Ik plaatste een aankondiging om graszoden te leggen. Vrij snel kreeg ik een telefoontje van Tim de Tuintrimmer uit Eppegem. Hij kwam ter plaatse kijken om het probleem van het gazon in te schatten... Ver más
La empresa ha respondido
Bij totaalrenovatie van onze badkamer werd ons Vloeren Liessens uit Heule als hun partner aangeboden. Deze firma is werkelijk een drama. Geen afwerking volgens de afspraak; geen enkele timing, de vl... Ver más
Mijn woning had stormschade opgelopen en aldus moest ik op zoek naar een vakman. Dit bleek een zeer moeilijke zoektocht; ik had initieel een tiental dakwerkers uit de regio (Waasland) gecontacteerd en... Ver más
La empresa ha respondido
Buiten dat wat al geschreven staat... Komt dit er nog bij: tijdje geleden contakt gezocht met deze firma, van hun geen directe reactie ontvangen, wel allerlei mail van onbekende, soortgelijke bedrijve... Ver más
Gun jezelf een zorgeloos bouwtraject binnen jouw budget. Voordelig bouwen en verbouwen start hier!
Langestraat 207, 2240, Zandhoven, Bélgica
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Snelle reacties van de ondernemers.
De website mag wat uitgebreider worden of ik vind bepaalde klussen niet terug zoals stucadoor.
Het zou ook handiger kunnen zijn moest je alle werkjes in 1 aanvraag kunnen rondsturen ipv per type zoals dak, zonnepanelen, electricien, loodgieter...
Maar eigenlijk 1 van de beste sites met veel respons.

Respuesta de Offrea
Easy! My usual garderner for whatever reason let me down..within one hour I had another, price was reasonable I guess..but it worked for me. Would recomend Thank you.

Respuesta de Offrea
Een zeer vlotte aanbiedingen van vakmensen op de vraag naar offertes

Respuesta de Offrea
Trekt op niks ook niet als aannemer kost 400 per maand en komt niets deftig uit de bus ik raad de mensen aan om zelf lokale aannemers te raadplegen hier is het louter om hun zakken te vullen ben in slaap gedaan waar ik bij zat

Respuesta de Offrea
Quick response and follow up. Great!

Respuesta de Offrea
We hadden een poetsonderneming in de omgeving van Antwerpen gevraagd en er werd ons een firma TH2 in Oudenaarde voorgesteld.
Deze ging uiteraard enorme transportkosten + reistijd aanrekenen, waardoor de kost kunstmatig opgedreven werd.

Respuesta de Offrea
Gemakkelijk en snel vinden van vakmannen om uw problemen of werkzaamheden op te lossen met reviews over deze vakmannen

Respuesta de Offrea
Almost immediate references of companies dealing with the issues I needed to fix, thank you very much

Respuesta de Offrea
Heel goede verbinding maken tussen goede proffesionals en particuliers of clienten

Respuesta de Offrea
Een aanrader voor mensen die willen bouwen of verbouwen de info is van belangrijke waarde.
Very quick reaction, but only from one service provider.

Respuesta de Offrea
Offerte aanvraag gedaan en wat mij opvalt is dat er weinig ondernemers reageren.

Respuesta de Offrea
Filled in the firm in the evening and next morning got 2 responses. One even included a scets. So more than satisfied.

Respuesta de Offrea
Positive and personal contact where i completed be informed about what, why, How, and more... Fast response by companies where i was looking for! This was a great help for me!
Thank you...!