Folkekirkens Nødhjælp Opiniones

TrustScore: 1.5 sobre 5

1,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har egentlig støttet mange år men de vælger så at ringe til min datter på 15år og få hende til at støtte med hun forstår som engangs beløb men er blevet sat til at give månedligt. Det tog en del at ko... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg var så letsindig at jeg støttede en god sag for 3 år siden, jeg blev efterfølgende bombaderet på telefon, sms og mails og jeg måtte blokere alle deres nummer og blive sur på 3 forskellige sælgere... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

ventede 3 uger på at skulle komme nogen og hente møbler som jeg ville donere. Spurgte undervejs om Folkekirkens Nødhjælp ikke ville se billeder af møblerne så de kunne tjekke om det rent faktisk var n... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg er blevet spammet fuldstændig vanvittigt af folkekirkens nødhjælp - både pr. Post, pr. Mail & derudover 1-3 ugentlige opkald….Efter at have været spammet lige siden jeg købte en ged til en a... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Organización no gubernamental

Escrito por la empresa

Vi styrker verdens fattigste i kampen for et værdigt liv - i Folkekirkens Nødhjælp hjælper vi mennesker i yderste nød. De mennesker, der har det allersværest i verden. De sultende og de sårbare. De fordrevne og de forfulgte. De undertrykte og de diskriminerede. Verdens fattigste, som på grund af krig og katastrofer eller strukturel ulighed ikke selv har en stemme, der kan høres.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

3 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Donation går til call-center

Donerer 250 kr til israelske palæstinensere, hvorefter jeg gentagent forsøges ringet op af Folkekirkens Nødhjælp. Mødes af meget langsom intro, hvorefter jeg omsider får anledning til at forklare, at opkaldet er ubelejligt. De ringer så igen to dage efter, hvor jeg blokerer nummeret. Virkeligt ærgerligt at donorernes penge og tid skal gå til spilde på denne måde.

Follow-up: Tak for venligt svar fra Chris. Jeg må dog tage til genmægle imod, at medarbejderen ikke havde mulighed for at tage imod et nej. Der blev sagt venligt nej tak. Dernæst påstås det implicit, at medarbejderen arbejder gratis. Det er en dristig påstand, som jeg nok vil tillade mig at betvivle.

14 de junio de 2021

Opdateret:
Kære Erik
Det beklager jeg at medarbejderen ikke har fanget i det første opkald! Så er det 100% vores fejl du har fået mere end det ene opkald, det må du undskylde.

Og du har ret vores medarbejder ringer ikke gratis, jeg burde have været mere klar i mit svar i forhold til vores regnskab. Din donation går ikke kun til administration, herunder vores kontaktcenter, faktisk var det blot 5,1% af vores penge der gik til administration i 2020, hvilket man kan læse mere om på linket til regnskabet, beklager uklarheden!

Endnu engang tak for at give os feedback - og sikre vores arbejde udføres bedst muligt.

Og endnu vigtigere, tak for støtten!

Dbh. Chris
---------------------------------------
Kære Erik

Tak for din støtte - og din feedback.

Jeg beklager de gener vores opkald har måtte forårsage, det er ikke vores hensigt.

Jeg er ked af det skal munde ud i en anmeldelse på Trustpilot, da vi altid acceptere et nej tak i telefonen, men altså ikke har haft muligheden for dette her. Alternativt kan du også altid skrive eller ringe tilbage til os og informere om dit ønske, så respektere vi det selvfølgelig og får det noteret i vores systemer.

Din donation går heldigivs ikke til vores call center - men til alt vores gode arbejde ude i verden. Du kan blandt andet se vores regnskab frit tilgængeligt online; https://www.noedhjaelp.dk/det-goer-vi/om-os/regnskab

Jeg har sikret at du ikke ringes op fremover fra os - og håber du stadig ønsker at bakke op om vores arbejde.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hold helt op en flink fyr jeg fik i…

Hold helt op en flink fyr jeg fik i telefonen i dag!
En flink fyr ved navn Rasmus ringede til mig vedrørende et klima-projekt hos Folkekirkens Nødhjælp, som jeg bare var nødt til at blive en del af! Med sexet og dyb stemmeføring fik Rasmus overbevist mig om, at Folkekirkens Nødhjælp virkelig er den bedste nødhjælpsorganisation i Danmark

Jeg fik desværre ikke fat i det fulde navn på Rasmus. Jeg kunne godt tænke mig at give ham en ekstra belønning for den gode indsats evt. over en kop kaffe :-)

mvh Bjørn Villadsen

5 de agosto de 2020

Kære Bjørn

Tusinde tak for din anmeldelse og de rosende ord!

Og tak for din støtte til vores arbejde!

Jeg sikre at Rasmus får et ekstra klap på skulderen og skulle hilse og sige tak for de fine ord.

Chris Folkekirkens Nødhjælp

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Et simpelt spørgsmål gjorde at jeg er…

Et simpelt spørgsmål gjorde at jeg er bannet og ikke kan skrive i deres opslag mere, kom vist for tæt på sandheden.... Utroværdigt...

10 de mayo de 2020

Kære Pia

Jeg er ked af du har haft en træls oplevelse, kan du evt. uddybe hvad det drejer sig om, så vi kan hjælpe dig?

Du skal være hjertens velkommen til at skrive til mig på kundeservice@dca.dk - så jeg kan forsøge at opklare tingene.

Glæder mig til at høre fra dig!

Stop SMS spam

Hvor er det ærgerligt at Folkekirkens Nødhjælp er begyndt at spamme folk med SMS. Har altid syntes om FN´s arbejde, men efter dette er det desværre slut.

19 de diciembre de 2019

Kære Hilbert

Tak for din anmeldelse og din feedback!

Jeg kan se det er noget tid siden, men det skal ikke afholde os fra at forsøge at hjælpe. Vi sender rigtig nok SMSer ud til folk, med de bedst mulige intentioner om at oplyse om vores arbejde og fundraise til at kunne hjælpe endnu flere af verdens mest udsatte.

Men det er ikke altid vi rammer rigtigt. Så hvis du kan oplyse mig dit mobil nummer - så kan jeg sikre du ikke længere modtager SMSer fra os. Du kan skrive på kundeservice@dca.dk eller herinde.

Glæder mig til at høre fra dig og hjælpe dig.

Ingen støtte takket være Alfred

Modtog et ubesvaret opkald fra ‭78762700‬, som jeg ringede tilbage til. Alfred fra jeres kundeservice besvarede mit opkald og kunne ikke lige fortælle, hvordan eller hvorfor mit telefonnummer var havnet i jeres system. Jeg bad ham om at fjerne mit telefonnummer, hvilket han gerne ville gøre; såfremt jeg lige tilmeldte mig jeres velgørenhed, “så kunne vi lige ‘slå to fluer med et smæk’”, som Alfred sagde. Jeg gentog at jeg ønskede at nummeret skulle fjernes, hvortil Alfred svarer “jeg har sådan en pæn nej-tak-knap. Skal jeg trykke på den?”.
Flabet og uforskammet opførsel, som lige netop afskrækker en fra, at give et potentielt bidrag, til et ellers godt formål. Ærgerligt!

9 de septiembre de 2019

Kære Simon

Tak for din anmeldelse og din feedback.

Jeg er ked af du har haft en dårlig oplevelse med vores opkald - det er på ingen måde vores intention. Jeg kan se det er noget tid siden, men det skal ikke afholde mig fra at undskylde din oplevelse. Det er bestemt ikke den måde vi ønsker at kommunikere over telefonen.

Jeg beklager din oplevelse og tak for at dele den - så vi kan forbedre os fremadrettet.

Skulle du have yderligere feedback eller ønsker, så tøv ikke med skrive eller ringe til os på kundeservice@dca.dk og tlf. 33152800.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

De presser folk for emget til at støtte…

De presser folk for meget til at støtte deres koncept. Udover det følte jeg mig nedgjort og gjort til grin da jeg snakkede med 2 af deres indsamlere. Det er ikke i orden! Nu støtter jeg i hvert fald ikke!!!!

21 de febrero de 2019

Kære Emma

Tak for din anmeldelse - og din feedback.

Jeg kan se det er noget tid siden, men det skal ikke afholde os fra at forbedre vores arbejde.

Jeg beklager du har haft en dårlig oplevelse - du må meget gerne skrive til mig på kundeservice@dca.dk, så jeg kan undersøge den yderligere.

Tak for din feedback - det gør det muligt for os at gøre det bedre fremover.

Flotte forklæder

Jeg har for længe siden købt et forklæde til min dreng på tre år, og nu har jeg købt et i voksenstørrelse til mig selv. De er virkelig lækre i kvaliteten. Min søn glæder sig til, at vi nu skal lave mad og bage sammen.

17 de agosto de 2016

Kære Mette

Nu er det nogle år siden du skrev - og vi er først blevet opmærksomme på disse anmeldelser i år!
Men det skal ikke afholde os fra at sige tusinde tak for de rosende ord.

Jeg håber stadig forklæderne er lige lækre og at maden og bagningen smagte.

Fantastisk webshop

Fine geder - finde tilbud. Og det går til et godt formål. Det er fantastisk!

13 de febrero de 2014

Kære Allan

Selvom det er hele 6 år siden du har anmeldt os - skal det ikke afholde os fra at sige tusinde tak for de rosende ord.

Jeg håber stadig der bliver givet en ged i ny og næ - vi har jo opdateret kataloget gevaldigt siden da. Det kan du læse mere om her; https://giv-en-ged.noedhjaelp.dk/se-alle-gaver

Nethandel med god samvittighed

Købte en enkelt ting til min søn, ankom med posten 2 dage efter jeg bestilte det og samtidig giver det god samvittighed at støtte nogle mennesker der har det dårligt i diverse u-lande.

18 de diciembre de 2011

Kære Jacob

Selvom det er hele 9 år siden du har anmeldt os - skal det ikke afholde os fra at sige tusinde tak for de rosende ord.

Jeg er utrolig glad for du valgte at købe en ting til din søn hos os, og dermed støttede verdens mest udsatte!

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.