North North North Opiniones 33

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I have purchased several earrings, bracelets and necklaces from North North North, and it's my go to jewelry for parties and everyday use. Super quick delivery, beautiful design and a very fair price.... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Personlig og virkelig effektiv service! Jeg fik mine smukke smykker kort efter jeg havde bestilt dem, med en sød lille personlig hilsen. Kæmpe anbefaling ✨✨

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Smykkerne levede fuldt op til forventningerne og meget smukke. Blev leveret i skønne små gave æsker og personlig hilsen fra firmaet 💜

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Fabricante de joyas

Información proporcionada por diversas fuentes externas

North North North består af danske Ditte, Alexandra og Stephanie, som i dag er bosat i henholdsvis Paris, København og New York. Tendenser fra hver by har fundet vej i North North Norths smykkekoncept, hvor rene skandinaviske linjer forenes med et råt og feminint, men samtidig uhøjtideligt design. North North North blev skabt ud fra 3 grundprincipper: #DEMOCRATIZING LUXURY #NO STEREOTYPING #FAIR PRICING

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Super sød og hurtig betjening og smukke…

Super sød og hurtig betjening og smukke smykker.
Jeg skrev i chatten en fredag aften kl 23.00 og fik straks et svar, der ikke lød som et autosvar. Det var det heller ikke, det var en sød Stephanie, der var 'på' og tjekkede straks den halskæde ud, jeg skrev om - og allerede dagen efter, lørdag kl. 12.30 fik jeg en mail om, at kæden var afsendt - iøvrigt den fra billedet :) Tak for jer :)

17 de febrero de 2022

Respuesta de North North North

Hej Randi, det er vi simpelthen så glade for at høre <3. Og tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse – det betyder meget for os!

Hav en skøn dag 🌸

Stephanie <3

Jul 2022

Hurtig og præcis levering - god oplevelse

15 de diciembre de 2022

Respuesta de North North North

Hej Tina, det er vi simpelthen så glade for at høre <3. Tusinde tak fordi du tog dig tid til at lave en anmeldelse. Det betyder meget for os!

Stephanie 🌸

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og fine varer.

25 de septiembre de 2022

Respuesta de North North North

Hej Kirsten, det er vi simpelthen så glade for at høre <3. Tusinde tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Det betyder meget for os!

Hav en skøn aften ✨

Stephanie 🌸

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Smykkerne levede fuldt op til…

16 de agosto de 2022

Respuesta de North North North

Hej Tine, det er vi simpelthen så glade for at høre 💕 Og tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse – det betyder utroligt meget for os. Hvor er vi bare glade for at høre at du er glad for perlehalskæderne 🌸
Hav en skøn dag!

Alexandra og North Teamet :)

Smukke smykker

Smukke smykker. Kan bruges til både hverdag og fest.

14 de agosto de 2022

Hej Gitte,
Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse - det betyder utrolig meget for os 💜 Hvor er vi bare glade for at høre at du kan lide vores smykker både til hverdag og fest 🌸
Hav en skøn dag!

Alexandra og North Teamet :)

Super god oplevelse

Super god oplevelse. Svarer hurtigt og venligt (selv på en søndag). Fine smykker og hurtig levering

30 de julio de 2022

Respuesta de North North North

Hej Lærke, det er vi simpelthen så glade for at høre <3. Og tusind tak fordi du tog dig tid til at lave en anmeldelse – det betyder meget for os!
Hav en skøn aften.
Alexandra og North Teamet <3

Levede op til forventningerne

Levering og varen levede op til forventningerne. Køber gerne derfra igen.

26 de julio de 2022

Hej Ann-Louise,

Det er vi simpelthen så glade for at høre <3

Og tusinde tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse – det betyder meget for os.

Stephanie

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg skulle bruge smykker jeg havde…

Jeg skulle bruge smykker jeg havde bestilt til gave men fik dem over en uge senere og der var fødselsdagen overstået.

13 de junio de 2022

Hej Pernille

Vi beklager virkelig forsinkelsen som desværre skyldes, at GLS mistede din pakke. Vi har været i kontakt med GLS omkring din pakke, da vi er dybt frustrerede over, at din ven ikke fik sin gave i tide! GLS har forsikret os om at det ikke vil ske igen, og vi har fra vores side ændret service aftalen med dem. Vi håber så meget, at det ekstra sæt øreringe vi har sendt kan hjælpe lidt med ulejligheden <3

Hej Tina,

Tusinde tak for dine søde ord. Det er vi simpelthen så glade for at høre <3

Og kæmpe tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse – det betyder meget for os!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kan kun anbefale dette firma gode vare…

Kan kun anbefale dette firma gode vare og hurtig levering

13 de mayo de 2022

Hej Pia,

Det er vi simpelthen så glade for at høre <3
Tusinde tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse – det betyder enormt meget for os!

Hav en fantastisk dag :)

Alexandra og North Teamet

God og hurtig levering

26 de abril de 2022

Kære Dorte,

Hvor er vi bare glade for, at leveringen levede op til dine forventinger <3

Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse – det betyder meget for vores lille biks!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Beautiful jewelry in really good quality

I had a really good experience shopping at NorthNorthNorth! I received my jewelry shortly after placing my order and I absolutely love the pieces! Very true to the images and in a really good quality 👏 Definitely doing some shopping there again.

25 de abril de 2022

Hi Nina,

Thank you so much for your kind words – it means a lot. We are so happy to hear that you enjoy the jewelry and that they live up to your expectations <3

We can't wait to have you back again!

Best,
Alexandra and the N3 Team :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har bestilt mange smykker til mig…

Jeg har bestilt mange smykker til mig selv og til gaver fra North North North, og har hver gang været meget glad for både servicen og smykkerne!

25 de abril de 2022

Hej Thea

Hvor er vi bare glad for, at både du og dine nærmeste er glade for smykkerne <3

Og kæmpe tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse her på siden – det betyder meget for os!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ville lige rose jer for så fin en ring…

Ville lige rose jer for så fin en ring og man bliver da bare så glad,! når i har taget jer tid til at skrive en hilsen også 🍷👏 god weekend til jer

29 de enero de 2022

Hej Jesper
Det er vi simpelthen så glade for at høre <3. Og tusind tak fordi du tog dig tid til at lave en anmeldelse - det betyder meget for os!
Hav en skøn aften.
Alexandra og North Teamet

God og hurtig service

23 de diciembre de 2021

Hej Esther
Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse - det betyder utrolig meget for os! Og hvor er vi bare glade for at høre at du har haft en god oplevelse <3.
Rigtig glædelig jul!

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.