Banner for Nöjesresor.se

Nöjesresor.se Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Beställde ett presentkort vilket jag fick omgående på mail. Men kunde tyvärr inte skriva ut det korrekt då det inte kom som en pdf-fil. Med pdf-fil hade jag fått en bättre utskrift. Det fanns inte u... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lärt att boka. Jag blev uppringd nån dag senare för biljetterna jag köpt inte var i rad. Det gör inget men jag uppskattade att bli uppringd och inte bara meddelad.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag gjorde en felbokning hos Nöjesresor och trodde det var kört med att få hjälp att ändra datum. Jag fick tala med Sanna som var oerhört kundvänlig och hjälpte mig att boka om hotell/event. Kommer fo... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabba återkopplingar och bra svar. Väldigt fin revy, jag har inte skrattat så mycket på många år. Men eftersom jag inte efterforskade innan och aldrig varit i Kalmar på Krusenstiernska teatern inn... Ver más

1. Proveedor de viajes culturales
  2. Agencia de viajes
  3. Operador de excursiones

Escrito por la empresa

Många ägnar mycket tid åt att leta evenemang och ett passande hotell. Hos Nöjesresor får du allt i samma bokning – handplockade hotell, noga utvalda evenemang och en härlig hotellfrukost. Enkelt och bekvämt, så att du kan luta dig tillbaka och bara njuta.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

3 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Todas las opiniones

630 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jag bokade "fel " hotell och försökte…

Jag bokade "fel " hotell och försökte omgående få byta hotell vilket inte gick enligt er personal, fick bara upplysning om att det inte fanns några andra alternativ även om jag var villig att betala mellanskillnaden.

25 de mayo de 2026

Hej Eva,

tack för din feedback och tråkigt att du inte är nöjd med din kontakt med vår kundservice.

När du kontaktade oss så informerade vår kundservice dig om att det datum som har bokat är ett väldigt slutsålt datum då det dels var stora konserter i stan samt att det hotell du först efterfrågade var helt slutsålt. Vi försöker hjälpa till att byta hotell i den mån det går, men ditt bokade datum så fanns inga alternativ av de hotell som vi erbjuder som låg mer centralt än det du redan valt även om du var villig att betala extra.

Vi hoppas trots det att ni hade en trevlig föreställning och vistelse på hotellet.

Nöjesresor.se

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Det var smidigt att köpa det jag ville…

Det var smidigt att köpa det jag ville ha

17 de agosto de 2026

Hej Lars,

Tack för din feedback!

Vad roligt att höra att ni upplever vår hemsida som enkel och tydlig att använda, och att bokningsprocessen fungerar smidigt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra service snabb åtgärd på min fråga…

Bra service snabb åtgärd på min fråga som löstes på en gång

14 de agosto de 2026

Hej Mats,

Tack för din feedback. Vad roligt att höra att ni är nöjda med den service ni fick av vår kollega på kundtjänsten.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snabbt och enkelt att boka hotell och…

Snabbt och enkelt att boka hotell och evenemang samtidigt

Hej Peter,

Tack för din feedback!

Vad roligt att höra att ni uppskattar vårt utbud av hotellpaket.

Enkel bokningsprocess.

Enkel bokningsprocess.
Värdefullt att kunna tala med en levande människa om man undrade något utöver informationen man får via bokningen på nätet.

29 de mayo de 2026

Hej Charlotta,

Tack för ditt omdöme.

Vad roligt att höra att ni upplever vår hemsida som enkel och att använda, och att bokningsprocessen fungerar smidigt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lätt att boka trevliga människor som…

Lätt att boka trevliga människor som svarade när man skickade frågor allt gick bra

Hej Ann-Charlotte,

Vad roligt att höra att ni upplever vår bokningssida som enkel och smidig att boka via. Det gläder oss att bokningsprocessen fungerar bra för er.

Och vad roligt att du är nöjd med din kontakt med vår kundservice.

Ha en fortsatt fin dag!

Smidig bokning

Lätt att boka, bra hotell

Hej Anita,

Stort tack för din fina feedback! Vi är väldigt glada att höra att ni upplever vår hemsida som tydlig och lätt att navigera, samt att bokningen har varit enkel att genomföra.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Allt gick lätt och fort att boka.

Allt gick lätt och fort att boka.

Hej Ann-Christin,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra service och ett snabbt agerande vid…

Bra service och ett snabbt agerande vid ombokning/ ändringar i evenemang.

Hej Marika,

Tack så mycket för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att ni är nöjda med den service ni fick av vår kollega på kundtjänsten. Vi uppskattar verkligen att ni tog er tid att lämna ett omdöme.

Bra bemötande.

Bra bemötande.

Hej Heidi,

tack för ditt omdömde och vad roligt att höra att ni är nöjd med den servicen som ni fick av vår kollega på kundtjänst.

Säkert o trygg bokning

Hej
Fungerade helt perfekt med min bokning hos Er, snabb feedback och perfekt information och väldigt enkelt att boka och kändes helt tryggt att använda Er fina service , vi återkommer till något annat som passar oss i framtiden

Hej Roger,

Även roligt att höra att ni är nöjd med den servicen som ni fick av vår kollega på kundtjänst.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det är ovanligt att man får personligt…

Det är ovanligt att man får personligt präglade svar från arrangör.
Jättebra Sandra

11 de agosto de 2026

Hej Ingvar,

Snabb återkoppling!

10 de agosto de 2026

Hej Marie,

tack för din feedback och vad roligt att du är nöjd med din kontakt med vår kundservice.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Väldigt bra upplägg för shower med…

Väldigt bra upplägg för shower med övernattning……

4 de agosto de 2026

Hej Ewa,

tack för din feedback och vad roligt att höra att ni är nöjd med ert hotellpaket som ni bokat via oss på nöjesresor.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabbt och enkelt att boka!

Snabbt och enkelt att boka!

4 de agosto de 2026

Hej Rolf,

Tack för din feedback och vad roligt att höra att ni upplever vår hemsida som enkel och tydligen att boka via :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Allt fungerade helt perfekt!

31 de julio de 2026

Hej Joakim,

tack för ditt omdöme och vad roligt att höra att ni är nöjd med ert hotellpaket som ni bokat via oss på nöjesresor.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Allt med bokningen gick lätt,det var…

Allt med bokningen gick lätt,det var bra.

30 de julio de 2026

Hej Mona,

Tack för din feedback!

Vad roligt att höra att ni upplever vår hemsida som enkel att använda, och att bokningsprocessen fungerar smidigt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi fick hjälp med att efterbeställa…

Vi fick hjälp med att efterbeställa biljett och hotell.

30 de julio de 2026

Hej Karin Ingrid Elisabeth,

Bra hemsida och information

Bra hemsida och information. Lätt att beställa.

31 de julio de 2026

Hej Sven Anders Staffan,

08-500 000 45

8 consejos para escribir buenas reseñas.