Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Super betjening 👍

Den bedste og hurtigste oplevelse på et værksted kan varmt anbefales , fik sat helårs dæk på min bil , en time og en kop kaffe og hyggeligt betjening så var min bil klar igen 👌👍
Mvh Flemming

4 de noviembre de 2025

DAGENS HELTE!

Jeg kan ikke rose dette værksted nok.
Min bil begyndte at lave en hylende lyd fra dækkene her til morgen. Jeg ringede til Nora Auto, og de tog mig ind med det samme. Hele personalet var så hjælpsomt og venligt, og de løste problemet den selvsamme dag, jeg ringede! Hurtig, professionel og fantastisk service. Jeg kan varmt anbefale dem.

9 de septiembre de 2025

5 stjerner er ikke nok!

Jeg har nu brugt Nora Auto i flere år, og jeg kan kun sige, at jeg er utrolig tilfreds med hans arbejde.
Han er altid venlig, pålidelig og klar til at hjælpe, uanset om det er et mindre problem eller en større reparation.
Jeg føler mig altid i gode hænder, og jeg ved, at jeg kan stole på, at arbejdet bliver udført professionelt og til en rimelig pris. Hvis du leder efter en mekaniker, der går op i sit arbejde og kundernes tilfredshed, så kan jeg varmt anbefale Nora Auto 👍🏼🔧🔨

26 de agosto de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har besøgt Nora Auto flere gange…

Jeg har besøgt Nora Auto flere gange med min trofaste Fiat 500, og hver gang har været en fantastisk oplevelse. Walid, som er den ansvarlige for værkstedet, arbejder med en samvittighed og professionalisme, der er sjælden at finde. Han formår ikke kun at give de bedste priser, men hans service er også helt i top. Han går virkelig aldrig på kompromis med kvaliteten af sit arbejde og sørger altid for, at alt bliver udført til perfektion. Jeg kan varmt anbefale Nora Autoværksted til alle, der leder efter en pålidelig og dedikeret mekaniker til deres bil.

15 de mayo de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har benyttet Nora Auto flere gang…

Jeg har benyttet Nora Auto flere gang ,Den bedste service man kan få hos dem, de er til at stole på , meget behagligt og handle med. De tager imod kunder med smil , og man forlader dem altid med smil.
De er virkelig til anbefaling.

28 de agosto de 2023

Amagers bedste autoværksted🤗

Jeg har brugt Noras auto af flere omgange og jeg er utrolig glade for dem. De er til at stole på, punktlige, grundige, laver et super stykke arbejde og prisen er virkelig god. De er helt igennem fantastiske. Jeg kan virkelig anbefale dem🤗 Et ekstra plus - Ejeren er noget af det sødeste!
/ Nynne

15 de enero de 2023
Logotipo de Nora Auto

Respuesta de Nora Auto

Tusind tak for de søde ord, Nynne! Vi er super glade for du har haft en god oplevelse hos os.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nora Auto giver god service!

Jeg har gennem flere år modtaget god, hurtig og velgennemført service og reparationer af min private personbil. Både indehaveren og værkstedets mekanikere er imødekommende og præcise i deres svar. Alt i og omkring værkstedet er rent og velordnet. Prisniveauet er rimeligt.
Anbefales!

18 de enero de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er kunde hos Nora Auto samt min …

Jeg er kunde hos Nora Auto samt min kone bil
jeg er altid blevet godt behandlet godt, samt prisen holder
di ting der skulle laves, var i top klasse
stor ros til Waleed og hans team
M.v.h.
Johnny fra Taastrup

7 de mayo de 2017
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Godt værksted

Har brugt Nora auto i 2 omgange til lidt små rep i forbindelse med bilsyn. Alt levede op til det aftale og prisen var særdeles fair og der var meget fin service.
Kan sagtens anbefales !
Peter

1 de diciembre de 2015

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.