Nyhavn Rejser Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rundrejse i Fransk Polynesien. Netop hjemkommet fra drømmerejsen til Fransk Polynesien kan jeg kun på alle måder rose og anbefale Nyhavn Rejser og specifikt vores rejsekonsulent Martin Dahl Jesp... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Netop hjemkommet efter tur i Sydafrika, først på safari og dernæst i Stellenbosch og Cape Town. Det var på alle måder en fantastisk tur. Nyhavn Rejser havde lavet et super program, hvor alt leved... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi havde en helt fantastisk ferie til Bali, arrangeret gennem Nyhavn Rejser – og især Natasha, som stod for vores rejse, fortjener en stor ros. Fra første kontakt oplevede vi en utrolig god servic... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En fremragende ferie, hvor alt spillede og roen sænkede sig Vi har netop overstået en helt fantastisk ferie i uge 27, og vi sidder tilbage med den dybeste følelse af taknemmelighed og ro. Fra... Ver más

Información sobre la empresa

1. Agencia de excursiones
  2. Agencia de cruceros
  3. Agencia de viajes en crucero
  4. Operador de excursiones
  5. Agencia de viajes

Escrito por la empresa

I Nyhavn Rejser søger vi de bedste og mest autentiske oplevelser overalt i verden. Tjekker. Godkender. Og sorterer det fra, du ikke er tjent med. Det er din sikkerhed for en rejse, hvor du får de bedste minder med hjem. Du kan trække på vores mange rejserådgiveres enorme viden og lokale netværk. De har prøvet tingene på egen krop. Og de har evnen til at lytte til dine ønsker og forstå præcis, hvad det er, der vil opfylde dine drømme. Det, der er bedst for andre, behøver ikke være det bedste for dig. Ring og få inspiration på 33 320 320.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

35 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Jeg kan virkelig anbefale Nyhavn Rejser

Stort tak til Margit, fra Nyhavn Rejser, som har gjort en kæmpe indsats for at hjælpe et af mine nære familiemedlemmer sikkert hjem fra Sri Lanka i denne Corona-tid. Margit brugte sin aften på at søge efter flybilletter og vi var i dialog flere gange. Efter mit familiemedlem var ankommet til Danmark, ringede hun for at høre om han var kommet godt hjem. Jeg kan virkelig anbefale Nyhavn Rejser og Margits gode service! TAK.

24 de marzo de 2020

Kære Anna

Tusind tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse med os her. Det betyder alt i disse tider, at vi er der for hinanden og rækker ud med stort som småt. Vi er glade for at høre, han kom godt hjem. Vi håber I har det godt – og skal hilse mange gange fra Margit!

De bedste hilsner Anne Merklin, Nyhavn Rejser

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nyhavn Rejser var en god partner i…

Nyhavn Rejser var en god partner i dette Corona-stormvejr, som vi løb ind i på et krydstogt i februar. Tak for det.

12 de marzo de 2020

Respuesta de Nyhavn Rejser

Tusind tak for at dele de flotte ord med os. Det er vi glade for at høre! Venlig hilsen Anne - Nyhavn Rejser

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har rejst med Nyhavn Rejser tre…

Vi har rejst med Nyhavn Rejser tre gange og været meget tilfredse med den service vi har fået

24 de febrero de 2020

Kære Kirsten

1000 tak for din anmeldelse af Nyhavn Rejser. Vi håber, at vi også må hjælpe med dine rejser i fremtiden :)

Vh Anne - Nyhavn Rejser

Fantastisk rejse.

Alt fungerede fra første minut,

Tror ikke at vi nogensinde har oplevet så meget på 26 dage.
Erfaring fik vi også med, 3 dage kunne være rart nogen steder.

24 de febrero de 2020

Kære Gitte

Stort tak for de 5 stjerner her på TrustPilot. Ja, man kan nå meget på en rundrejse over 26 dage, hvis blot programmet er skræddersyet til den enkeltes ønsker. Vi håber, at vi også må hjælpe med at skabe dit næste rejseeventyr.

Drømmerejse i Malaysia

Det blev en drømmerejse til Malaysia. Det blev en fantastisk tur rundt i landet. Georgetown, Belum Rainforest, Pangor Laut Resort og sidst men ikke mindst Kuala Lumpur. Vi fik set meget, men vi fik også slappet af på Pangor Laut Resort. De chauffører vi kørte var meget vidende og ville rigtig gerne fortælle om forholdende i deres land. Vi havde hjemmefra købt en "private guided daytrip" i Kuala Lumpur, hvor vi fik set næsten alt. Det var en god afslutning på ferien.
Tak til Knut Svindland i Nyhavns Rejser. Vi ses helt sikkert igen.

23 de febrero de 2020

Respuesta de Nyhavn Rejser

Tusind tak for din anmeldelse af Nyhavn Rejser. Malaysia er et fantastisk rejseland med mange kontraster fra storby til natur og forskellige typer af resorts. Vi er glade for, at du giver rejsen og vores service 5*. Jeg skal hilse mange gange fra Knut!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk velplanlagt tur til…

Fantastisk velplanlagt tur til Sydamerika og Antarktis. Tak.

22 de febrero de 2020

Kære Allan

Tusind tak for at give os 5* på TrustPilot. Jeg giver din hilsen videre til jeres rejserådgiver og håber, at vi også må hjælpe med dine rejser i fremtiden.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Anden rejse ved Nyhavn er bestilt, det siger vist det hele :-)

Anmeldelse fra vores rejse i januar 2019 til Thailand med Nyhavn. Denne anmeldelse ligger også på Nyhavns Facebook side:
Nyhavn rejser fortjener toppoint - og det er bestemt ikke sidste gang vi rejser med jer! :-) Vi (2 voksne og 2 børn) er netop hjemvendt efter knap 3 ugers rundrejse i Sydthailand. Vi har boet på "The Slate", "Six Senses Koh Yao Noi", "Rayavadee" og været på 2 dages tur til Elephant Hills. Alt har været veltilrettelagt og levet fuldt op til vores forventninger. Vi vil især fremhæve Six Senses, som virkelig var en oplevelse udover det sædvanlige! Da vi sejlede fra øen var vi så heldige at også kaptajnen gav os en oplevelse ud over det sædvanlige... Han sejlede os forbi Hong island, så vi kunne opleve denne ø. Men det vildeste var at han gav sig tid til at vi i ca. 20 min. lå stille med båden og kunne observere 2 blåhajer og en kæmpe hvalhaj på allertætteste hold. Så hvad der egentligt bare skulle være en transport fra A - B, endte med at være en haj-safari kombineret med Ø-sightseeing :-) Elephant hills var en kæmpe oplevelse, som bestemt også var pengene værd. Alligevel har vi dog et lille kritik punkt, som egentligt ikke har noget med Nyhavn Rejser at gøre. Men vi var lidt uheldige i forhold til placering af vores telt. Den første nat i campen på land, sov vi meget tæt op af en vej hvor der var trafik hele natten. Anden nat på søen, var vi placeret ved siden af fællesområdet hvor der var larm fra andre gæster til midnat. Vi havde glædet os til at ligge og høre junglens lyde, men hørte istedet trafikstøj og larm fra en gruppe højlydte andre gæster. Det er dog ikke noget der vil gøre at vi vil fraråde Elephant Hills, da det opvejes af oplevelsen med elefanterne og den storeslåede natur ude på søen. Vi vil også til enhver tid anbefale The Slate og Rayavadee, men for at denne anmeldelse ikke bliver for lang, må jeg hellere stoppe her :-) Men en kæmpe tak skal lyde til Nyhavn Rejser og vores rejsekonsulent Maria. Maria var været en stor hjælp hele vejen igennem, og har været meget hurtig til at svare på spørgsmål både før og under rejsen. Så de allerbedste anbefalinger herfra - og vi har allerede bestilt sommerferie i 2020 med Nyhavn Rejser, som vi glæder os meget til.

22 de febrero de 2020

Kære RK

En så flot anmeldelse tåler at blive delt flere gange. Tusind, tusind tak for at fortælle om din rejseoplevelse og service hos Maria, som netop er på vej hjem fra Mauritius. Jeg giver din hilsen videre og er sikker på, at Maria bliver glad for de flotte ord.

God og kvalificeret rådgivning

God og kvalificeret rådgivning. Og alt klappede på rejsen i Mexico og vi var trygge hele vejen.

21 de febrero de 2020

Respuesta de Nyhavn Rejser

Tusind tak for din anmeldelse og de fem stjerner! Håber, at vi også må hjælpe med jeres fremtidige rejser. Venlig hilsen Anne - Nyhavn Rejser

Det begyndte ret forfærdeligt

Det begyndte ret forfærdeligt: Midt i juledagene fik min kone en mail sendt til en person "Jan med familie" og en forkert mailadresse. Det viste sig at være ønsket om en god tur til Vietnam. Mailen indeholdt en rejseplan, hvor intet andet end flybilletterne til og fra Vietnam var bekræftet. Vi fik indtrykket af, at intet var på plads. Det var en lørdag og da jeg skrev til den medarbejder, der havde solgt os rejsen fik jeg et svar om, at han havde forladt firmaet! Hårene rejste sig på vore uskyldige hoveder...Jeg benyttede mig af bureauets nødtelefon og fik fat på en effektiv medarbejder, der bragte lidt orden i forvirringen. Om mandagen fik vi et møde med Mette, der bragte endnu mere orden.Men indtil da havde vi fornemmelsen af et firma, hvor der var totalt rod i sagerne. Det viste sg da også, at der var masser af råd og vejledninger, som sælgeren slet ikke havde fortalt om. Han har u etableret sit eget rejsebureau. Det kan jeg ikke anbefale!
Det blev takket være Mette en vidunderlig tur - hvis hun havde håndteret rejsen fra start, ville det være blevet til fem stjerner!

21 de febrero de 2020

Respuesta de Nyhavn Rejser

Tusind tak for at dele din oplevelse med os. Vi er glade for at, at det hele trods alt endte godt.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

God og sikker rådgivning.

God og sikker rådgivning.
Vi fik alt hvad vi var blevet lovet, så tak for det.

Kære Jeanette

Tusind tak for din flotte anmeldelse af Nyhavn Rejser. Vi håber, at vi også må arrangere jeres næste drømmerejse.

Engageret og imødekommende

Engageret og imødekommende, samt giver gode råd.

Hej Jens

Tak for at give os flotte 5 stjerner. Vi håber, at vi også må hjælpe med jeres næste rejse - eller blot med et godt tip!

Venlig hilsen Anne, Nyhavn Rejser

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nyhavn Rejser - ALDRIG mere!

Selvom jeg har rejst meget i mit liv, har jeg aldrig før været ud for en så uprofessionel service som hos Nyhavn Rejser.
Jeg bookede et krydstogt med et skib fra Hapag Lloyd, desværre igennem Nyhavn Rejser og ikke direkte hos Hapag Lloyd. Et krydstogt langs Australiens Østkyst og da jeg er af ældre dato, en “once in your lifetime” oplevelse.
Afgørende på et krydstogt er de udflugterne man kommer på. Da jeg fra Nyhavn Rejser modtog Hapag Lloyds beskrivelse af de udflugter man kunne booke såsom tilmeldingsblanketten, sad jeg allerede dagen efter hos Nyhavn Rejser for at bestille de af mig nøje udvalgte udflugter. Dette fordi jeg p.g.a. en hoftelidelse ikke har mulighed for at vælge på alder hylder og fordi der for mange udflugters vedkommende kun var et meget begrænset deltagertal.
Jeg spurgte gentagne gange om Nyhavn Rejser havde modtaget en bekræftelse af de bestilte udflugter og hver gang var svaret: ”Det går vi ud fra”.
Få dage før afrejsen hvor jeg hentede mine rejsepapirer (langt om længe!), var det mig selv der ringede til Hapag Lloyd p.g.a. forsk. uklarheder og fordi alt materiale var på det forkerte sprog, mens min rejsekonsulent fra Nyhavns Rejser sad ved siden af! Ved denne lejlighed spurgte jeg også om vi ikke kunne få en skriftlig bekræftelse på de bestilte udflugter. Men jeg fik at vide, at IKKE ÉN ENESTE udflugt var blevet bestilt og at flere af de af mig valgte udflugter nu var udsolgt!!! Nu kunne jeg enten vælge nogle af de udflugter, der var til overs (selvfølgelig ikke de mest attraktive) eller komme på venteliste til de udsolgte udflugter selvom der ikke var nogen chance, da det nu var alt for sent og min plads på ventelisten helt nederst. Man kunne således ikke står på venteliste og samtidig vælge en anden udflugt.
Jeg kom IKKE på nogle af de udsolgte udflugter som skulle være “once in your lifetime oplevelser“.
Det er et tab man ikke kan erstatte eller kompensere for, men den kompensation Nyhavn Rejser bød på var så småligt, at man kun kan ryste på hovedet (differencen på prisen af de udsolgte udflugter og de erstatningsudflugter jeg blev NØDT TIL til at booke). Argumentet af lederen var: “Nyhavn Rejser var jo nødt til at tjene noget på rejsen”!!!!
Faktum er, havde jeg booket mit krydstogt direkte hos Hapag Lloyd ( som mange gange tidligere) havde rejsen ikke kun været væsentlig billigere men jeg havde frem for alt kommet med på de ønskede udflugter. Hele rejsen havde været væsentlig mindre besværligt og meget mere trygt. Nyhavn Rejser havde slet ikke sat sig ind i de tilbud som Hapag Lloyd havde i forbindelse med det bookede krydstogt. Nogle af dem opdagede jeg selv, andre fandt jeg først ud af under rejsen hvor det var for sent og melde sig til.
For mig er konklusionen: Aldrig mere Nyhavn Rejser!

Kære Sonja

Først og fremmest tak, fordi du fortæller åbent om din oplevelse. Vi er kede af, at din rejse ikke har givet den værdi, vi som rejsebureau stræber efter. Det er vores ansvar, at det som bookes, også er det, man får på sin rejse. Det er derfor også en kedelig situation for alle parter, at de ønskede udflugter aldrig var gået gennem rederiets bookingsystem. Sammen med rederiet lykkedes det os at genbooke 5 af de 8 ønskede udflugter og 3 alternativer til de sidste, som vi selvfølgelig betalte meromkostningerne af.

Vi er oprigtigt kede af, at det ikke lykkedes os at indfri alle dine forventninger på netop denne rejse og har forsøgt på bedste vis at hjælpe, så du kunne få den drømmeferie, du har booket.

Hvis du ønsker at tale yderligere om din rejse, er du velkommen til at kontakte mig.

Venlig hilsen Michael Aller - bureauchef i Nyhavn Rejser

Alt fungerede perfekt

Alt fungerede perfekt.
Der var check på alle detaljer og de fungerede også i virkelighedens verden. Vi boede på to skønne hoteller, som vi gerne vender tilbage til. Vi rejser gerne igen med Nyhavn Rejser.

Kære Ane

1000 tak for din anmeldelse af Nyhavn Rejser. Vi er glade for, at rejsen levede op til dine forventninger og mere til, og vi glæder os til at skabe jeres næste eventyr. Hvor går rejsen mon hen?

Fremragende service

Fremragende service, attraktive priser og en rejse, hvor alt klappede

Kære Michael

Tusind tak for de flotte ord, dem er vi glade for!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har været meget hjælpsomme og…profesionelle

Har været meget hjælpsomme og professionelle, hurtig tilbagemelding ved forespørgsler, fulgte op på ændringer i flyselskab og hotel til vores fordel, absolut anbefaledsværdig

Kære Kai

Først og fremmest et stort tak for din 5* anmeldelse af Nyhavn Rejser. Vi håber, at vi også må hjælpe med dine rejser i fremtiden. Hvor går rejsen mon hen?

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En særdeles veltilrettelagt tur!

Kære Lisbet

Af hjertet tak for de fine ord om din rejse med os. Vi håber, at vi også må hjælpe med at planlægge dine fremtidige eventyr.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

God oplevelse i hele forløbet

God oplevelse i hele forløbet. Før og ikke mindst under rejsen var der gode løsninger på vore ønsker.

Kære Finn

Tusind tak for din anmeldelse af Nyhavn Rejser. Når du køber en rejse hos os, er vi altid med hele vejen. Der kan jo opstå små ændringer eller nye ønsker undervejs, så vi er glade for at have fundet de løsninger, der var rigtige for jer.

Altid perfekt.

Igen har vi haft en fantastisk tur. Arrangeret i samarbejde med Charlotte Frost.
Vi fik en fremragende introduktion til St.Regis. Resort på Mauritius. Og alt passede. Det er en fornøjelse når man aldrig er i tvivl om hvad man får og alting klapper altid. Tak for det Nyhavn og Charlotte.
Hilsen Henrik og Mette.

Kære Henrik og Mette

Tusind tak for 5 stjerner og flotte ord. St. Regis er absolut et af vores favorithoteller på Mauritius, og det er ikke uden grund - som I selv har oplevet. Jeg har delt jeres hilsen med Charlotte, der hilser igen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi havde 3 fantastiske uger i Vest…

Vi havde 3 fantastiske uger i Vest Australien arrangeret af Steen Grosen, unikke naturoplevelser og hoteller som vi aldrig selv havde fundet, alt fungerede perfekt.

Kære Viggo

Mange tak for at dele dine oplevelse med os. Australien er et enestående rejseland, og vi er glade for at have fundet de hoteller og oplevelser, som levede op til dine drømme.

Jeg giver din hilsen videre til Steen, der i øjeblikket holder ferie i Afrika.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.