Ik plaatste een aankondiging om graszoden te leggen. Vrij snel kreeg ik een telefoontje van Tim de Tuintrimmer uit Eppegem. Hij kwam ter plaatse kijken om het probleem van het gazon in te schatten... Ver más
La empresa ha respondido
Bij totaalrenovatie van onze badkamer werd ons Vloeren Liessens uit Heule als hun partner aangeboden. Deze firma is werkelijk een drama. Geen afwerking volgens de afspraak; geen enkele timing, de vl... Ver más
Mijn woning had stormschade opgelopen en aldus moest ik op zoek naar een vakman. Dit bleek een zeer moeilijke zoektocht; ik had initieel een tiental dakwerkers uit de regio (Waasland) gecontacteerd en... Ver más
La empresa ha respondido
Buiten dat wat al geschreven staat... Komt dit er nog bij: tijdje geleden contakt gezocht met deze firma, van hun geen directe reactie ontvangen, wel allerlei mail van onbekende, soortgelijke bedrijve... Ver más
Gun jezelf een zorgeloos bouwtraject binnen jouw budget. Voordelig bouwen en verbouwen start hier!
Langestraat 207, 2240, Zandhoven, Bélgica
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Positive to contact electricty support; although they asnwered they could not help.
No success with zonnepanelen until now;
Ik was tevreden van jullie snelle service, maar er zat als eerste een kwakzalver bij die echt niet wist hoe hij moest werken. Die moet uit jullie bestand. Voor het overige nog een mooie enrstige afspraak gehad gisteren en volgende week ook nog eens !
Dank je wel

Respuesta de Offrea
I received a quick response to my request, with multiple qualified offers.
Offrea verzamelt wss emails en telefoonnrs. Na een aanvraag op een site 'Leenen Klinkerwerken - vergelijk offertes' ontving ik redelijk snel een SMS van iets genaamd 'Offrea' om 'ja' te antwoorden om mijn GSM nr te verifiëren. Mijn wedervraag 'wie bent u?', werd beantwoord door een klaarblijkelijke bot die de vraag niet begreep en ik 'ja' diende te antwoorden. Dus: Nummer geblokkeerd. En de mail gaat naar de spam. Einde verhaal.
Top bedrijf werkt met zeer goede aannemers!
Nadat wij ingegeven hebben waarvoor we offertes zochten zijn we gecontacteerd geweest door een aantal ondernemers.
Verliep vlot en professioneel.
1 ondernemer was niet op de afspraak, voor de volgende ondernemers zijn de afspraken gepland.
Voorlopig toch eerder positief.
Zeer goed! Er hadden mij binnen de 2 uur na mijn aanvraag al 4 schilders telefonisch gecontacteerd waarvan er vandaag al eentje alles is komen opmeten voor het opmaken van een correcte offerte! Ik zal in de toekomst zeker nog gebruik maken van Offrea! Dank u wel Offrea voor de goede en snelle service! Mvg Anja
Snel reactie gekregen van de aanbevolen elektriciens.
Zeer goede service. Vlugge offertes. Overzichtelijk aanbod.

Respuesta de Offrea
extremely quick response for sanding stairs.
no responses yet for renovation of the roof

Respuesta de Offrea
Snelle reactie van de bedrijven. Correcte afhandeling.

Respuesta de Offrea
Dank zij jullie heb ik al iemand gevonden voor de werken uit voeren dank u