Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Voor 20:30 besteld vandaag verzonden. 29 december bestelling gedaan. Vandaag 6 januari nog steeds niks mogen ontvangen. Ik vind het geen probleem als ik wat langer moet wachten maar adverteer dan... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Prijzen veel te hoog, maar product functioneel geleverd. Ging helaas door een fabrieksfout veel korter mee dan de op de productpagina genoemde levensduur. Contact opnemen blijkt erg lastig te zijn.... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Na een rampzalige levering, was de klachten afhandeling nog erger. Had een vapeur gekregen die niet werkten. kreeg ik een andere aangesmeerd na bijbetaling. Het was dramatische en dat alleen voor een... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

6 flesje e liquid besteld 4 usa mix 6 mg 2 pepermint 0 mg van millers De flesjes mint zijn niet geseald en ook de dop is al open gedraaid. normaal zijn de flesjes in plasticfolie gesealed. Gem... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

1,9

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alles binnen drie dagen

Ik was aanvankelijk wat bezorgd door de reacties hier voordat ik mijn bestelling plaatste, maar ik heb toch besloten te bestellen. Alles verliep soepel en binnen drie dagen ontving ik mijn 20 flesjes.

26 de septiembre de 2023

Wat een aanfluiting

Wat een aanfluiting. Onbeschofte klantenservice en levertijden die helemaal nergens over gaan. Meer dan een week wachten. Nooit weer.

2 de septiembre de 2023

Ziekelijk lange levertijden

Op maandagochtend een bestelling geplaatst, op de website werd aangegeven binnen 3 werkdagen te verzenden.

Donderdag contact gehad omdat het pakketje voor vrijdag verzonden moest worden ivm vakantie.

Vrijdag een track en trace link gekregen waar ik niks mee kan omdat het pakketje op zaterdag nog steeds niet is ontvangen door PostNL.

Wat een aanfluiting.

2 de septiembre de 2023

klantenservice van niks

15 augustus een bestelling gedaan. Heb ik een track&trace link gekregen staat al sinds dag 1 dat de levertijd wordt berekend, maar dat het pakketje nog niet bij post nl is. Stuurde ik een mail naar de klantenservices krijg ik dit terug.

Allereerst wil ik je bedanken voor je begrip en geduld.

Ik heb, in samenwerking met ons magazijn, contact gehad met PostNL. Door vertragingen op bepaalde depots bij het scannen van pakketten, kan het voorkomen dat het lijkt alsof je bestelling nog bij ons aanwezig is. Echter, dit is niet het geval. Je pakket is wel degelijk onderweg, maar door de vertraging in het scanningsproces bij PostNL kan het langer duren voordat je pakket daadwerkelijk bij je wordt bezorgd.

Ik raad je aan de track en trace-code goed in de gaten te houden. Hierin zullen de meest recente updates omtrent de levering van je pakket verschijnen.

Graag willen we benadrukken dat het herhaaldelijk vragen om updates geen nut heeft. We verzoeken je dan ook vriendelijk om dit niet te doen, omdat dit er alleen maar voor kan zorgen dat we minder snel op vragen van klanten kunnen reageren.

Onze welgemeende excuses voor het ongemak dat dit veroorzaakt.

Indien u verder nog vragen heeft, dan hoor ik dat graag van u. Neem ook een kijkje op onze advies pagina voor informatie over dampen.

Met vriendelijke groeten,

Sami

ben benieuwd hoe lang ik nog moet wachten

15 de agosto de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wel betalen niet leveren.

Wel betalen niet leveren.
Wacht nu al ruim een week omdat pakket bij Post NL kwijt zou zijn geraakt. Standaard antwoord 2x gekregen.

Dat is:

Aangegeven dat als ze dat lastig vinden ik graag mijn geld terug wil voor niet geleverde diensten.
geven ze het antwoord dat ik niet de enige ben en het probleem ook niet van NLDamp is......

Dat is het dus wel.

22 de agosto de 2023

Smok RPM 40

De Smok RPM40 gekocht , wat een drama zeg. 1e Coil deed het al niet weg kunnen gooien. Plastic sluiting lipje is een drama om los te krijgen. Apparaat toch aan de praat gekregen begon na paar dagen steeds meer storingen te geven en deed maar helft van de tijd iets. Steeds meldingen terwijl ik de startknop indrukte. Omdat het soms aan de coil ligt nieuwe besteld op 16 augustus. Pakket zou toen verzonden zijn. Volgens track & tracé ligt pakket na al 5 dagen nog bij Post.nl. Omdat het apparaat er inmiddels helemaal mee gestopt is mogen jullie met de verstuurde coils hetzelfde doen als met het apparaat is gebeurd, bij het afval. Geld terug voor reeds verstuurde pakket en tot nooit.

21 de agosto de 2023

Klantenservice lik me vestje

Vrijdagochtend besteld staat volgende dag in huis het is nu maandag en nog steeds geen track and trace gehad

Dus een mailtje gestuurd en dit krijg je terug wat een service echt heel slecht

Beste de Boer,

Allereerst wil ik je bedanken voor je begrip en geduld.

Onze welgemeende excuses voor het ongemak dat dit veroorzaakt.

Met vriendelijke groeten,

Sami

21 de agosto de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Pakket nog niet gestuurd.

Ik heb 14 Augustus een bestelling gedaan en op de site staat dat de levering maximaal 3 dagen kan duren en op heden nog niks ontvangen alleen een track en tracé van PostNL waarin staat dat het pakket nog niet is ontvangen.

20 de agosto de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Positief!

Na eerdere positieve ervaringen (ook met de klantenservice) weer besteld. Er stond op de site 3 werkdagen bezorgtijd. Heb ze maandag ochtend besteld en net binnen. Al met al dus weer prima.

10 de agosto de 2023
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ik raad aan om het winkel te bezoeken…

Ik raad aan om het winkel te bezoeken in plaats van te bestellen wegens een slechte ervaring met de levertijden, (wilt niet zeggen dat jij hetzelfde zult ervaren maar de kans zit er in!) service is prima, informatief en klantgericht.

26 de julio de 2023

Nep Vapes

Levering binnen 24 uur, maar het bedrijf verkoopt nep vapes, die horen 800 puffs te hebben maar ze hebben er maximaal 300.

25 de julio de 2023
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Heb 24 juli besteld en vandaag pas…

Heb 24 juli besteld en vandaag pas track en trace code gehad dat het morgen wordt bezorgd.
Eerst maar af wachten.
En dat terwijl op hun site staat voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis.
Niet dus!!!

24 de julio de 2023

Zeer slechte service!!

Had n flinke order geplaatst maar wacht er nu al n week op terwijl ze gewoon op voorraad lagen en had ze vanmorgen nog gebeld maar ze konden me de levertijd niet zeggen dus het kan 2 weken zijn of n maand nou daar ga ik niet op wachten en heb mij order geannuleerd want bij de concurrent heb ik ze vanavond nog in huis en kom aub niet “het is druk en bla bla” want de concurrent heeft het nog drukker en hebben hun zaakjes perfect in orde dus wees duidelijk en geef aan dat het welen kan duren ipv dagen. Mij zien jullie hier niet meer terug

30 de junio de 2023
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.