Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk god og hurtig service og yderst venlige og behagelig medarbejder der sidder ved telefonen. 5 stjerner med en pil opad herfra

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg købte et sæt baglygter til min Peugeot 206. Alle andre leverandører havde 3-10 dages leveringstid. NV opgav ingen leveringstid, men bestilte fordi de var billigst. Bestilt onsdag aften, afsendt fr... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kontakter sælger via Tlf. for at købe et anhængertræk som dækker mine behov og får svar på alle mine spørgsmål kort og præcist så valget af korrekt træk er nemt og endda med et lille afslag i pris.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Skulle bruge et fjeder sæt til min bil, da den ene var knækket og den blev kasseret til syn. Andre steder kostede sættet det dobbelte og det var svært at få en lev. Dato. Hos NV var der klar tale om... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de repuestos para automóviles

Información proporcionada por diversas fuentes externas

NV Autodele.dk er et firma, der udelukkende beskæftiger sig med salg af kvalitets autodele og tilbehør over internettet. Familien Nielsen Viborg har i mere end 30 år beskæftiget sig med international import og distribution af autodele. NV Autodele Er i dag Danmarks suverænt billigste og største rene Online Shop med kvalitets autodele. Hos os Ingen omkostningskrævende butikker spredt ud over landet m.m. - alt dette kommer dig til gode. Venligst B. Nielsen Viborg / G. Andersen Viborg

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

God betjening og service

God betjening, hurtig levering og meget flinke og imødekomne.

Jeg fik dækket noget på garanti 2 dage før den bortfaldt. Pga min egen fejl må de sende pakken 2 gange. Jeg oplyser at jeg selvfølgelig nok skulle betale fragten, men nej det var ikke nødvendigt. Det var meget pænt af dem.

25 de abril de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Syntes de få anmeldelser så skeptisk ud

Det gik SINDSYGT hurtigt. Bestilte 18/4 kl 11:30. Modtog pakken d 19/4 kl 14:15.
Har i øvrigt bestilt en emblemfri gril som ser helt fin ud. Det virker til at være ret okay kvalitet. (De er også den billigeste udbyder på emblemfri) den var pakket rigtigt godt ind.
Jeg er simpelthen så glad og tilfreds. Det helt sikkert ikke sidste gang jeg bruger Nv. Kæmpe thumbs up. Var lidt nervøs over få anmeldelser og et tilbud der næsten virkede for godt til at være sandt men er i den grad positivt overrasket.

18 de abril de 2023

Bedste anbefalinger herfra..

Købte en kompressor via deres hjemmeside, men De havde den ikke hjemme. Fik et godt tilbud på en der var under den jeg bestilte og en over.
Købte den over. God kontakt via e-mail. Svare hurtigt tilbage. De bedste anbefalinger herfra.
Super hurtigt levering (dag-dag)

30 de marzo de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

jeg sgu bruge mange ting fandt så ud af…

jeg sgu bruge mange ting fandt så ud af langt de flest ting var billigst hos dem

ringede så der jeg havde brug for hjælp omkring model osv. og ham jeg snakkede med var virkeligt hjælpsom og flink

jeg sq bruge tingene hurtigt og fik dem inden for 3 dage

kanon service kanon priser de bedste anbefalinger herfra

27 de julio de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super oplevelse fra tilfreds kunde

Super oplevelse fra en yderst tilfreds kunde. Bestilte mit anhængertræk til min Peugoet 207 på jeres hjemmeside. Og dagen efter kl 14:30 stod det foran min dør på Sjælland. Jeg havde hverken bedt om hurtig forsendelse eller andet, dette viste sig at være ren og skær god service 😊👍
Det bliver ikke sidste gang jeg handler med jer ⭐⭐⭐⭐⭐

10 de junio de 2021

anhængertræk

jeg vil lige fortælle om min gode oplevelse med nv autodele ...jeg bestilte et ledningsnet til en montering af et anhængertræk som jeg købte af samme firma ..da jeg bestilte trækket havde man ikke lige det nemme sæt hjemme som man bare klikker på uden at bryde de originale ledninger ..jeg sagde at det var lige meget send bare dem man selv skal lodde på det er fint nok...alle dele kom hurtigt hjem her til bornholm efter kun et par dage og jeg satte trækket på som passede perfekt...men da jeg kom til det med ledninger fik jeg kolde fødder og ville ikke bryde det fastemonterede ledningsnet...så jeg ringede til firmaet og sagde som det var ...jeg snakkede med en flink fyr der hedder bjarni og han sagde at de nu havde de rigtige sæt hjemme der passede med stik som er nemt at montere...så kommer alt det gode ...jeg fik besked på at det ville de sende uden beregning ..det kostede mig ikke en krone og jeg kunne bare beholde det andet som jeg ikke turde at montere...det kan jeg sikkert bruge en anden gang på en bil der ikke er så følsom som den 206 peugeot jeg har lige nu ...sådan en behandling kunne mange andre lære meget af ..det betyder at næste gang jeg køber noget til mit værksted bliver det hos dem...jeg skal snart bruge en ny autolift den kan de passende skaffe mig til den tid....hvis det er muligt..jeg vil ikke et øjeblik være i tvivl om at handle med dette firma da betjeningen er over alt forventning...tak for den gode service mvh john dahl nexø bornholm..

28 de mayo de 2021

Super services

Super services ! Bestemt ikke sidste gang jeg handler her.. bestilte fjeder til min bil igår kl 14:03 . Og i dag kl 12:09 kunne jeg hente dem ved den lokale gls shop ! Det er sku det man kalder hurtig levering ! Kan kun anbefale jer til andre ! Og det med i ringer til folk for og sikker det er det rigtige man får ! Det sku klasse services ! Det kan andre lære meget af !

31 de marzo de 2021

Elendig svartid på mail.

Søndag d. 14/3-2021 bestilte jeg 2 sæt adaptorer fra dem til min bil. Det ene sæt havde en masse mærker og ridser, nærmest som om de havde været prøvemonteret eller været en demovare.

Jeg sendte en mail d. 17/3 med billeder og spørgsmål om reklamation eller en evt ombytning da jeg godt kunne bruge nogle større.

Der er stadig intet svar kommet i dag d. 27/3-2021.

EDIT: Kl. 13.05, 27/3-2021. Jeg har sendt en ny mail kl. 12.53 til den omtalte mail. Afventer svar.

EDIT: 29/3-2021. Der er kommet svar og situationen er afklaret. Bedømmelse ændret.

27 de marzo de 2021
Logotipo de NV-Autodele

Respuesta de NV-Autodele

Hej Michael
Jeg kan ikke umiddelbar finde din omtalt mail, som du skriver du har sent, venligst send mail til info@nv-autodele.dk eller ring til kunde service på 70221720
Åben Mandag til Fredag fra kl.10:00 til 16:30. eller du kan sende varen retur til os og vi ser på sagen.

Bemærk vi sender ikke brugte varer ud fra vores lager, varer som har været prøve monteret vil blive solgt som demo varer til nedsat pris og vil fremgå ved køb.

Mvh Nv Autodele.dk / Brian

Simpelthen imponerende service

Simpelthen imponerende service, længe siden jeg har fået så god vejledning og rådgivning til en undervogn. dette er 2 gang jeg handler hos NV autodele og gør det med glæde igen, :-)
Fik råd omkring montering som jeg ikke havde tænk på fordi, personale er kompetente og erfarne på området ... tak

22 de febrero de 2021
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Købte et komplet anhængertræk til min…

Købte et komplet anhængertræk til min bil og må sige jeg er meget tilfreds med mit køb det lever op til alle forventninger og passede direkte på min bil og der var hurtig levering så det kan virkelig anbefales at handle hos dem mvh Dennis

19 de diciembre de 2020
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Har handlet hos jer en del gange…

Har handlet hos jer en del gange hvilket har været succes! God priser, der bare en ting der ærgerligt... det er jeres LED nummerpladelys til en Passat 3BG uden ledning (sedan model) som har dårlig forbindelse i husene hvilket gør at de går tit ud når bilen har været slukket! Så skal man ud af bilen for at prikke til dem for at de så fungere igen, ærgerligt da de er de kraftigste LED nummerplade man kan får på markedet! Originale går ikke ud, har haft 3 af 3BG’er og originale fungeret altid, men LED gik altid ud på alle 3 mens den har været slukket...

10 de junio de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super hurtig og god service

Super hurtig og god service. Skulle bruger et nyt fjerde ben til min undervogn. Havde en uge til syn og gjorde dem opmærksomme på at det skulle gå hurtigt. Samme dag sendte de mig et link hvor jeg kunne købe benet løst. Og dagen efter bestilling havde man det. Bedre kan det da ikke blive!

28 de marzo de 2019

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.