Nuja - Dieta sokowa nr 1 w Polsce ❤️ Opiniones 670

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,3

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super szybka dostawa i na prawdę mega opakowanie. Butelki zabezpieczone przed ciepłem (a był środek lata). Sama dieta pyszna! 5 dni prawdziwej przyjemności, serio. Soki są pyszne i na prawdę syte, aż... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Najlepsza dieta sokowa na świecie! Korzystałam z kuracji detox. Soki są przepyszne i bardzo syte. Szczerze mówiąc sama byłam w szoku, że nie podjadam, nie kusi mnie do słodkiego. Wypijałam sok i zupeł... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Myślę że otrzymałam paczkę z towarem nie dobrej jakości po otwieraniu butelki z sokiem wyplwal i się pienił smak soku miałam wrażenie że jest ściśnięty.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

To już kolejny (piąty albo szósty!), gdy korzystam z detoksu NUJA, ale po raz pierwszy z proteinowych koktajli i to jest SZTOS! Dają dodatkową energię, nie czuję głodu! Myślę, że to rozwiązanie zostan... Ver más

Información sobre la empresa

1. Puesto de zumos
  2. Distribuidor de bebidas
  3. Productos de alimentos

Escrito por la empresa

NUJA powstała z pasji do zdrowego i naturalnego trybu życia. Dieta sokowa, którą oferujemy, ma na celu oczyszczenie organizmu z zalegających toksyn, przywrócenie mu wigoru i energii. To doskonały sposób na rozpoczęcie zmian, których skutkiem będzie utrata zbędnych kilogramów. NUJA - świeże soki COLD PRESS Soki NUJA to pełnowartościowe świeże koktajle owocowo-warzywne, pozyskiwane metodą Cold Press, dzięki czemu zachowują wszystkie cenne witaminy i mikroelementy. Ich regularne spożywanie pozwala oczyścić organizm, wzmocnić układ odpornościowy i przyspieszyć metabolizm. Nuja czyli Nowa - Ja. Dieta sokowa NUJA przygotowana została w wielu pakietach, które łatwo dobrać do swojego trybu życia, potrzeb organizmu i zdrowia.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Super sprzedawca

Super sprzedawca, dobry kontakt .Soki rewelacyjne! :)

3 de diciembre de 2023

Produkty pyszne

Produkty pyszne, bardzo dobrze zapakowane. Szybka przesyłka. Polecam

26 de noviembre de 2023

Pyszne soki

Dziekuję za pyszne soki, dostawa zawsze na czas

30 de noviembre de 2023

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dwukrotnie nie dostałam przesyłki na…

Dwukrotnie nie dostałam przesyłki na wyznaczony termin.

27 de noviembre de 2023

Respuesta de Nuja - Dieta sokowa nr 1 w Polsce ❤️

Pani Nino najmocniej przepraszamy za przebieg Pani zamówienia. Potwierdzamy, że dwukrotnie nie udało się dostarczyć do Pani zamówienia z powodu błędów na naszej produkcji. Oczywiście pieniążki za zamówienie zostało do Pani zwrócone. Przepraszamy i pozdrawiamy, zespół NUJA

Szybka dostawa :)

Szybka dostawa, bardzo dobre soki.

18 de noviembre de 2023

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jak dla mnie smacznie i skutecznie a…

Jak dla mnie smacznie i skutecznie a przeciez o to chodzilo

8 de noviembre de 2023

Różnorodność

Bardzo wygodny i łatwy sposób na wprowadzenie zdrowych nawyków do codziennej diety. Nuja oferuje gamę zróżnicowanych soków dzięki czemu nie ma uczucia monotonii.

1 de octubre de 2023

Pyszne soki, polecam

7 de noviembre de 2023

Polecam dietę sokową

Firma rzetelna, przesyłka terminowo dostarczona, odpowiednio zabezpieczona. Soki pyszne, najtrudniejszy był pierwszy dzień by nie podjadać, na następne dni nie odczuwałam głodu. Przy diecie 5 dniowej udało mi się zrzucić 2,5 kg. Polecam serdecznie, na pewno za jakiś czas ponownie zrobię sobie taki detoks :)

26 de octubre de 2023

Świetnie zbilansowana dieta

Świetnie zbilansowana dieta, soki smaczne i co ważniejsze różnorodne 😉 Bardzo wygodna forma

3 de noviembre de 2023

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dieta spoko i w dobrej cenie..

Dieta spoko i w dobrej cenie... Widze poprawy stanu skóry i jeśli chodzi o wagę, nareszcie schudłam

1 de noviembre de 2023

REWELACJA

Najpyszniejsze soki jakie piłam, a moje jelita wreszcie zaczely po nich pracować i przestały bolec, a dodatkowo pozbyłam się zbędnej wody z organizmu

10 de agosto de 2023

Pyszne soki

Pyszne soki, szybka dostawa, dużo informacji dostępnej pod każdym produktem.

21 de septiembre de 2023

Warto

Szybka, sprawna realizacja zlecenia , dieta urozmaicona, efekty błyskawiczne.

9 de agosto de 2023

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Pakowanie mogłoby być lepsze

Pakowanie mogłoby być lepsze - soki lataly po całym kartonie, bez żadnego dodatkowego wkładu chłodzącego ( kurier zostawił pod drzwiami i czekały na mnie trochę ).
Poza tym smak ok, dość słodkie w porównaniu do innych marek

18 de septiembre de 2023

Respuesta de Nuja - Dieta sokowa nr 1 w Polsce ❤️

Bardzo dziękujemy za opinię. Przekazaliśmy wskazówki do logistyki, aby następne zamówienia były lepiej spakowane. Pozdrawiamy <3

przepyszne

Przepyszne soki, świetnie zapakowane, przychodzą świeże.

14 de septiembre de 2023

Było warto

Soki dobrze zapakowane, zabezpieczone przed zepsuciem. Szybka dostawa. Soki dobre w smaku. Nie czuje się głodu. 3 kg zrzucone w 5 dni bez ćwiczeń . Skorzystam ponownie

3 de septiembre de 2023

7 kolorowych dni z sokami Nuja

Skorzystałam z 7 dniowej diety oczyszczającej. Zamówienie zostało zrealizowane sprawnie a produkty były odpowiednio zapakowane (zapewniono odpowiednią temp.). Soki mają bardzo dobry smak i piękne kolory a ich wskazana ilość dzienna do spożycia -6 szt.- jest naprawdę wystarczająca. Przez ten czas nie miałam ani razu uczucia głodu czy dyskomfortu. Mój brzuch w końcu nie był wzdęty po posiłkach i nie miałam uczucia ciężkości :) Przy okazji kuracji moja waga spadła o 2,6 kg,3 cm mniej w talii i 2 cm w biodrach. Polecam każdemu kto ceni swoje zdrowie, dba o swoje samopoczucie i sylwetkę :)

21 de agosto de 2023

Bardzo polecam

Bardzo polecam! ♥️ po diecie 3 dniowej zeszła ładnie woda z organizmu (na wadze -2kg)
Obawiałam się ze przy takiej diecie oczyszczającej (nie całe 1000kcal) będę osłabiona i chodziła głodna.. o dziwo! Soki okazały się bardzo sycące i miałam bardzo dużo energii :) w dodatku są pyszne w smaku. NAPEWNO BĘDĘ WRACAĆ CO 2/3miesiace! 👌

20 de julio de 2023

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.