Jestem już stary , ale czasami jest wstanie mnie jeszcze coś zaskoczyć , tym bardziej pozytywnie. I takim właśnie miejscem jest grupa Ludzi dobrej woli w Nkody. Jestem bardzo zadowolony z szybkości i... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
No i mija zaledwie miesiąc i ta sama sytusacja ,, zostałem wykluczony z YouTube Premium.. to już się robi bezczelnie niewygodne... jakieś 3 lata temu jeszcze jakaś informacja, zadzwonili, czy... Ver más
La empresa ha respondido
Szczerze polecam zakupy na nkody!!:) W przeciwieństwie do konkurencji wysyłają dane logowania automatycznie w ciągu kilku sekund i odpisują na wiadomości w przypadku ewentualnych komplikacji. Kultura... Ver más
Anett Z Nkody korzystam już od kilku lat, nigdy nie ma problemu z logowaniem do aplikacji filmowej na telewizorze. Dane do logowania przychodzą prawie od razu . Raz miałam problem z logowaniem ( t... Ver más
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Korzystam z usług nkody od kilku lat…
Korzystam z usług nkody od kilku lat jeszcze nigdy mnie nie zawiodły, nawet jak coś nie działało do 24h było to naprawione. Polecam w 100%.
Korzystam z nKody już od kilku lat i to…
Korzystam z nKody już od kilku lat i to z abonamentów róznych platform. Pierwszy zakup 13.06.2023 .Zawsze bezproblemowo .
Szczerze polecam
Wszystko działa bez zarzutu
Wszystko działa bez zarzutu, login i hasło przychodzą automatycznie. Korzystałem dwukrotnie - Disney+ i HBO Max. Specjalnie czekałem z opinią do końca drugiej wykupionej subskrypcji, żeby przekazać jak najbardziej sprawdzoną opinię. Mimo, że u konkurencji kilka zł taniej to wolę wybierać pewność i będę stałym klientem.
Najlepsza strona!!!
Polecam 100% jedyna strona która…
Polecam 100% jedyna strona która naprawdę działa.
Profesjonalizm
Korzystałam kilkukrotnie, cenię sobie świetny kontakt, profesjonalizm i bardzo dobre oferty.
Nkody mogę polecić na 5 mozliwych…
Nkody mogę polecić na 5 mozliwych gwiazdek. Posiadam youtube premium ,juz drugi rok jestem klientem i nie żałuję ,Jak masz problem czy pytania jest szybka odpowiedz i pomoc, po prostu dobra i profesionalna obsluga klienta. Polecam👍👍💪💪
Serdecznie polecam w 100% chociaż…
Serdecznie polecam w 100% chociaż miałem problem 3 razy to zawsze zgłaszając reklamacje problem zostal szybko rozwiązany miła obsługa super fachowcy😉
Szybka realizacja transakcji
Szybka realizacja transakcji, profesjonalne wsparcie techniczne - polecam !
Zamawiam od lat i zawsze jest wszystko…
Zamawiam od lat i zawsze jest wszystko super i elegancko. W razie problemów odpowiedz od suportu przychodzi szybko. Polecam
Polecam nkody.pl
Polecam nkody.pl. Stronę odwiedziłem kilka lat temu z polecenia znajomego i nie zawiodłem się. Kupuję zwykle miesięczne plany. Zdarzała się kilkukrotnie blokada konta ale po reklamacji bardzo szybko otrzymywałem nowe loginy.
Nkody.pl Polecam
Korzystam z Nkody już od dłuższego czasu. Mogę polecić firmę z czystym sumieniem. 99% zakupione kody są natychmiast, czasem musimy chwilę poczekać ale zawsze można złożyć reklamację do zamówienia i szybko problem jest rozwiązany. Sprawdź, przekonaj się sam.
Krótka recenzja firmy Nkody
Witam. Usługi świadczone przez firmę Nkody są atrakcyjne ze względu na :
Konkurencyjne ceny , świetny kontakt z usługodawcą w zakresie świadczonych usług , bogatą ofertę , błyskawiczną realizację zamówień.
Polecam !
Pełen profesjonalizm
Od jakiegoś czasu korzystam z platformy Nkody, i nie ukrywam, że sporo zaoszczędziłam....Do tej pory nie bylo zadnych problemów z kodami , czy logowaniem... Transakcja odbywa się migiem tak jak deklarują...Pełen profesjonalizm....
Działa praktycznie zawsze (99%)
Działa prawie zawsze, 9/10 zamówień przychodzi natychmiast, czasami coś przycina się, lec firma natychmiast reaguje, wysyła nowe hasła, zwraca pieniądze, albo daje bonusy jak miesiąc za darmo. Admin odpisuje 5/6 na bieżąco, a jak później to nic się nie stało.
Mam na rok konta stąd i jestem zadowolony, bywają fajne promocje. Najwieżniejsze - każda reklamacja jest rozwiązywana.
Sprawdzone
Sprawdzone, działa, dory kontakt, sprawny automat- polecam
Kupuje na nkody od nie pamietam kiedy
Kupuje na nkody od nie pamietam kiedy. Pierwszy raz mialam problem z kontem. Reklamacja zostala rozpatrzina niemal natychmiast i wszystko dziala, jak powinno. Bardzo polecam.
Polecam ! Wszystko ok!
Polecam ! Sprawnie, szybko wszystko działa. Miła i profesjonalna obsługa! 100 % zadowolenia
Pełen profesjonalizm
Pełen profesjonalizm, korzystam z usług firmy już od 2 lat. Wszystko działa jak należy i tak jak jest opisane. Obsługa klienta jest na najwyższym poziomie. Szczerze polecam.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.