Consulta las opiniones de los clientes

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ærlig anmeldelse. Disclaimer. Jeg træner i samme træningscenter som en af MakeIt-ejerne. Efter mit første bodybuildings-stævne fik jeg mine første ‘ MakeIt-straps ‘ i en goodie bag. Disse... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vil hellere bruge den fra myprotein til 49kr God damn aldrig prøvet noget så dårligt ellers bare lavede til mini personer

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk produkt jeg træner ikke uden mine strips! 💪 Virkelig god kvalitet, og de fungerer præcis som de skal. Derudover super god service hurtig levering og flinke mennesker bag. Kan klar... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de equipos para fitness

Escrito por la empresa

MakeIt Denmark er et dansk fitnessbrand med egen produktion og design. Vi skaber bæredygtige og funktionelle produkter af høj kvalitet, der inspirerer til en aktiv livsstil og forbedrer din træning. Vores fokus er kvalitet, design og ansvarlighed – fra idé til færdigt produkt.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 81% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det har forandret mine træninger til…

Det har forandret mine træninger til det bedre!

Er mega glad for både straps its og hook its!!

8 de marzo de 2026

Hej Emma

Tusind tak for din anmeldelse!

Det er mega fedt at høre, at både StrapIt og HookIt har gjort en forskel i din træning – præcis det de er lavet til 💪

Rigtig god træning fremover!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte nogle straps fra dem

Købte nogle straps fra dem, er utroligt glade for dem og de overgår rigtigt meget mine gamle. Kan helt klart anbefale dem:)

9 de marzo de 2026

Hej Mikkel

Tusind tak for din anmeldelse og anbefaling!

Det glæder os virkelig at høre, at dine nye straps fungerer endnu bedre end dine gamle – det er præcis den oplevelse, vi gerne vil give.

God træning! 💪

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk produkt og sødeste og bedste…

Fantastisk produkt og sødeste og bedste service!!

9 de marzo de 2026

Hej Lykke

Tusind tak for din anmeldelse – det betyder virkelig meget for os at høre!

Vi er super glade for, at du både er tilfreds med produktet og servicen. Rigtig god træning med dine MakeIt straps 💪

Valorada con 2 estrellas sobre 5

For det første alt for lang…

For det første alt for lang leveringstid pga. restordre. Intet oplyst da jeg bestilte og måtte rykke for update på levering. Derudover er jeg ikke synderlig imponeret over produktet.

20 de febrero de 2026

Hej Ronni

Tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse – det sætter vi pris på, også når den ikke har været optimal.

Det lyder desværre som om, at informationen omkring restordre ikke har været tydelig nok, og det beklager vi. Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores kommunikation omkring leveringstider, så man som kunde ved præcis, hvad man kan forvente.

Hvis du har lyst, er du meget velkommen til at skrive til os på anton@nowmakeit.eu, så vil vi meget gerne kigge på din ordre og se, om vi kan finde en god løsning.

Dårlig kundeservice

Havde glædet mig til at brugt mine nyindkøbte makeit straps men trods jeg fulgte vejledningen på deres hjemmeside er mine straps alt for store. Jeg kontakter dem og får en besked om jeg selvfølgelig kan bytte dem, finder dog ud af det er for egen regning.
Hvis ikke man kan regne med deres vejledning så skal de skrive det.
Køber ikke noget ved dem igen, og anbefaler dem bestemt heller ikke

16 de febrero de 2026

Hej Camilla

Tak fordi du deler din oplevelse. Det er selvfølgelig ærgerligt at høre, at dine straps ikke passede som forventet.

Vi har lavet vores størrelsesguide ud fra mange forskellige brugere, men pasform kan desværre variere fra person til person. Når det gælder ombytning, følger vi de almindelige returvilkår, hvor kunden selv står for returfragten (19 kr) – men vi forsøger altid at hjælpe så godt vi kan med at finde den rigtige løsning.

Gode stropper

Gode stropper, høj kvalitet og passer perfekt i størrelsen, de er lige tilpas.

21 de febrero de 2026

Hej Drey

Tusind tak for din anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at både kvaliteten og størrelsen sidder lige i skabet.

Rigtig god træning 💪

Kvaliteten er høj

Nemt at bestille på hjemmesiden, levering som aftalt og samme kvalitetsprodukt som altid.

7 de febrero de 2026

Hej Susan

Mange tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, at både bestilling, levering og kvalitet lever op til forventningerne – det er præcis den oplevelse, vi gerne vil give.

Rigtig god træning! 💪

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig svar og ombytning uden problemer

Modtog et sæt hvor der desværre var 2 forskellige størrelser i. (Havde bestilt str short) skrev en mail med med et billede og forklarede "problemet". Og inden for kort tid blev der svaret og sendt et nyt sæt afsted med det samme. Hurtig og god service. Og så har jeg først ejet et par strap it. Og de er virkelig gode og uundværlige 💪🤩

12 de febrero de 2026

Hej Camilla

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse. Vi er glade for, at vi hurtigt kunne få løst problemet og få sendt et nyt sæt afsted til dig.

Og endnu bedre at høre, at du nu er glad for dine StrapIt – god træning! 💪

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Havde ikke fået en ordrebekræftelse

Havde ikke fået en ordrebekræftelse, skrive så en mail til dem og de svar dagen efter med svar. Hvor jeg kan se pakken når jeg heller ikke har modtaget noget på forsendelsen.
Skide god service 5 stjerner herfra!

12 de febrero de 2026

Hej Mateusz

Tusind tak for din anmeldelse og for de 5 stjerner.

Nogle gange kan ordrebekræftelser desværre ende i spamfilteret, men vi er glade for, at vi hurtigt kunne hjælpe dig videre og få afklaret situationen.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive – god træning! 💪

100% Perfect❤️

15 de enero de 2026

Respuesta de MakeIt Danmark ApS

Tusind tak for din anmeldelse – vi er glade for, at vi har kunnet gøre din træning bedre!

Fuld tilfredshed

Gode straps, hurtig levering og super nemt at bytte størrelse. Jeg er meget tilfreds!

4 de febrero de 2026

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super godt lille værktøj!

Har nu brugt straps fra MakeIt i snart 10 måneder og de er super gode !
De gør en kæmpe forskel på hvor tungt og fokuseret jeg kan lave mine øvelser. Jeg skal ikke tænke over i f.eks. rumænsk dødløft om mine hænder kan holde stangen. Det klarer mine straps. Jeg kan fokusere på øvelsen og kan løfte tungere.
Super godt lille værktøj som bare gør en kæmpe forskel!

Kæmpe anbefaling herfra!

1 de febrero de 2026

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kommer aldrig til at købe mine…

Jeg kommer aldrig til at købe mine straps andre steder 😃 og det næste sæt jeg skal ha skal der skrives navn i 🤩

31 de enero de 2026

De alt for korte… de jo til små børn🤦‍♂️

De alt for korte… de jo til små børn🤦‍♂️

25 de enero de 2026

Respuesta de MakeIt Danmark ApS

Det er vi rigtig kede af – de kræver lidt tilvænning. Du er selvfølgelig altid velkommen til at sende dem retur og få dine penge igen, hvis du ønsker det. Du kan altid skrive til anton@nowmakeit.eu, så finder vi en god løsning.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Jeg er desværre ikke voldsomt…

Jeg er desværre ikke voldsomt imponeret.
Det føles som “Temu” stropper.
Og hvis man har store håndled.
Så får man ikke meget glæde af dem.
Men god og hurtig service og levering.

21 de enero de 2026

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det har gjort oplevelse med…

Det har gjort oplevelse med styrketræning så lækker, så dejligt for mine hænder og håndled, mit greb er bare blevet fuldendt, tak😉🏋️🏋️

16 de enero de 2026

Fantastiske produkter 🤩

Fantastiske produkter og mega god kundeservice 🤩

16 de enero de 2026

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De er nemme og bruge bare hånden gennem…

De er nemme og bruge bare hånden gennem stropperne, ingen vikling omkring stang eller andet redskab. Læderet giver et overraskende godt greb både på stænger og håndvægte. Hvis man evt bruger træningshansker, kan man med fordel bruge strapsne samtidig, det giver et endnu bedre greb….

21 de diciembre de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.