Ølstykke/stenløse glarmesteren ApS  Opiniones 6

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God Service. Godt sted.

Hej.
Jeg kan varmt anbefale Ole hos Ølstykke/ Stenløse Glarmesteren.
Han har overholdt sin aftale, med god gennemsigtighed og en god pris.
Kommer til ham igen, hvis uheldet med ødelagt rude skulle ske igen.
Tak

19 de julio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Super dårlig service

Super dårlig service
Aftalt indlevering af billede til indramning 2 gange, ingen var på stedet😡
Vil under ingen omstændigheder anbefale dem, det er endvidere umuligt st få fat på dem telefonisk, det er ikke i orden 👎🏻

25 de agosto de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Virkelig dårlig service

Den 26-02-2020 indleverede jeg et billede til indramning og havde en god snak om indramningen med glarmesteren.
Har nu de forrige to uger på telefon rykket for, hvornår det er færdigt.
Bliver venligt modtaget af glarmesteren, men der sker intet.
I forrige uge oplyste han, at rammen var skåret til og skulle bare lige samles.
I sidste uge var den samlet, men skulle lige have noget tape på bagsiden.
Virkelig dårlige service og vi taler ikke om nogen billig indramning.
Jeg ville selvfølgelig støtte en lokal forretning, men det gør jeg nok ikke igen.

30 de marzo de 2020
Logotipo de Ølstykke/stenløse glarmesteren ApS

Respuesta de Ølstykke/stenløse glarmesteren ApS

jeg undskylder meget over for vores kunde, at vi i denne svære Corona tid,
er meget udfordret på personale og tid.
jeg har talt med kunden idag, og lagt mig fladt ned og undskyldt.
der var sket en fejl med tilbagemeldingen til kunden, da jeg havde klar meldt
et andet billed.
Ovenstående kundes billed er færdig lavet,
og jeg har aftalt med kunden, at jeg levere billedet direkte til kunden, på kundens egen adresse U/B.

jeg håber at man i disse svære Corona tider, vil hjælpe hinanden og være lidt overbærende,
for der er mange derude som kæmper for at overleve, både på hospitalerne,
men også i erhvervslivet.

det nok skal gå alt sammen.
bare husk.......................

PAS PÅ HINANDEN DERUDE :-)

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.