Inkompetent firma med ekstremt dårlig kundeservice
Vores ejerforening indgik aftale med NME ejendomsadministration, Søren Nymarks Vej 15, 8270 Højbjerg fra februar 2012.
I den tid vi har haft med dem at gøre har de :
Udstedt forbud mod at andre end formanden henvender sig til dem – vi er fire medlemmer i foreningen.
På denne baggrund har de:
Nægtet at svare mig på spørgsmål omkring regnskab.
Truet med at opkræve gebyr, fordi jeg har svaret på DERES henvendelser til mig. 25.11.2013 modtager jeg en stævning fra retten i Århus. NME har gennem Interlex (advokatfirma) stævnet mig fordi jeg ikke har betalt en regning på 312,50. (Regningen skulle være sendt til mig fordi jeg har svaret på deres henvendelser til mig - jeg har aldrig modtaget den). Jeg indgiver min forklaring til retten.Ved senere forespørgsel til retten får jeg oplyst at Interlex, som havde indgivet sagen, havde anbefalet NME at frafalde sagen.
Denne stævning kostede 1562,50 som NME hævede på ejerforeningens konto 17.1.15. Den 12.12.15 indsætter de beløbet på vores konto i erkendelse af at de selv skal betale regningen. Dvs at de har lånt af foreningens konto i næsten et år.
NME har:
Nægtet at inkorporere i regnskabet at jeg lægger ud for vand og el i vores fælles vaskehus og skal have mine udgifter refunderet. Dette forhold er beskrevet i vores vedtægter.
Sendt flere rykkere med besked om at min konto var i minus. Jeg har hver gang svaret at dette skyldtes at jeg ikke blev godskrevet mine udlæg for el og vand. På trods af mine svar har de sendt mig til inkasso hos Interlex. Ved rykker af 11.3.2013 viser min konto hos NME et minus på 7.399kr. 11.4.2013 modtager jeg en inkasso fra Interlex på 13.249kr og jeg indgiver mine forklaringer til Interlex. 16.5.2013 modtager jeg en ny inkasso med teksten : ”Vi har nu kigget nærmere på det tidligere opgjorte”. Beløbet er nu opgivet til 5686kr.
På vores vegne og uden at informere os, har NME forhandlet med Interlex om hvordan mine udgifter til vand og el kunne afregnes. Det står beskrevet i vores kontrakt at de skal informere os hvis de starter opgaver som falder ud over normalt honorar. Advokatregningen blev på 22.500,00 kr og de har nægtet at påtage sig ansvar for den.
Herudover har NME : Skrevet forkert beløb i budget som jeg har måttet rette.
Afleveret årsregnskab med manglende bilag. Ved påtale er nogle af bilagene blevet fremskaffet mens andre er blevet nægtet at fremskaffe.
Nægtet at udlevere opgørelse der viser de enkelte lejligheders status på hvorvidt de skylder ejerforeningen penge.
I balancen (aktiver/pasiver) har de registreret et andet beløb for bankkontoen, end saldoen var ved årsskiftet.
På mit kontoudtog har de afsluttet et år med et beløb og fortsat det følgende år med et andet beløb. På min konto har de tilbageført et beløb som jeg ikke først har modtaget.
11 de marzo de 2015
Opinión espontánea