1. Tienda de vitaminas y suplementos

Since 2005, we have been providing high-quality GMP-certified dietary and herbal supplements, as well as professional skincare products, which are sourced from natural ingredients and recommended by practitioners all over the world. Recently, we have expanded to provide these professional health brands to customers worldwide.

3,6

Medio

Suele responder en menos de 1 semana

Un pedido hecho el 16 de marzo llegó el…

Un pedido hecho el 16 de marzo llegó el 25 de marzo. Ya me encontraba fuera del país. Buscaré otro marca alternativa.

26 de marzo de 2026
Logotipo de Nutriessential

Respuesta de Nutriessential

Thank you so much for your feedback.

As you mentioned, the shipment reached on March 25th after you had already left the country.

However, we would like to clarify that after receiving your order, we only received communication regarding the delay during transit. In each of those interactions, our team provided updates and shipping information related to your order. At no point were we informed that the delivery was time-sensitive or needed to arrive before a specific date.

Had this been brought to our attention earlier, our team would have certainly made every effort to prioritize your shipment and explore faster shipping options to ensure delivery before your departure.

PÉSIMA EMPRESA

Pésima empresa, pedido realizado el día 19 de Diciembre de 2022 y cobrado en el acto, que ha día de 3 de febrero de 2023 ni ha llegado el producto ni me devuelven el dinero, NO VOLVERÉ A REPETIR puesto que me han enviado un código de rastreo que no coincide ni en fechas ni en tránsito con mi pedido, ESTAFA.

2 de febrero de 2023
Mostrar opiniones en todos los idiomas. (797 opiniones)