Kæmpe plus fra mig, bestilte 3 blue gelato 41 og 3 blueberry og. Så fik jeg en mail fra firmaet om at de desværre kun havde et ud af de 3 blueberry tilbage, og sagde derfor han bare kunne smide 2 r... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Hervorragender Shop ! Sehr gute Auswahl bei fairen Preisen. Alles klasse verpackt und schnell verschickt, mit großzügig Goodies und einer sehr netten handschriftlichen Notiz vom Nordland-Team .... TOP... Ver más
Nordland Seeds took my payment of 43 bucks and 50 days later when I texted them they blew me off and said wait could be 40 more days , a total scam
Har kun positivt at sige om Nordland. Altid lidt extra merch med og udvalget er dejligt stort og til ganske fornuftige priser :) Jeg har en enkelt gang oplevet at mine samleobjekter var i udu. Men... Ver más
Información sobre la empresa
Información de contacto
Hindegade 6, 1303, København K., Dinamarca
- kontakt@nordlandseeds.dk
- www.nordlandseeds.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Det her er stedet at handle
Det her er stedet at handle! Pga en fejl fik jeg en gave oveni købet og kunne ikke være mere glad for pakken jeg åbnende idag! Mange tak Alex :).
Jeg kommer helt klart igen, forsæt det gode arbejde :)
Kunne godt have brugt en lille flyer om…
Kunne godt have brugt en lille flyer om helt basale ting som ideelle tidspunkt at plante frøene udendørs etc.
Men ellers må jeg sige jeg er meget tilfreds 🙂👍🏻
Altid god service
det er en fornøjelse at handle i…
det er en fornøjelse at handle i nordlands seeds god betjening,
Rigtig god service dog lidt ringe man…
Rigtig god service dog lidt ringe man kan bestille en vare på nettet som så er udsolgt så måtte vente næsten to uger på min bestilling de lagde dog en ekstra ting i som kompensation for vente tiden så all over en fornuftig forretning.

Respuesta de Nordland Seeds
God kundebehandling
Har bestilt 2.gang hos Nordland. Oplever en meget serviceminded og tillidsvækkende forretning! Kan kraftig anbefales!
Fremragende hurtig service og kanon god…
Fremragende hurtig service og kanon god kundepleje :)
Gode produkter og endnu bedre service
Gode produkter og endnu bedre service - en fornøjelse af handle med Nordland Seeds!
Super service 🙂 mit køb blev en lille…
Super service 🙂 mit køb blev en lille smule forsinket, men de kvitteret med lidt ekstra og en håndskrevet hilsen . God stil 👍🏼😊
Gider ikke skrive
Gider ikke skrive, men alt er tiptop. Ekstra gaver, kataloger, navneskilte til planterne osv.Perfekt
Ingen problemer her
Bestiller en vare og har stadig ikke…
Efter lidt bøvl fra dao, blev min pakke leveret og alt i alt god service

Respuesta de Nordland Seeds
Min bedste anbefaling!
Var nødt til at ændre min afgivne og betalte ordre, derfor ringede jeg til Nordland. Stor imødekommenhed og hjælpsomhed. Jeg fik den nødvendige hjælp og derefter modtog jeg lynhurtigt den ændrede ordre.
Min bedste anbefaling!
Ærlig og loyale
Jeg er så positiv over hvilken flot service der er. Jeg havde bestilt vare, der gik lidt lang tid før orderen blev sendt afsted.
Overrasket blev jeg da, der var en personlig hilsen, med undskyld den lange ventetid, der er smidt lidt gaver overni.
Og wow sikke med gaver 😍
super hej hej
Super service😁