Banner for Nöjesresor.se

Nöjesresor.se Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Beställde ett presentkort vilket jag fick omgående på mail. Men kunde tyvärr inte skriva ut det korrekt då det inte kom som en pdf-fil. Med pdf-fil hade jag fått en bättre utskrift. Det fanns inte u... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lätt och smidigt att boka..bra snabb återkoppling på frågor..allt har fungerat bra hittills vi har inte kommit iväg på evenemanget än Mvh Helena Grönlund Molin 🤗

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag gjorde en felbokning hos Nöjesresor och trodde det var kört med att få hjälp att ändra datum. Jag fick tala med Sanna som var oerhört kundvänlig och hjälpte mig att boka om hotell/event. Kommer fo... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabba återkopplingar och bra svar. Väldigt fin revy, jag har inte skrattat så mycket på många år. Men eftersom jag inte efterforskade innan och aldrig varit i Kalmar på Krusenstiernska teatern inn... Ver más

1. Proveedor de viajes culturales
  2. Agencia de viajes
  3. Operador de excursiones

Escrito por la empresa

Många ägnar mycket tid åt att leta evenemang och ett passande hotell. Hos Nöjesresor får du allt i samma bokning – handplockade hotell, noga utvalda evenemang och en härlig hotellfrukost. Enkelt och bekvämt, så att du kan luta dig tillbaka och bara njuta.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

3 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Todas las opiniones

631 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Lättbokat

Lättbokat , fungerar bra.

17 de junio de 2026

Hej Ronnie,

tack för ditt omdöme och vad roligt att höra att ni upplever oss som enkla att boka via.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Klara och tydliga besked!

Hej Karl-Åke och Margareta,

tack för ditt omdöme och vad roligt att höra att ni är nöjd med ert hotellpaket som ni bokat via oss på nöjesresor.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fick avboka resan och fick tillbaka…

Fick avboka resan och fick tillbaka pengarna när vi felbokat. Mycket bra!

16 de junio de 2026

Hej Anna-Lena,

Tack för ditt omdöme.

Våra bokningar är bindande och kan normalt inte avbokas. I ert fall gjorde vi dock ett stort undantag och kunde hjälpa er att makulera bokningen, beroende på arrangörens villkor och t.ex biljettens status.

Vi strävar alltid efter att hjälpa våra kunder när det är möjligt och är glada att vi kunde hitta en lösning i ert fall.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bra att kombinera hotell o nöje

Bra att kombinera hotell o nöje. Kartan över var hotellen finns kan förbättras

17 de junio de 2026

Hej Marie,

Ordning och reda

Ordning och reda
De gillar jag

16 de junio de 2026

Hej Torsten,

tack för din feedback och vad roligt att höra att ni är nöjd med ert hotellpaket som ni bokat via oss på nöjesresor.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En underbart fin o fantastisk…

En underbart fin o fantastisk upplevelse av både hotel som teater på Fredriksdal.😃😍

25 de mayo de 2026

Hej Lena,

tack för din feedback ch vad roligt att höra att ni är nöjd med ert hotellpaket som ni bokat via oss på nöjesresor.

Allt fungerade klockrent

13 de junio de 2026

Hej Désirée,

Lätt att boka

12 de junio de 2026

Hej Stig Åke,

Tack för din feedback och vad roligt att höra att ni upplever vår hemsida som enkel att boka via :)

Perfekt

Allt bara flyter
Slipper hålla på att kolla upp allt
Med beställning av biljetter o hotellrum

11 de junio de 2026

Hej Ann,

Ha en fin dag och varmt välkommen åter :)

Inga krångligheter eller svårigheter

Inga krångligheter eller svårigheter
Strulfritt

11 de junio de 2026

Hej Irene,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nöjesresor gör det enkelt att både…

Nöjesresor gör det enkelt att både hitta, boka och välja. Det är tydligt anvisat i beskrivning och det finns oftast valmöjligheter i hotell med olika standard. Biljetter och info kommer regelbundet och utförligt. Tycker att Nöjesresor är ett bra val och jag har/ska anlita dem fler gånger.

Hej Monika,

tack för ditt omdöme och vad roligt att höra att ni är nöjd med ert hotellpaket som ni bokat via oss på nöjesresor och att ni väljer att anlita oss fler gånger.

Lätt att boka

Lätt att boka, smidig e-postleverans av resepaketet därefter

Hej IIlona,

Bra paket paketresa

Bra paket paketresa: hotell och nöjesupplevelse
I vårt fall: ”Hjälten från Öresund” och ett super hotell: The Vault Hotel” i Helsingborg

27 de mayo de 2026

Hej Berit,

Tack för din feedback och vad roligt att höra att ni är nöjda med ert hotellpaket som ni bokat via oss på nöjesresor :)

Även roligt att höra att ni hade en trevlig vistelse på hotellet och att ni hade en trevlig nöjesupplevelse.

Varmt välkommen åter!

Bra bemötande och hjälp

Bra bemötande och hjälp

Respuesta de Nöjesresor.se

Tack för din feedback och vad roligt att höra att ni är nöjd med den servicen som ni fick av vår kollega på kundtjänst.

Det var enkelt att boka

Hej Anita Elisabeth,

Snabbt och lätt

Snabbt och lätt. Bra att man kan få biljetterna i pappersform.

8 de junio de 2026

Hej Anett,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har köpt flera upplevelser av…

Har köpt flera upplevelser av nöjesresor och är verkligen nöjd med tillmötesgående av säljaren som är den samma varje gång och kommer inte tveka att köpa fler av nöjesresor, och rekommendera andra att göra det samma 👍

Hej Per-Arne,

Tack för din fina feedback och vad roligt att höra att du alltid är nöjd med era hotellpaket via oss :)

Varmt välkommen åter när du behöver hjälp med nästa resa.

Ganska lätt att genomföra

Smidigt o ganska enkelt

4 de junio de 2026

Hej Katarina,

08-500 000 45

8 consejos para escribir buenas reseñas.