive en anmeldelse når tingene er gået... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Forstår ikke alle de negative anmeldelser. Jeg bestilte tirsdag 9/4 en vasketøjskurv fra Brabantia i hvid til 60 L. Ringede til kundeservice, hvor jeg ingen problemer havde med at komme igennem til... Ver más

3,6

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

3,6

Todas las opiniones

66 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 4 estrellas sobre 5

God kundeservice

Jeg bestilte to produkter fra Nicebuy, mellem jul og nytår, som begge stod til at være på lager, så da jeg endnu ikke havde hørt fra Nicebuy, fredag d. 6/1 kl. 14, ringede jeg til dem for at få en status. Jeg fik af vide at vi ikke jeg hørte andet så ville de sende den samme dag, hvilket de gjorde. Dagen efter kunne jeg hente den i pakkeshop.
De havde fået 5 stjerner, hvis ikke der havde været behov for at ringe rykke.

5 de enero de 2023

Useriøs kundehåndtering

Jeg bestilte en vare d.10-12-2022
Fik en ordrebekræftigelse d.10-12-2022
Rettet henvendelse første gang d.27-12
Rettet henvendelse anden gang d.31-12
Tredje og sidste gang dags dato d.17-12

Har hverken fået svar eller modtaget min vare som var en julegave

Jeg handler aldrig ved en så useriøs webshop igen.

27 de diciembre de 2022

Alt har fungeret perfekt

Alt har fungeret perfekt. Nemt at bestille 2 stk Brabantia affaldsspande, der oven i købet var på tilbud.

Der gik kun 2 dage fra bestillingen var godkendt, til jeg modtog pakken.

5 de enero de 2023

So bad consuming experience

The delivery was quick, but the delivered product was wrong. I sent email to communicate with them, there was never reply. It is not because I want to return product, but they delivery the wrong product. In order to get money back, following their regulation, I sent the wrong product back. The delivery fee I paid to send the wrong product back should be paid back to me according to their own regulation, but it was not refunded at all. Really bad consuming experience, especially when I sent email out to them several times, they never reply.

23 de noviembre de 2022

ordered a Dooney&Burke crossbody bag

ordered a Dooney&Burke crossbody bag. It is an obvious knock off. There is no label and it is not leather! None of the methods of contacting customer service are useable! Therefore I cannot return.

12 de diciembre de 2022

Respuesta de NiceBuy.dk

Hi Terry. We don't sell Dooney&Burke products, so perhaps you have made a review of the wrong website.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

I ordered a dooney a d burk handbag

I ordered a dooney a d burke handbag, they took my money and never received a tracking number, they have no phone number , they represented them selfs as qvc hot deal, it's a scam to get your money

25 de noviembre de 2022

Respuesta de NiceBuy.dk

Hi we don't sell Burke handbag, so perhaps you have made a review of the wrong webshop.
Best regard

Nicebuy.dk

God oplevelse

Købte en vare mandag aften og modtog den onsdag formiddag. Alt er som det skal være og hurtig levering 😊

13 de diciembre de 2022

Ingen service.

jeg har bestilt en vare for 8 dage siden og har overhovedet ingenting hørt siden ,hverken om afsendelse eller modtagelse, jeg har sidenhen sendt dem mail som de heller ikke har svaret på..magen til ligegyldighed skal man lede længe efter , rigtig dårlig oplevelse ... så pas på derude.

8 de diciembre de 2022

Hej.
Jeg beklager den lange leveringstid, men håber at du bliver glad for din vare.

Nicebuy.dk

Gå langt uden om dem!

Jeg har bestilt en vare(28. nov), den står til levering efter 1-4 hverdage, den er stadig ikke kommet(8/12).
Jeg har skrevet mails til dem, men de reagerer ikke.
Jeg har bedt dem om at annullere min ordre, det reagerer de heller ikke på.
Jeg har flere gange ringet, heller ingenting.
Et virkelig useriøst firma!

Gå langt uden om dem.

27 de noviembre de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har stadig ikke modtaget pakken

Har bestilt en pakke d 11 nov den er ikke kommet endnu selv om de siger 2 -4 dage.... kan ikke komme i kontakt over tlf så har nu sendt mail 2 gange, og har stadigvæk ikke hørt fra dem.

11 de noviembre de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Gå langt uden om dette firma

Gå langt uden om dette firma. De lever bestemt ikke op til standarden i Danmark, mange kan gøre det meget bedre, fordi:
- Ringer man til dem, bliver man hver gang stillet videre til en telefonsvarer.
- Skriver man en mail, lover de at svare inden for et par dage. De svarer ikke.
- Besked på Messenger/Facebook giver ingen reaktion.
- Varen blev dog modtaget efter 14 dage!!!!
Der er andre web-butikker, der sælger den samme vare. Prøv dem i stedet for!!!!

27 de noviembre de 2022

smertefrit

Bestilling og forsendelse samt modtagelse gik smertefrit. Dog var det en forkert reservedel. Kunne selv have undersøgt model. Men der var ingen alternativer som var look a like og dog forkert.

2 de noviembre de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har kun modtaget én af de bestilte…

Jeg har kun modtaget én af de bestilte varer. Når jeg prøver at henvende mig på mail og telefon får man intet svar. Min bestilling er efterhånden 2 måneder gammel og pengene er selvfølgelig trukket. I skal ikke købe hos nicebuy.dk
Vanvittig dårlig service.

8 de noviembre de 2022

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.