Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Fin restaurant

Fin restaurant, men når man kan lave maden bedre selv, hvorfor så betale 400 kroner pr portion? Fik noget oksemørbrad, spurgte tjeneren hvad der hørte til “masser af grøntsager og kartofler” der var 2 små kartofler, 2 asparges og en halv gulerod eller noget i den dur. En 2-årig ville sikkert kunne blive mæt, men ikke en voksen. De spørger ikke hvordan kødet skal tilberedes, og nogle i vores “flok” synes at kødet var for rødt, jeg synes det var perfekt tilberedt, men når det hele smager af friskkværnet peber og intet andet, så synes jeg at det er penge ud af vinduet. Det kan gøres meget bedre til de penge. Personalet er dog super sødt, men ændrer ikke på at priserne ikke er tilsvarende til den mad man får serveret.

1 de mayo de 2026

Fantastisk restaurant.

Jeg har besøgt restauranten en del gange og jeg har kun oplevet følgende:
Atmosfære og stemning er fra starten helt i top.
Maden er uovertruffen.
Betjeningen er i top.
A MUST try!

21 de marzo de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Tapas fra NR

Tapas fra NR. 1 – En kedelig oplevelse, kikset anretning og mangelfuld levering, en undskyldning og pengene tilbage for ikke leveret tilkøb, ændrer jo ikke gæsternes opfattelse af arrangementet…………og krebsesalaten ?? - skulle være en fast del af menuen - vi fandt den ikke.
Alt i alt en oplevelse vi gerne havde været foruden.

21 de agosto de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk mad og service.

Her får du fantastisk mad og en sublim service.

Har spist på Geranium, Kong Hans med flere. Men her Ostergade no 1, har jeg nu 3 gange fået de bedste madoplevelser og det til 1/4 del af prisen.

Gourmet mad når det er bedst.

16 de abril de 2016
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Menu ud af huset - en fantastisk oplevelse

Vi havde bestilt Østergade 1 til at levere deres "Menu ud af huset" til vores bryllup.
Maden blev leveret flot anrettet i fade, i rigelige mængder og i super kvalitet.
Vi havde desuden bestilt en "snackmenu" som en let frokost - også dette var virkelig lækkert.
Vi kan helt klar anbefale maden hos Østergade 1.

26 de junio de 2012

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.