De verpakking was over de top. De bestelde 5 stuks vijf opbergdozen werden verpakt in twee grote dozen. Eén doos met 4 stuks opbergdozen en de andere doos met 1 stuks opbergdoos op. De 5 stuks opbergd... Ver más

erreur d'aiguillage du colis...puis erreur d'article envoyé,j'ai reçu le mauvais article...j'attends toujours qu'on m'envoie le bon article qui n'a toujours pas été envoyé et on a toujours pas répond... Ver más
La empresa ha respondido
prima bedrijf, snelle verzending. Produkt: rolsnijapparaat Olympia: goed product, maar zoals vermeld kun je echt geen 10 vellen papier erdoor laten snijden. Ook na een jaar intensief gebruik gaat de... Ver más
Información sobre la empresa
- Tienda de suministros de oficina
- Tienda de suministros para oficinas
- Mayorista de artículos de oficina
- Proveedor de equipos de oficina
- Mayorista de suministros de oficina
- Equipos y artículos de impresión
Escrito por la empresa
Of het nu gaat om printpapier, schoonmaakmiddelen of die ene fijne pen — bij Office Centre bestel je alles wat je nodig hebt in één keer. Scherp geprijsd, direct leverbaar en met service waar je op kunt rekenen. Van kantoor tot thuis, bij ons is het gewoon goed geregeld. ✅ Snelle levering uit eigen voorraad ✅ Altijd scherpe prijzen ✅ Deskundige klantenservice die meedenkt ✅ Eenvoudig betalen: ook zakelijk achteraf
Rondebeltweg 102, 1329 BH, Almere, Holanda
- 088-4545580
- klantenservice@officecentre.nl
- www.officecentre.nl
Profiteer van onze scherpe prijzen
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 84% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas

Top service…
Heel duidelijk en snel mijn vraag beantwoorden en een heel goede service.

Respuesta de Office Centre
zoals ik Office Centre al heel veel…
zoals ik Office Centre al heel veel jaren ken was ook dit bestellinkje perfect verzorgd en spoedig hier.

Respuesta de Office Centre
Medewerker leest email niet en reageert…
Medewerker leest email niet en reageert aggressief.

Respuesta de Office Centre
Waarom bestelling in 2 keer?
Ik vind het opvallend dat een heel eenvoudige en kleine bestelling in 2x wordt afgeleverd. Waarom. Dat is voor jullie toch veel te duur?

Prima
3 artikelen besteld. Prima verlopen maar niet verwacht in 3 delen. 2 dozen per Postnl en 1 doosje per DHL.

Respuesta de Office Centre
klantgerichte goede oplossing bij tegenslag!
Helaas arriveerde er een flink gehavende doos, wat ook voor schade aan de door mij bestelde producten leidde. Bij een aantal producten zelfs tot niet te herstellen schade. Ik kreeg per ommegaande reactie en de verloren gegane producten zijn snel nog nageleverd. En dat het zo aankwam ligt natuurlijk sowieso niet aan office centre, maar aan de vervoerder. Maar de volle tevredenheidsscore door hoe ze ermee omgingen!

Lange wachtijd
De bestelling is goed aangekomen .Het is allen jammer dat de bezorgtijd van DHL "zo ruim'' is ,van 8 uur `s ochtends tot 6 uur `s avonds''
Met vriendelijk groet
A Moret

Rectificatie eerdere review
Ik had een 1 ster review gegeven omdat ik van mening was dat ik niet geleverd had gekregen wat ik had besteld. Office Centre stuurde mij een keurige mail met het aanbod om dit uit te zoeken. Nu blijkt dat ik wel geleverd heb gekregen wat ik heb besteld. De fout lag volledig bij mij.

Helemaal goed gedaan.
Het was eenvoudig om de juiste producten te bestellen. Ook de levering was heel goed. Erg vriendelijke bezorger.
Alleen heb ik geen bevestiging gekregen van wanneer de aflevering zou plaatsvinden. Dat was daardoor een verrassing.

Respuesta de Office Centre
Keurig verpakte bestelling snel en…
Keurig verpakte bestelling snel en correct geleverd.
Chapeau.