Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Chauffeur die hinderlijk midden op de weg parkeren. Geen auto's die erlangs konden en lekker op hun gemak hun bezorging gingen doen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Online een bed besteld bij Timco, geleverd door Nieuwhoff. Het hele proces verliep keurig: duidelijke mailupdates en op de dag van levering een handige track & trace, zodat je precies kon zien waa... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ik lees veel negatieve reviews maar ik kan niet anders zeggen dat mijn ervaring positief was. Het duurde inderdaad wat lang voordat ons bed werd ingepland, daar heb ik zelf over moeten bellen (namen w... Ver más

3,1

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Goede service geleverd

Er werd een nalevering gedaan door het bedrijf Nieuwhoffgroep.
Door 2 aardige medewerkers . Hebben de matrasremmers keurig geinstalleerd. Hartelijk dank Ashwin en Jaimy.😃😃

19 de marzo de 2026

Wat een aanfluiting

Wat een aanfluiting. Mensen ga niet in zee met dit bedrijf het is echt mega slecht!
Het personeel is erg brutaal wanneer je een afspraak wilt maken.
Ook de avond van tevoren wordt je gebeld morgen komt de bank. Volgens mij werk dit niet zo.
Geef voorkeursdag aan, wordt de afspraak op een andere dag gepland, kan je er weer achteraan. Enz enz.
Uiteindelijk op de dag van levering komen ze 4 uur te laat: bel je weer, allerlei smoesjes en slap geklets. Heel spijtig. Erg onkundig personeel.

1 pluspunt: de jongens die kwamen leveren waren wel erg aardig en kundig.

19 de febrero de 2026

Hele slechte leverancier

Hele slechte leverancier. Het is geen ster waard. De geplande bezorgdatum was 6 februari. Vervolgens wordt er een eerdere datum aangegeven, later 2 a 3 andere. Data wordt kortdag aangegeven of het busje functioneert niet meer waardoor de levering weer wordt verplaatst. Ondertussen 3 vrije dagen genomen en ze wilde niet coulant zijn om het bed te leveren binnen de woning i.p.v. eerste drempel. We zijn straks 2 weken verder. Onkundig bedrijf en totaal niet professioneel. Ze kunnen in de basis niks onderhouden en plannen is blijkbaar hogere wiskunde. Klantvriendelijkheid bestaat niet in hun wereld

16 de febrero de 2026

zojuist

zojuist
Nieuw
Ian een persoon op de verkeerde plek, denkt totaal niet oplossings gericht. Voelt ze waarschijnlijk te stoer en mannelijk. Onze lamp is met berzorgen beschadigd waarbij de bezorger hier voor getekend heeft. Alsnog wilt Ian hier niks in betekenen. Omdat hij niet bij ons binnen had mogen komen. Dat is een probleem tussen Ian en werknemer. Wij hebben een hele dure lamp die nu kapot is en de stuc aan plafond beschadigd is. De toon die deze jongen aanslaat haalt het bloed onder je nagels vandaan. Je hoort aan alles dat het een verwend jong is die denkt als Jezus te kunnen regeren. Ook de manier waarop hij tegen zijn werknemer praat is erg misselijkmakend. Ook hier hebben we bewijs van. Oprecht nog nooit zo walgelijk ventje aan de telefoon gehad.

2 de febrero de 2026

Top service

André en Sebastiaan kwamen geweldig op tijd en hebben mijn nieuwe bed in no time in elkaar gezet en mijn oude bed meegenomen. Het allerfijnste was hoe vrolijk en vriendelijk ze waren. Dat maak je tegenwoordig niet heel vaak meer mee.

Een hele fijne ervaring, waarvoor dank!

27 de enero de 2026

Zeer tevreden

zeer tevreden over de bezorging vriendelijke personen nathan en Ron en een glas ranja gegeven vonden ze lekker snelle montage ga zo door gr.

14 de enero de 2026

Blij ermee

Keurig vrijdag al een berichtje dat ze vandaag kwamen tijd erbij. En vanmorgen een ontzettende vriendelijke Sander.K heel attent, en Keurig, bedankt kerel voor het bezorgen Keurig gedaan. Toppertje

14 de enero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fijne service, zelfs bij slecht weer 😉

Online een bed besteld bij Timco, geleverd door Nieuwhoff.
Het hele proces verliep keurig: duidelijke mailupdates en op de dag van levering een handige track & trace, zodat je precies kon zien waar de chauffeur reed.
In de ochtend heb ik nog even gebeld in verband met de weersomstandigheden om te checken of er gereden werd; ook toen werd ik vriendelijk te woord gestaan.
De chauffeur was bovendien erg vriendelijk en behulpzaam, wat de levering extra prettig maakte.
Al met al een zeer positieve ervaring!

6 de enero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Worst experience with this delivery…

Worst experience with this delivery service. Customer service is unprofessional and unhelpful. They give you one date at a time and if that date does not work, you have to wait and wait for another one specific date which is usually at short notice (during festive season). We requested for them to provide more than one date at a time but they say they cannot. We are still waiting to hear back from them for a new dates. This is going on for almost a month now.

23 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Levering van een bankstel zou gisteren…

Levering van een bankstel zou gisteren geleverd worden ,ok er kan altijd iets mislopen met vervoer pech .krijg je telefoon ze vandaag gingen leveren .een tijdspanne van 5 uur en ze zouden me half uur op voorhand bellen 18.30 u .niets gezien of gehoord en mijn Zaterdag voor niets opgeofferd . Benieuwd wat ik Maandag ga horen want ze waren natuurlijk vandaag niet bereikbaar . Vertrouwen met de recenties die ik nu pas lees is wel zoek en leveren zal tot voor de poort zijn want ze kijken naar niets zo te lezen

29 de noviembre de 2025

Wat een topservice!!!

Vandaag is mijn nieuwe bank geleverd. Chauffeur Bryan was alleen. Zn collega had zich kort voor start werkdag ziekgemeld.
Bryan is toch op pad gegaan en doet zijn levering vandaag alleen.
Ondanks dat ik niet in staat was hem te helpen vanwege fysieke problemen geen onvertogen woord en heeft Bryan de bank netjes binnengebracht en gemonteerd.
Nieuwhoofgroep, een heel dik compliment voor Bryan, voor wie de klant ook echt koning is.
Wat een topper.

Overigens ook een welverdiend compliment voor de medewerkster van jullie planning die ik eerder sprak!
Altijd vriendelijk.
Altijd correct.

En tot slot, heel overzichtelijk op de hoogte gehouden van moment van levering!!

26 de noviembre de 2025

Zelfs 1 ster is teveel.

Zelfs 1 ster is teveel.
Bed wordt geleverd na 22:00 waarbij er enorme schade is veroorzaakt aan de vloer. Ontkennen de schade gemaakt te hebben. En komen niet met een oplossing maffia praktijken deze organisatie.

17 de noviembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

My couch was delivered on Friday

My couch was delivered on Friday. The first delivery was cancelled because the van broke down, but the company called me to explain and quickly rescheduled. The second delivery went smoothly — it arrived on Friday as planned.

The two drivers who delivered it were very friendly and polite. They seemed a bit rushed when unpacking and assembling the couch, but that’s understandable since they were busy and had other deliveries to make. They also took all the cardboard and plastic packaging with them, which I really appreciated.

The website tracking was also helpful — it clearly showed where my shipment was and when it would arrive.

Overall, I’m not sure why there are some bad reviews, because my experience was very good!

7 de noviembre de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ik ben zeker geen oud werknemer

Ik ben zeker geen oud werknemer. Ik heb een bed gekocht wat smaandags geleverd zou worden. M'n oude waterbed afgebroken.Toen hoorde ik dat er een fout was gemaakt en t bed donderdags geleverd zou worden.Kortom 3 dagen op de grond moeten slapen terwijl ik met een hernia loop en de K ziekte heb Er kwam 1 chauffeur die t bed naar binnen moest brengen,en opbouwen.Hij had geluk dat hier alles gelijkvloers is. Het opbouwen was compensatie voor t wachten. Tis 5 min werk maar toch heb ik maar meegeholpen.De chauffeur had de pijp leeg na 16 stops.Kortom slechte zaak.

16 de octubre de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.