3,4

Medio

Vi har rejst 3 gange med Noelle Travel

Vi har rejst 3 gange med Noelle Travel.
En tur til London med musical, en rejse til en lille ø i Grækenland og på Mallorca.

London købte vi online og de 2 andre rejser var nogle vi havde set de havde haft på, som de skræddersyede til os. Vi havde aldrig fundet frem til den lille smukke græske ø selv og det var rart at være på Mallorca uden at skulle indlogeret på et stort upersonligt hotel. Vi boede et sted der kun havde 9 værelser og der var simpelthen så flot.

Vi glæder os til at komme afsted igen.

Søren og Anne

8 de octubre de 2025

Pakkerejse til London 17/01-2026

Pakkerejse til London 17/01-2026, men skuffende opfølgning
Jeg havde bestilt en pakkerejse til London den 17/1-2026, men desværre levede den ikke op til de løfter, der blev givet ved bestillingen.
Der var flere aspekter, der ikke matchede forventningerne, og det var en skuffelse. Jeg har forsøgt at kontakte rejsebureauet for at få en forklaring og en løsning, men har desværre ikke modtaget noget svar, de svarer hverken på telefon eller på mails.
Det er ærgerligt, når man ikke får den service og opfølgning, man har ret til. Jeg håber, de vil tage min feedback til efterretning og forbedre deres kundeservice, men jeg kan ikke anbefale Noelle Travel.

17 de enero de 2026

¿Es ésta tu empresa?