Odense Skolefoto Opiniones 2314

TrustScore: 2 sobre 5

2,1

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Billederne er ok. Vi har dog oplevet at modtage billeder af et andet barn end vores eget, mens vores barns billeder var sendt til andre. Meget hård rykkerpolitik, hvor der sendes rykkere på rykkerbel... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mærkelig virksomhed. Har måtte betale en rykker, selvom jeg aldrig har modtaget en opkrævning. Ikke engang en mail om manglende betaling har de sendt. Opdatering: Det hele er kommet i orden. Jeg... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har haft et SÅ fint og trygt forløb hos Odense Skolefoto. Hele vejen igennem har kommunikationen været imødekommende, hurtig og yderst hjælpsom. Enya gik langt ud over det forventede for at hj... Ver más

Información sobre la empresa

1 estrella

Ha contestado el 96% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Sender billeder af forkerte børn og har hård rykkerpolitik

Meget hård rykkerpolitik, hvor der sendes rykkere på rykkerbeløb selv om regning og rykker er betalt.

19 de marzo de 2026

Hej Marlene

Det er dybt beklageligt at billederne er blevet sendt til forkert adresse og det er naturligvis noget vi arbejder benhårdt på, ikke sker igen.

Jeg kan se at du også nævner vores rykkerpolitik som du beskriver som benhård.

Det undrer mig at du skriver dette, da jeg kan se at vi har valgt at slette alle dine rykkere på nær én. Det er til trods for at vi har manglet betaling for dit udestående siden 25.11.2025.

Jeg er derfor ærgerlig over, at du nævner dette da vi reelt har hjulpet dig med dine betalinger.

Dårlig service

Min regning var endt i spam og da man så opdager det og betaler så får man tilsendt yderligere rykkere. Ingen forståelse fra kundeservice som stadig mener man skal betale den ene rykker selvom de har sendt den efter man har betalt. Virkelig dårlig service. Handler aldrig ved dem igen.

- Og selv i deres svar her på trustpilot lyver de. Jeg måtte betale 2 af rykkerne og så var de så søde og annullere den 3 som stadig var sendt efter jeg havde betalt.
Så jeg ender med at have betalt 568kr for et klasse billede. Syntes det er under al kritik.

19 de marzo de 2026

Hej Mette

Jeg undrer mig en smule over denne anmeldelse, da jeg kan se, at vi efter aftale med dig d. 19.03.2026, har slettet alle dine rykkere på nær den første.

Jeg håber derfor du vil trække denne anmeldelse tilbage da jeg ikke synes den er rimelig.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ringe kundeservice og manglende…

Ringe kundeservice og manglende levering af bestilt billeder. Odense skolefoto har tidligere taget ringe billeder på skolen. Vi prøvede dog at bestille fotos dette skoleår. Billederne blev taget i efteråret og nu flere måneder senere har vi stadig ikke modtaget fotos. Ved kontakt til kundeservice er der lang ventetid og de anbefaler at vi selv finder dem - Jeg mener at Odense skolefoto skal sikre at den bestilte og betalte vare leveres som aftalt.

13 de marzo de 2026

Hej Charlotte

Tak for din henvendelse.

Jeg kan se at du kontakter vores kundeservice på mail d. 23.11.2025 og vi besvarer din mail dagen efter.

Du havde lavet en bestilling på skolebilleder og valgt skolelevering, og vi henviste dig derfor til skolekontoret for at få dem afhentet.

Vi tilbyder dig, at sende billederne til din hjemmeadresse uden merberegning d. 18.03.2026, hvilket du aldrig svarer tilbage på.

Jeg undrer mig derfor en smule over denne anmeldelse, da vi blot har leveret din ordre ud for de betingelser du selv har valgt. Samtidig med det tilbyder vi alligevel at sende dem igen uden merberegning til din privatadresse, som du aldrig svarer tilbage på, men i stedet for skriver en dårlig anmeldelse på trustpilot, det synes jeg ikke er rimeligt.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Elendig kundeservice og dårlig info via…

Elendig kundeservice og dårlig info via hjemmesiden, der kun forsøger at binde en og få flest mulige penge fra kunderne.
Dårlig kvalitet at billeder og muligheder for valg af pakker og ved søskende.
Alt i alt utilfredsstillende og en dårlig oplevelse.

5 de enero de 2026

Hej Thomas

Jeg er oprigtigt ærgerlig over din anmeldelse her og jeg har også anmodet dig om flere oplysninger, så vi kan tage et ekstra kig på din sag.

Du har desværre ikke godkendt min anmodning og derfor har jeg ikke mulighed for at undersøge sagen nærmere.

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, så tager vi gerne et kig på din sag igen.

Ringeste kundeservice nogensinde

Ringeste kundeservice nogensinde. De kræver at jeg skal betale rykker gebyr fordi de staver min email adresse forkert og jeg ikke har fået regningen.

De sender så en sms med manglende betaling som man så ikke kan svare på.

Selve produktet. Klassebilledet er osse mere end ringe i kvalitet.

23 de febrero de 2026

Som mange andre herinde

Som mange andre herinde, har jeg lige nu fået en rykker. Man skal reservere billeder også afbestille hvis man ikke vil have dem. Gør man ikke det for man dem bare tilsendt. Vi valgte ikke at vil have nogen, men havde ikke fået afbestilt. pludselig fik vi foto og undrede os lidt. Nå men men pengene var jo reseveret så det gik af sig selv. Pludselig for vi en rykker. Mærkelig forretnings model.

4 de febrero de 2026

Kære Anders
Tak for din tilbagemelding – vi sætter pris på, at du skriver, så vi kan få mulighed for at forklare og forbedre os.

Vores forudbestillingsflow er netop lavet for at give kunderne fuld frihed og fleksibilitet helt indtil billederne sendes. Ved en forudbestilling vælger vi automatisk fotografens favoritbilleder (medmindre du selv går ind og vælger anderledes efterfølgende), så du har mulighed for at se billederne og beslutte dig senere – uden at miste chancen for at bestille.

Da vi ikke modtog nogen anmodning fra dig, sendte vi i god tro billederne til dig inkl. faktura, som aldrig blev betalt indenfor forfaldsdatoen.

Da du kontaktede os, aftalte vi med dig at slette rykkeren fuldstændigt, mod at du betalte det udestående beløb. Vi er derfor ærgerlige over, at du alligevel har valgt at skrive denne anmeldelse, men vi tager naturligvis din feedback til os og bruger den til at gøre kommunikationen endnu tydeligere fremadrettet.

Hvis der stadig er noget omkring din ordre, der ikke føles afklaret, er du meget velkommen til at skrive direkte til mig på daniel@eftertid.dk

Tak for din tid og input.

Mærkelig virksomhed

Opdatering:
Det hele er kommet i orden. Jeg fik en mail fra Daniel med en beklagelse og pengene bliver refunderet. Tak for den gode service.

4 de febrero de 2026

Kære Jakob,
Tak for din tilbagemelding – vi er virkelig kede af, at du har oplevet at skulle betale en rykker uden først at have modtaget en opkrævning eller selv en mail om manglende betaling.

Det er absolut ikke den måde, vi ønsker at håndtere betalinger på, og vi forstår godt, at det føles mærkeligt og uretfærdigt.

Jeg har anmodet om flere oplysninger fra dig, så jeg kan undersøge sagen nærmere, men du har desværre ikke godkendt min anmodning.

Skulle du ombestemme dig, så må du meget gerne skrive direkte til mig på daniel@eftertid.dk, så tager jeg et kig på din sag.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Samme oplevelse som de andre der…

Samme oplevelse som de andre der skriver.

Jeg har forudbestilt og afgivet mine kontooplysninger under forudbestillingen.
Og modtaget nu her 4 måneder senere en rykker, fordi de “sender en faktura” med billedet, trods indtastede kortoplysninger.

Jeg vil aldrig bestille fra Odense skolefoto igen, desværre. For mit barn vil helst sikkert gerne have billederne i fremtiden.

2 de febrero de 2026

Hej Rebecca

Tak for din ærlige tilbagemelding – vi er virkelig kede af, at du har oplevet dette med en uventet rykker 4 måneder efter forudbestillingen.

Det er absolut ikke den service, vi ønsker at give, og vi forstår fuldt ud din frustration og skuffelse.

Jeg har forsøgt at efterspørge efter flere oplysninger fra dig, men du har desværre ikke godkendt min anmodning.

Hvis du sender mig en mail til daniel@eftertid.dk, så vil jeg rigtig gerne kigge på din sag og hjælpe dig.

Tak fordi du giver os chancen for at rette op – din feedback er vigtig for os.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Super dårlig service føj for en…

Super dårlig service føj for en betjening de kunne ikke engang få eleven til at smile. De splitter regningen i 2,
portræt photo i den ene og skole billede i den anden du bliver lovet 21 dages kredit men modtager først billederne over en måned efter så fanger bordet.! De afviser dine indbetalinger så du modtager rykker! De tager ikke telefonen eller besvare beskeder og de er over en uge om at besvare dine mails så du har ikke en chance for ikke at ende i deres onde betalings cirkel

Aldrig har jeg været så skuffet og så dårligt behandlet

Har kun en ting at sige her… løøøb find et andet sted at få taget dine billeder alt andet end Odense skolefoto er billigere hvis man skal igennem sådan en oplevelse.

Kunne jeg gi 0 stjerner havde jeg gjort det!

Svar til modsvar på min tekst:

Daniel vi har snakket sammen på mail hele ugen og du kunne kun true med inkasso virksomhed der var absolut ingen hjælp at hente hos jer!…
Super dårlig service!

Desuden er eleven nu 17 år og i sagde ikke engang da i tog billedet!..
Det var bare :” kom ind og sæt dig, drej hovedet og ud igen!”
I sagde ikke engang til ham hvornår I trykkede eller tog billedet!! Så ja der var da absolut ingen service at se på det billede!..

Desuden kunne du jo ikke genfinde de rykkere du mente at sende på bestemte dage som aldrig er blevet modtaget kun den ene i har sendt på SMS!!!
Hvor er de andre?

Super dårlig stil!

Til alle der skal ha taget billede af jeres børn løb find et andet sted!..
Daniel får det til at lyde så rosenrødt man på mails er han rigtig god til at true dig med inkasso hvis du nægter at betale rykkerne!..

30 de enero de 2026

Kære Louisa

Tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse – vi er oprigtigt kede af, at du har haft en så frustrerende og skuffende oplevelse med os.

Det er absolut ikke den oplevelse, vi ønsker at give nogen, og vi tager din feedback meget alvorligt.

Vores absolutte mål med enhver fotografering er at få eleven til at føle sig tryg og glad – og dermed smile naturligt. Når det ikke lykkes, er det noget, vi altid gerne vil lære af, så vi bliver bedre næste gang.

Vi forstår frustrationen over rykkere, afviste betalinger og opdeling af regningen – det lyder som om processen har været alt andet end gnidningsfri for dig, og det er vi kede af.

Jeg har allerede forsøgt at få lidt flere oplysninger via Trustpilot, men har desværre ikke fået svar på anmodningen.

Derfor vil jeg rigtig gerne høre direkte fra dig, så jeg personligt kan kigge på hele forløbet og finde en god løsning. Du er meget velkommen til at skrive til mig på daniel@eftertid.dk – så sætter jeg mig ind i sagen med det samme.

Tak igen for din ærlige tilbagemelding. Den hjælper os til at blive bedre.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hvis jeg kunne give nul stjerner fik de…

Hvis jeg kunne give nul stjerner fik de det. Jeg har bestilt og modtaget klassebillede, og får nu en opkrævning inkl. rykker. De mener, så at de har sendt en faktura sammen med billedet, men jeg har aldrig modtaget den faktura. Jeg vil selvfølgelig gerne betale fakturaen, men det der rykkergebyr, som de påstår, de ikke kan slette, hmmmm det er nok nærmere, at de ikke VIL - elendig kundeservice. Ikke flere klassebilleder til mine børn.

28 de enero de 2026

Hej Rikke

Jeg beklager meget dit forløb hos os, og jeg er mægtigt glad for at vi kunne gå i dialog og finde en løsning sammen.

Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis vi kan være behjælpelige med noget herfra.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg er virkelig skuffet over Odense…

Jeg er virkelig skuffet over Odense Foto. Der bliver ikke sendt nogen form for betalingsreminder, og pludselig modtager man i januar en rykker med ekstra gebyrer.

Det virker både uprofessionelt og urimeligt – især når betalingen faktisk blev gennemført med Dankort den 30. august 25. Alligevel bliver man mødt med en ekstra regning flere måneder senere, uden forudgående advarsel.

Kundeservice og betalingshåndtering burde være langt bedre. Jeg føler mig som kunde dårligt behandlet og kan desværre ikke anbefale Odense Foto på baggrund af denne oplevelse.

26 de enero de 2026

Kære Lea
Tak for din anmeldelse og for at give os mulighed for at få din side af sagen belyst.

Vi har tidligere været i direkte dialog med dig omkring netop denne betaling. Her forklarede vi, at du ved bestillingen valgte vores kreditbaserede betalingsløsning (”betal senere”-mulighed), som betyder, at vi ikke modtager betalingen med det samme, selvom du har godkendt ordren med Dankort.

Da vi ikke modtog din betaling, blev der automatisk sendt en rykkerskrivelse i januar med de sædvanlige rykkergebyrer, som desværre er en standard del af processen, når en betaling udebliver.

Vi beklager, hvis det har føltes uventet eller uklart – det har aldrig været vores hensigt at overraske dig med gebyrer.

Vi tager din oplevelse alvorligt og vil gerne sikre, at du føler dig godt behandlet fremadrettet. Hvis der stadig er noget uafklaret omkring din ordre eller betaling, er du meget velkommen til at skrive direkte til mig på daniel@eftertid.dk, så kigger jeg på det med det samme.

Tak fordi du tog dig tid til at fortælle om din oplevelse – det hjælper os med at blive bedre.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Nej tak til kundeservice.

Kundeservice svarer ikke tilstrækkeligt på henvendelser.
Vi har modtaget de digitale billeder, men aldrig modtaget klassebillede eller regning, til trods for at der stod på hjemmesiden at den forventede leveringstid var d. 10 September.
Jeg har stadig ikke modtaget klassebilledet d.d. 20/01-2026 sammen med regningen.

Nu sender I mig en rykker?

Nu vil I pludselig gerne sende klassebilledet, men førsteret EFTER at jeg har betalt.
Jeres troværdighed er ikke-eksisterende og derfor findes der aldrig en løsning hvor jeg sender jer nogen penge før jeg har modtaget min ordre.
Præcis som aftalen først lød på.

4 måneders leveringstid er alt alt alt for meget.

20 de enero de 2026

Hej Patrick

Jeg beklager at du ikke er tilfreds med forløbet som kunde hos os.

Vi er kede af du aldrig har modtaget gruppebillede, vi kan se du for øvrigt heller aldrig er blevet opkrævet for det.

Da du kontaktede vores kundeservice stod vi straks klar til at hjælpe dig og vi tilbød dig med det samme at slette din rykker og tilbød også at sende dig gruppebilledet, jeg er derfor lidt ærgerlig over din anmeldelse, men respekterer din kritik og feedback.

Hvis der er mere vi kan gøre for dig er du mere end velkommen til at kontakte os, vi vil altid gerne hjælpe hvis det står i vores magt.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Anden gang jeg ikke modtage min bestilling

Dette anmeldelse er anden i træk og er anden i træk. Efter den første anmeldelse i oktober blev jeg lovet at få sendt børnenes billeder til de rigtige priser. Jeg har ventet i 2,5 mdr. Og har ikke modtaget noget i nu.

Følgende mail har jeg modtaget fra Melanie fra Odense skolefoto:
“Ønsker du at modtage din forudbestilte pakke, skal du ikke foretage dig yderligere.
Billederne vil komme med en vedlagt faktura der skal betales til.
Ønsker du derimod selv at bestille billeder, kan dette gøres på webshoppen inden den lukker.
Gennemfører du en bestilling i webshoppen bliver din forudbestilling automatisk annulleret.”

Den dårligste service.

12 de octubre de 2025

Hej Aliz

Jeg beklager meget at vi ikke har kunne formå at hjælpe dig helt i mål. Jeg har sendt dig en mail d. 12.01.2026 og du er mere end velkommen til at besvare den, så står jeg klar til at hjælpe dig.

Super god service

Super god service.
God dialog
Hurtig service

10 de diciembre de 2025

Kære Jesper,

Tusind tak for din anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at du har oplevet både god dialog og hurtig service.
Det er netop den service vi bestræber os efter at levere.

Tak for din feedback – den sætter vi virkelig pris på.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestilte klassefoto og blev derfor bedt…

Bestilte klassefoto og blev derfor bedt om at betale 120kr.

Modtog ikke billedet, med grunden at jeg havde tilmeldt omfotografering.

Vi skulle stadigvæk kun have klassefotoet, men nu kostede det så ekstra 49 kroner for fragt, så det blev 169 kroner i alt.

8 de octubre de 2025

Kære Seb,

Vi har været i dialog via mail omkring din bestilling, og jeg er glad for, at vi sammen har fået sagen afklaret og løst.
Du er naturligvis velkommen til at vende tilbage, hvis der er yderligere vi kan hjælpe med.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mere interesseret i mere salg end levere det som er betalt for…

Bestilte klasse billedet og årgangsbog i starten af oktober og betalte via mobilpay. Fik 14 dage efter besked om det var på vej. Modtog kun billedet og i brevet stod der at bogen ville komme efterfølgende. Godt 2 måneder efter stadig ikke hørt nået ud over en masse mail om jeg kan bestille ekstra billeder etc. hvad med at sende folk det som de har bestilt og betalt for før man laver mere salg. Hvis min søn skole vælger at anvende Odense skolefoto bliver der ikke bestilt nået overhovedet..

5 de diciembre de 2025

Kære Finn,

Tak for din anmeldelse – og for din tålmodighed. Jeg er virkelig ked af, at du endnu ikke har modtaget årgangsbogen, og at det har givet indtryk af, at vi prioriterer mersalg over levering. Det er selvfølgelig ikke meningen.

Vi laver altid et udkast til elev- og årgangsbøger, som skolen skal gennemgå og godkende, før vi må sætte dem i produktion. I dette tilfælde afventer vi fortsat skolens endelige godkendelse, og derfor er bogen desværre ikke produceret endnu. Elevbøger bliver altid eftersendt, men ventetiden her burde selvfølgelig ikke være så lang.

Jeg kan forsikre dig om, at så snart vi får grønt lys fra skolen, bliver de sendt til jer.

Tak for din feedback – den hjælper os til at forbedre vores kommunikation omkring leveringer.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Grimt vandmærke og photoshop hvorfor?

Man får et stykke papir med information, som ikke passer, hverken pris eller det som er leveret, når man så endelig får billederne er de mod forventning blevet photoshoppet.
Hvis man håbede man kunne download dem, uden deres reklame vandmærke som man skulle tro man havde betalt for, så kan man godt tro om igen.

Der bliver åbenbart betalt i dyre domme for dårlige photoshops og store grimme vandmærker.

Når man så vil download sine digitale billeder, er de alle sammen i Pas (180x252 pixels) størrelse format, giv mig original filerne tak!, om det så er NEF (RAW), TIFF, JPEG eller hvad i bruger, det er det jeg vil have når jeg vil have ting digitalt til 900 kr.
og så alt hvad der er taget, så jeg selv kan vælge og rode det igennem, ikke for at en tilfældig person kan vælge 3 - 5 ret dårlige identiske billeder og sige "det må være det", og hvis det er hvad der er taget, så er fotografen godt nok ligeglad med sit job, for de er godt nok dårlige.

Der ingen steder i de papirer vi har set der står billederne bliver photoshoppet, der ingen steder når man køber dem digitalt der står de får et KÆMPE vandmærke på, som ud over at være grimt, reklamere for noget man ikke gider reklamere for, der ingen steder der står at de KUN downloades i 180x252 pixels størrelse.
og når man forsøger at få et "nyt digitalt portræt" så bruger den en evighed (flere dage) på at få det gjort, de skal nok lige redigeres og photoshoppes stoppes endnu et grimt vandmærke på.. før man kan få det man har betalt for.

Der er nok en grund til at de har så dårlige anmeldelser, desværre vælger man ikke selv hvem skolen vælger at bruge.

Det er simpelthen så ring, og jeg er træt af min partner gang på gang bliver ved med at betale for det makværk, og hvert år har glemt for dårligt det var, det må være den eneste grund til de overlever, at folk har glemt hvor ring det var for 1 år siden, sidst skolefoto's blev taget.

4 de diciembre de 2025

Kære René,

Tak for din besked og for at dele din oplevelse.
Jeg kan godt forstå, at det har været frustrerende, og det lyder bestemt ikke som den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have – hverken med kvaliteten af billederne, leveringstiden eller den information, der følger med bestillingen.

For at jeg kan undersøge sagen nærmere og finde ud af, hvad der er gået galt, har jeg brug for nogle oplysninger fra dig.
Som udgangspunkt leveres vores digitale portrætter som JPG-filer i 2000x3000 pixel, 300 DPI/PPI, og uden reklamevandmærke, så det lyder bestemt ikke optimalt, hvis det ikke har været tilfældet i dit tilfælde. Jeg vil rigtig gerne se på sagen og sikre, at det bliver håndteret korrekt – både med hensyn til kvalitet og leveringstid.
Du er velkommen til at sende os en mail med att. til mig, så kan jeg undersøge sagen.

Dårligt håndværk

Dårligt håndværk. På klassefotos er eleverne dårligt placeret både med afstand mellem børnene og børnenes højde. Billederne er skæve. Køber dem kun fordi børnene gerne vil have et billede af deres klassekammerater, men det er en dyr omgang som oveni koster et leveringsgebyr pr. barn og billederne sendes alligevel samlet til skolen.
Kvaliteten af portrætfotos er ligeledes så ringe at vi aldrig køber dem.
Jeg håber skolen stopper med at bruge dette firma til skolefoto og har ikke tænkt mig at købe klassebillederne heller næste gang.

30 de noviembre de 2025

Kære Stine,

Tak for din anmeldelse. Det er naturligvis ærgerligt at høre, at billederne ikke har levet op til dine forventninger – hverken klasse- eller portrætbillederne.

Vi har tidligere sendt dig en mail for at kunne se nærmere på sagen og forstå de konkrete udfordringer, men har desværre ikke modtaget svar. Du er fortsat meget velkommen til at vende tilbage på mailen, hvis du ønsker, at vi gennemgår sagen nærmere.

Tak for din feedback – den tager vi med i vores arbejde fremover.

Noget af en rodebutik

Virker desværre som noget af en rodebutik.. Vi betalte 399 for en pakke med digitale fotoer og en enkelt fysisk foto.
Vi hørte ikke fra firmaet i over 2 måneder, og modtog aldrig det fysiske billede.
Da vi snakkede med dem telefonisk hævdede de at vi aldrig havde bestilt et fysisk foto, men kunne så ikke svare på hvorfor vi er blevet opkrævet 399 i stedet for 299 som de digitale billeder kostede.

Det er fair at lave fejl, men at bruge over 2 måneder på at kontakte os for digitale billeder, og så ikke engang selv undre sig over at man opkræver flere penge end pakken koster.
Det er sq uprofessionelt.

Vi venter desuden stadig på at få de 100 kr. tilbage som de har opkrævet os for meget

27 de noviembre de 2025

Kære Iben,

Tak for din anmeldelse. Det er selvfølgelig ærgerligt at høre, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse.

Jeg har sendt dig en mail vedrørende sagen, hvor vi gennemgår forløbet og den opkrævning, du nævner. Du er meget velkommen til at svare direkte på den mail, så vi kan få sagen afsluttet korrekt, herunder afklaret leveringen og den eventuelle tilbagebetaling.

Kæmpe hvid kant

Jeg har bestilt billeder i størrelse 10x15 med hvid kant. Jeg bliver dog ikke oplyst, at kanten er 2x3 cm bred og at billedet nu faktisk kun er 10x6.5 stort.
Den merpris jeg har betalt for et større billeder ligger altså i en stor hvid kant rundt om hele fotografiet. Det synes jeg er drøn ærgerligt.
Derudover sætter Odense skolefoto et logo i bunden af billedet... dette ville jeg også gerne have været informeret om inden køb.. priserne er høje, så når forventningerne ikke mødes bliver man bare lidt mere skuffet.

Opdatering. Odense skolefoto har svaret mig og vil gerne sende nye billeder uden kant. Jeg skal dog først sende en fotodokumnetation tilbage, der viser at jeg har klippet de to første billeder i stykker.

25 de noviembre de 2025

Kære Trine,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse. Jeg er virkelig ked af at høre, at du blev skuffet over resultatet og ikke følte dig tilstrækkeligt informeret om både kantstørrelsen og logoet. Det er naturligvis vigtigt for os, at man ved, hvad man bestiller, og din feedback tager vi med videre.

Jeg kan se, at du allerede har haft dialog med en af vores medarbejdere via mail, og at I sammen fandt en løsning, hvor vi sender nye billeder uden kant. Det er jeg rigtig glad for at høre.

Tak for din feedback – den hjælper os i vores arbejde med hele tiden at blive bedre.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.