Okhuysen heeft vele mooie wijnen, die ik regelmatig bestel. Zo ook in de voorverkoop. Wanneer deze dan bij hun binnenkomen, dan bewaren zij ze voor jou totdat je ze thuis wil hebben. Eenvoudig via hun... Ver más

Consulta las opiniones de los clientes
Zeer goede selectie. Prijs / kwaliteit is super. Ook het hogere segment kwaliteit wijnen bevindt zich in jullie selectie. Van mooie vondsten van jullie maken jullie mooie aanbiedingen van naar vaste... Ver más
La empresa ha respondido
De wijnkoperij Okhuysen beschouw ik als een fantastisch bedrijf. Ze hebben een groot aanbod aan wijnen. Voor zo ver ik weet is de kwaliteit altijd enorm goed. De prijzen zijn misschien wat aan de hoge... Ver más
La empresa ha respondido
Was vergeten bij de bestelling ‘afhalen’ of ‘ laten bezorgen’ aan te geven. Een telefoontje voldeed, de wijn werd nog dezelfde middag op transport gezet en kwam de volgende dag! Dank voor de service!... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Al meer dan 150 jaar staat Okhuysen garant voor prachtige kwaliteitswijnen. De door vader en zoon Kat zorgvuldig geselecteerde wijnen komen uit de hele wereld, van klassiek Frankrijk tot vernieuwend Nieuw-Zeeland. Bij de selectie wordt gelet op kwaliteit, duurzame productie en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het overbrengen van de liefde voor wijn is wat het team drijft. Okhuysen voorziet particuliere klanten en (top)restaurants in het hele land dan ook altijd van passend persoonlijk advies, uitgebreide informatie en een vergaande service.
Okhuysen wijngarantie
Is een wijn kwalitatief niet in orde?
Información de contacto
Küppersweg 19, 2031EA, Haarlem, Holanda
- 0235312240
- vineus@okhuysen.nl
- www.okhuysen.nl

Ons gratis wijnmagazine Vinée Vineuse
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Fantastische wijn
Fantastische wijn voor een aangename prijs. Heerlijk bij asperges. Een aanrader.

Respuesta de Wijnkoperij Okhuysen
Okhuysen is de beste wijnwinkel van…
Okhuysen is de beste wijnwinkel van Haarlem en omstreken en de website is ook fijn om te gebruiken. Alles is duidelijk te vinden en met uitgebreide informatie over de wijnen.

Respuesta de Wijnkoperij Okhuysen
Goede wijnen voor redelijke prijzen
Goede wijnen voor redelijke prijzen , en snelle levering.

Altijd dik in orde
De prijs/kwaliteitsverhouding van de wijnen bij Okhuysen is altijd prima in orde. Voor elke portemonnee is een passende wijn van goede kwaliteit te vinden. De mogelijkheden om bijzondere wijnen te ontdekken voor een schappelijke prijs waarder ik zeer.

Respuesta de Wijnkoperij Okhuysen
Okhuyzen doet vele dingen goed.
Okhuyzen doet de online verkoop goed. Maar als je ze belt krijg je altijd iemand aan de lijn die je vriendelijk, behulpzaam en adequaat helpt. Daarnaast hebben ze een zeer divers aanbod goede wijnen.

Vervoerder deed moeilijk
Vervoerder wilde de bestelling niet bij de deur zetten omdat er alcohol in zat. Ik kreeg te horen dat dit nooit mag ondanks dat ik goedkeuring hiervoor had gegeven. Bij andere Gervers is dit nog nooit een probleem geweest. Het lag niet aan de service van Okhuysen maar wel aan Tielbeke

Respuesta de Wijnkoperij Okhuysen
Alles is soepel verlopen en volgens…
Alles is soepel verlopen en volgens afspraak gegaan.

Verzending cadeau
Heb iets besteld wat als cadeautje verzonden moest worden.
Verzending werd perfect uitgevoerd.

Respuesta de Wijnkoperij Okhuysen
Hele prettige en persoonlijke…
Hele prettige en persoonlijke communicatie. To the point en het probleem is opgelost. Verder heeft Okhuysen een heel erg goed assortiment.

Respuesta de Wijnkoperij Okhuysen
Duidelijke informatie over de wijn
Duidelijke informatie over de wijn. Goede prijs. Bezorging altijd correct.

Respuesta de Wijnkoperij Okhuysen
Breed scala van mooie wijnen
Breed scala van mooie wijnen , ook in het prijssegment 10-20 euro per fles

Top service.
Gdmrg, de wijn heb ik "digitaal" besteld. Met de auto naar de Küppersweg Haarlem. De twee dozen werden naar mijn auto gebracht: laden dus. Top.

Respuesta de Wijnkoperij Okhuysen
Heel betrouwbaar en prettig bedrijf
Heel betrouwbaar en prettig bedrijf. We bestellen hier al jaren tot volle tevredenheid

Bestellen was een eitje
Bestellen was een eitje. Goede keuzemogelijkheden w.b. aanbod. Alleen nu bezorging nog afwachten...