Omhyggelig og ordentlig rengøring. God dialog med ledelse Vil gerne anbefale dem til andre.
La empresa ha respondido
Effektiv og pletfri rengøring. Glæder mig hver gang til at komme hjem til et rengjort hus, når ØK har været her. Pigerne, som rengøre huset, er meget grundige og dygtige til at gøre rent. Jeg benytte... Ver más
La empresa ha respondido
Vi har haft fornøjelsen af ØK rengøring i et års tid, og der er altid gjort skinnende rent, når de har været forbi. Personalet kommer til tiden, overholder aftaler og kommunikationen er god. De få gan... Ver más
La empresa ha respondido
Vi er meget tilfredse. De er gode og effektive. Hurtige kommunikation.
La empresa ha respondido
Økologisk rengøringsservice i Århus, på sjælland og i omegn
Rytoften 5. 1.sal, 8210, Aarhus V, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
God kommunikation betaler sig! Vi er hamrende glæde for Ø.K rengøring. Tilfredshedsgarantien virker, og trods lidt udfordringer i starten har vi altid kunne sige vores mening, og det er blevet taget seriøst og der er handlet på det. Aron har lige fået et 10 år gammelt, slidt og tilkalket badeværelse til at fremstå som nyt. Det er natursten og ikke en nem opgave. 2 andre firmaer har prøvet uden at lykkedes. De er dygtige!
Ø.K. Rengøring leverer super rengøring. De er grundige, pålidelige og kommer rundt i krogene
Jeg kan helt bestemt anbefale ØK rengøring. Pålidelig og god kvalitet. ☺️🙌
Solid rengøring.
Ø.K. Rengøring er et lokalt Aarhus firma, der leverer en solid og god rengøring. Altid venlige og med top service.
Vi er så tilfredse med ØK rengøring: de er pålidelige, effektive, og fleksible. Priserne er desuden meget fornuftige. VI kan varmt anbefale dem!
Vi er meget tilfredse kunder. Rengøringen er hurtigt og effektiv og vi oplever en nem kommunikation og flesibel service😊.
Kan varm anbefale at slippe for rengøringen selv!
Fin service. Vi har ikke haft dem så længe endnu, men indtil videre har det været nemt at komme i kontakt og rengøringen er tilfredstillende.
Vi er meget tilfredse med Aron’s rengøring, grundig og effektiv.

Respuesta de ØK Rengøring
Vi er meget tilfredse med Árons rengøring. Han kommer altid til tiden, er god til at kommunikere hvis der sker noget uforudset, fleksibel og gør godt og grundigt rent til en rimelig pris. Áron Og ØK Rengøring har derfor vores største anbefalinger.

Respuesta de ØK Rengøring
Vi kan klart anbefale Áron - vi er meget glade for hans arbejde og er meget grundig, pligtopfyldende og dygtig.
Vi er så glade for at have fundet god rengøring.

Respuesta de ØK Rengøring
Aron gjorde min fars hus strålende ren. Han kan klart anbefales. Mvh tanja

Respuesta de ØK Rengøring
Vi har nu haft Aron til at gøre rent i vores hjem i 2 år. Aron er fleksibel, nem at kommunikere med, og altid rar og behagelig. Rengøringen er altid grundig og upåklagelig, og har vi haft noget som helst at indvende, kunne vi bare snakke med Aron om det. Vi er meget tilfredse, og har anbefalet ham til alle vores naboer og venner.