4,0

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,0

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service

Jeg købte, for ikke så længe siden, min Vamo som kit hos Nonsmokers. Desværre var den oplader der hørte til kittet med amerikansk stik så en adapter fulgte med kittet. To gange gik gik den i stykker og hver gang fik jeg en super service og fik tilsendt dele på Nonsmokers regning :) da opladeren gik helt i stykker fik jeg tilsendt en helt ny trustfire oplader som fungerer helt upåklageligt- osse den på Nonsmokers regning.... Så jeg har kun godt at sige om Nonsmokers :-) super venlig service og ikke mindst hurtig levering :) Så thumps op for Nonsmokers, der kommer jeg helt sikkert til at handle igen :-) Mvh Berit <3

26 de agosto de 2013
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Excellent quality and fast delivery!

First time I ordered 6 different liquids: Marlboro, Tobacco, Apple, Strawberry, RY4 and Menthol (all Medium strength). I received everything after 3 days.

The liquids were the best I have tried yet, I have ordered from 4 or 5 different shops in the last year, even tried some German premium liquids but these were better (and much cheaper). I use cartomizers and eGO T and these liquids work very well in them.

Next time I ordered I bought 2x30ml Tobacco and again it was delivered Monday when I had ordered it Friday, so very happy with these guys and will buy again.

13 de septiembre de 2012
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Gik stærkt, men tror der er lidt skidt stoffer i deres væske..

Det gik hurtigt med leveringen, men deres væske er ikke nået at råbe hurra over, har smaderet 2 puromizer på 1 uge pga det væske. heldigvis købte jeg ikke så meget af det. Den bliver meget tyk og der kommer klumper i som giver en brandt smag, har også prøvet det på en atty, hvor jeg også fik den brandt smag ud af deres DK-Tab 24mg nikotin væske, og Red Bull farver den hel rød inden i tanken på puro og cartomizer.. Ikke et sted jeg vil prøve igen, Men er også stoppet med at købe færdig blandet. D.I.Y Så ved du hvad der er i :)

De 3* får de for den hurtige levering, og jeg ved ikke om alle deres væske er så dårlige som jeg fik min, har kun købt DK-Tab og Red Bull, som ikke kan bruges på Puro, carto uden du ødelægger dit udstyr og smager brandt, ´Red Bull kan bruges på en atty uden brandt smag, så der er nok meget VG i deres væske, som de desværde heller ikke skilter med..

26 de mayo de 2012

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.