Okologisk Supermarked Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super lækre varer til rimelige priser. Rigtig glad for at have fået øjnene op for denne mulighed for at handle fornuftigt ❤️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Free shipping to GLS shops. Always fast and seamless. They've generally better prices than in supermarkets and helsekost shops. Good variety of products, even though I'm missing some great multivi... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Rigtig fin online øko-shop! Anbefalelsesværdig at give et besøg; fx hvis du går ind for mindre madspild, gratis varer og gratis leverance - dog ved køb for 300,- (Ellers kan du anvende deres anbef... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gode økologiske kvalitetsprodukter. Hvidt udvalg. Forholdsvis hurtig levering, som var fuldt ud tilfredsstillende for mig. Især var jeg glad for at se at papkasser blev genanvendt til forsende... Ver más

Información sobre la empresa

1. Supermercado
  2. Tienda de ropa infantil
  3. Centro de bienestar

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Vi har flyttet dit lokale (økologiske) supermarked hjem i din dagligstue, med et vareudvalg på over 9000 økologiske varer.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

19 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har købt 1 kilo økologisk medjoul…

Jeg har købt 1 kilo økologisk medjoul dadler hos økologisk supermarked. Da jeg åbner pakken lugter alle dadlerne gærede og der er små sukkerkrystaller deri. Jeg klager over dem, da de er dårlige og ikke kan spises og får svaret. Du kan roligt spise dem og de er opbevaret korrekt. Jeg har købt denne slags dadler i 7 år og kender både duft og konsistens og det er dybt uprofessionelt at blive mødt på den måde, når jeg kommer med en klage over en forkert opbevaret vare.

4 de julio de 2023

Vær på vagt.

Jeg finder Ecooking dagcreme til kr. 99,00 på Google fragtfrit.
Jeg kontakter økologisk supermarked for at høre om cremen fejler noget. Jeg får fortalt at den er sat ned pga. cremen er den sidste. Så går jeg videre i bestilling og nu kommer der fragt på min. Kr. 48,75. Jeg ringer igen… får at vide at det er pga. min ordre er under kr. 499,00. Okay jeg bestiller så videre og kommer op over kr. 500,00
Jeg bestilte en drikkedunk den er allerede i stykker, toiletpapir var rullerne halv så store som normale ruller og minsandten om ikke at min creme var brudt og der mgl. 25 % fra min creme. Endvidere lovede de lev. På 1-2 dage. Men der gik en uge. Hvor har jeg fortrudt at jeg ikke læste Trust inden køb. I dag reklamere de med fri fragt fra kr. 99,00 men når du bestiller skal du op over 499,00

5 de octubre de 2022

Harske produkter

Jeg modtog collagen, som var harsk. Økologisk supermarked nægter at erstatter eller refundere produktet. Kan VIRKELIG IKKE anbefale denne hjemmeside. Det kører fint med levering og bestilling, men når man efterfølgende står med et produkt, som man ikke kan bruge til noget, så det er penge ud af vinduet

21 de julio de 2022

Helt fantastiske

Aldrig har jeg oplevet så hurtig levering af bestilte varer. 🚒
Samtidig med at deres service er helt i top 👍

Det er ikke sidste gang jeg handler der og kan kun anbefale ALLE andre at gøre det samme. I vil ikke blive skuffet 😊👍

11 de junio de 2022

Harske og uspiselige varer

Harske og uspiselige varer.
Skulle serverer ricecrackers til mine gæster i weekenden. De lugtede grimt og var uspiselige. Jeg henvender mig på mail hvor svaret er, at det må være smag og behag. Jeg ringer efterfølgende da jeg har svært ved at forstå den tilbagemelding.
De påstår hårdnakket at de ikke fejler noget, de bliver opbevaret korrekt osv osv……og jeg måske skulle købe et andet mærke i fremtiden. Prøver at sige at jeg er taler om netop de poser jeg har købt og hvordan de er håndteret ikke har noget med min smagsoplevelse. Men ak….det må være mine gæster og mig der ikke kan lide harske ildelugtende varer.
Hmmm🤔

30 de mayo de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er meget tilfreds med de bestilte varer.. handler der gerne igen.. I bør måske lige slette den med at i sender samme dag inden kl 14...

17 de marzo de 2022

Super fint firma

Jeg vender helt sikkert tilbage og køber flere varer. Virkelig god service og mails bliver hurtigt besvaret og det samme gør telefonen. Sådan er det absolut ikke alle steder 👍👍

7 de marzo de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

På google shopping har Økologisk…

På google shopping har Økologisk Supermarked skrevet de har gratis forsendelse. Når jeg når frem til at skulle betale ordren på 375kr står der at forsendelse til pakkeboks koster 57kr.
Jeg annulerede straks min ordre..

7 de enero de 2022

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.