La empresa ha respondido
Har fået klippet hæk. Meget positiv oplevelse med nordjysk anlæg, kan varmt anbefales. Hurtig til at svare på mails og jobbet er gjort super flot. Det bliver ikke sidste gang vi får hjælp der fra.
Jeg vil gerne have ryddet min udkørsel. Det er fint at der bliver ryddet på fortovet, men i laver en større kant ud i mod vejen, og så skal jeg selv ud og rydde sne alligevel
La empresa ha respondido
Jacob Madsen er et dejligt menneske, som overholder alle aftaler og leverer et fint og grundigt stykke arbejde.
La empresa ha respondido
Nordjysk Anlæg er en veletableret anlægsgartner med base i det nordlige Danmark, nærmere bestemt i Aalborg og Brønderslev kommune. Siden vores opstart i 2006 har vi dedikeret os til at levere førsteklasses anlægsarbejde og ejendomsservice til vores kunder i lokalområdet. Vores fokus er at skabe smukke og funktionelle udendørsområder, der matcher kundernes visioner og behov. Vi er stolte af at have opbygget et solidt ry som en pålidelig partner inden for anlægsbranchen. Vores dedikerede team af erfarne fagfolk er passionerede omkring at skabe og vedligeholde grønne oaser, herunder anlægning og pleje af græsplæner. Vi lægger vægt på høj kvalitet i alt, hvad vi gør, og vores mangeårige erfaring er din garanti for et professionelt resultat. Udover anlægsarbejde specialiserer vi os også i snerydning og brolægning samt ejendomsservice. Kundeservice er afgørende for os, og vi stræber altid efter at levere enestående service, der går ud over forventningerne. Nordjysk Anlæg er din lokale samarbejdspartner, der kombinerer erfaring, service og kvalitet for at skabe smukke udendørsområder og sikre optimal ejendomsfunktion.
9000, Aalborg, Dinamarca
Supergodt arbejde og flinke folk. Rydder virkelig flot op efter sig!

Respuesta de Nordjysk Anlæg
Dejligt at man ikke behøver at tænke på sne og is, når man er på ferie.
Skønt der er rydet til UG. Tak

Respuesta de Nordjysk Anlæg
Fuld tilfred med servicen . Der bliver ryddet og saltet som lovet.
Han har lavet min indkørsel. Jeg havde en plan inde i mit hoved og den blev akkurat sådan. Dertil har han "udvidet" de fliser skraldespandene står på. Det blev nødvendigt, som følge af den nye ordning med affaldssortering. En lille opgave, men han gik løs på den med samme entusiasme som med min indkørsel.

Respuesta de Nordjysk Anlæg
Jacob er mega flink og meget dygtig til sit arbejde

Respuesta de Nordjysk Anlæg
Hurtig ekspedition - hvor alle aftaler blev overholdt - og udførelsen af jobbet var mere end tilfredsstillende.

Respuesta de Nordjysk Anlæg
Fremragende service og vi glæder os til endelig at kunne gøre mere brug af haven.

Respuesta de Nordjysk Anlæg
Fint og hurtigt arbejde ,kun de bedste anbefalinger

Respuesta de Nordjysk Anlæg
Más información sobre otros tipos de reseñas.