Har egentlig støttet mange år men de vælger så at ringe til min datter på 15år og få hende til at støtte med hun forstår som engangs beløb men er blevet sat til at give månedligt. Det tog en del at ko... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg var så letsindig at jeg støttede en god sag for 3 år siden, jeg blev efterfølgende bombaderet på telefon, sms og mails og jeg måtte blokere alle deres nummer og blive sur på 3 forskellige sælgere... Ver más
La empresa ha respondido
ventede 3 uger på at skulle komme nogen og hente møbler som jeg ville donere. Spurgte undervejs om Folkekirkens Nødhjælp ikke ville se billeder af møblerne så de kunne tjekke om det rent faktisk var n... Ver más
Jeg er blevet spammet fuldstændig vanvittigt af folkekirkens nødhjælp - både pr. Post, pr. Mail & derudover 1-3 ugentlige opkald….Efter at have været spammet lige siden jeg købte en ged til en a... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Vi styrker verdens fattigste i kampen for et værdigt liv - i Folkekirkens Nødhjælp hjælper vi mennesker i yderste nød. De mennesker, der har det allersværest i verden. De sultende og de sårbare. De fordrevne og de forfulgte. De undertrykte og de diskriminerede. Verdens fattigste, som på grund af krig og katastrofer eller strukturel ulighed ikke selv har en stemme, der kan høres.
Información de contacto
Meldahlsgade 3, 1613, København V, Dinamarca
- Kundeservice@dca.dk
- www.noedhjaelp.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Donation går til call-center
Donerer 250 kr til israelske palæstinensere, hvorefter jeg gentagent forsøges ringet op af Folkekirkens Nødhjælp. Mødes af meget langsom intro, hvorefter jeg omsider får anledning til at forklare, at opkaldet er ubelejligt. De ringer så igen to dage efter, hvor jeg blokerer nummeret. Virkeligt ærgerligt at donorernes penge og tid skal gå til spilde på denne måde.
Follow-up: Tak for venligt svar fra Chris. Jeg må dog tage til genmægle imod, at medarbejderen ikke havde mulighed for at tage imod et nej. Der blev sagt venligt nej tak. Dernæst påstås det implicit, at medarbejderen arbejder gratis. Det er en dristig påstand, som jeg nok vil tillade mig at betvivle.

Respuesta de Folkekirkens Nødhjælp
Hold helt op en flink fyr jeg fik i…
Hold helt op en flink fyr jeg fik i telefonen i dag!
En flink fyr ved navn Rasmus ringede til mig vedrørende et klima-projekt hos Folkekirkens Nødhjælp, som jeg bare var nødt til at blive en del af! Med sexet og dyb stemmeføring fik Rasmus overbevist mig om, at Folkekirkens Nødhjælp virkelig er den bedste nødhjælpsorganisation i Danmark
Jeg fik desværre ikke fat i det fulde navn på Rasmus. Jeg kunne godt tænke mig at give ham en ekstra belønning for den gode indsats evt. over en kop kaffe :-)
mvh Bjørn Villadsen

Respuesta de Folkekirkens Nødhjælp
Et simpelt spørgsmål gjorde at jeg er…
Et simpelt spørgsmål gjorde at jeg er bannet og ikke kan skrive i deres opslag mere, kom vist for tæt på sandheden.... Utroværdigt...

Stop SMS spam
Hvor er det ærgerligt at Folkekirkens Nødhjælp er begyndt at spamme folk med SMS. Har altid syntes om FN´s arbejde, men efter dette er det desværre slut.

Ingen støtte takket være Alfred
Modtog et ubesvaret opkald fra 78762700, som jeg ringede tilbage til. Alfred fra jeres kundeservice besvarede mit opkald og kunne ikke lige fortælle, hvordan eller hvorfor mit telefonnummer var havnet i jeres system. Jeg bad ham om at fjerne mit telefonnummer, hvilket han gerne ville gøre; såfremt jeg lige tilmeldte mig jeres velgørenhed, “så kunne vi lige ‘slå to fluer med et smæk’”, som Alfred sagde. Jeg gentog at jeg ønskede at nummeret skulle fjernes, hvortil Alfred svarer “jeg har sådan en pæn nej-tak-knap. Skal jeg trykke på den?”.
Flabet og uforskammet opførsel, som lige netop afskrækker en fra, at give et potentielt bidrag, til et ellers godt formål. Ærgerligt!

Respuesta de Folkekirkens Nødhjælp
De presser folk for emget til at støtte…
De presser folk for meget til at støtte deres koncept. Udover det følte jeg mig nedgjort og gjort til grin da jeg snakkede med 2 af deres indsamlere. Det er ikke i orden! Nu støtter jeg i hvert fald ikke!!!!

Flotte forklæder
Jeg har for længe siden købt et forklæde til min dreng på tre år, og nu har jeg købt et i voksenstørrelse til mig selv. De er virkelig lækre i kvaliteten. Min søn glæder sig til, at vi nu skal lave mad og bage sammen.

Fantastisk webshop
Fine geder - finde tilbud. Og det går til et godt formål. Det er fantastisk!

Nethandel med god samvittighed
Købte en enkelt ting til min søn, ankom med posten 2 dage efter jeg bestilte det og samtidig giver det god samvittighed at støtte nogle mennesker der har det dårligt i diverse u-lande.

La experiencia Trustpilot