Beställde ett presentkort vilket jag fick omgående på mail. Men kunde tyvärr inte skriva ut det korrekt då det inte kom som en pdf-fil. Med pdf-fil hade jag fått en bättre utskrift. Det fanns inte u... Ver más

La empresa ha respondido
Lätt och smidigt att boka..bra snabb återkoppling på frågor..allt har fungerat bra hittills vi har inte kommit iväg på evenemanget än Mvh Helena Grönlund Molin 🤗
Jag gjorde en felbokning hos Nöjesresor och trodde det var kört med att få hjälp att ändra datum. Jag fick tala med Sanna som var oerhört kundvänlig och hjälpte mig att boka om hotell/event. Kommer fo... Ver más
La empresa ha respondido
Snabba återkopplingar och bra svar. Väldigt fin revy, jag har inte skrattat så mycket på många år. Men eftersom jag inte efterforskade innan och aldrig varit i Kalmar på Krusenstiernska teatern inn... Ver más
La empresa ha respondido
Många ägnar mycket tid åt att leta evenemang och ett passande hotell. Hos Nöjesresor får du allt i samma bokning – handplockade hotell, noga utvalda evenemang och en härlig hotellfrukost. Enkelt och bekvämt, så att du kan luta dig tillbaka och bara njuta.
Folkungagatan 122, 6tr , 116 30, Stockholm, Suecia
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Fick avboka resan och fick tillbaka pengarna när vi felbokat. Mycket bra!

Respuesta de Nöjesresor.se
Bra att kombinera hotell o nöje. Kartan över var hotellen finns kan förbättras

Respuesta de Nöjesresor.se
En underbart fin o fantastisk upplevelse av både hotel som teater på Fredriksdal.😃😍

Respuesta de Nöjesresor.se
Snabbt bemötande och vilka platser vi fick på föreställningarna

Allt bara flyter
Slipper hålla på att kolla upp allt
Med beställning av biljetter o hotellrum

Inga krångligheter eller svårigheter
Strulfritt

Respuesta de Nöjesresor.se
Nöjesresor gör det enkelt att både hitta, boka och välja. Det är tydligt anvisat i beskrivning och det finns oftast valmöjligheter i hotell med olika standard. Biljetter och info kommer regelbundet och utförligt. Tycker att Nöjesresor är ett bra val och jag har/ska anlita dem fler gånger.

Respuesta de Nöjesresor.se
Bra paket paketresa: hotell och nöjesupplevelse
I vårt fall: ”Hjälten från Öresund” och ett super hotell: The Vault Hotel” i Helsingborg

Respuesta de Nöjesresor.se
Har köpt flera upplevelser av nöjesresor och är verkligen nöjd med tillmötesgående av säljaren som är den samma varje gång och kommer inte tveka att köpa fler av nöjesresor, och rekommendera andra att göra det samma 👍