De licht pittige rendang , tjonge tjonge , niet te pruimen . Ik proef alleen pittige kruiden , geen boontjes smaak geen rendang alleen bruine pittige saus door de rijst gemengd , totaal geen stukje v... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Wij als horeca bedrijf proberen al.een poos contact te krijgen met Omas soep. Maar ze is te druk bezig met haar soep dan haar email te bekijken en of de telefoon te nenatwoorden. Jammer, wij kunnen du... Ver más
Jullie normale soepen vinden ik altijd prima. Maar die Soto soep moet echt iit de schappen xD. Een soort bittere smakeloze gele soep. This overduidelijk niet door een Indische gemaakt. Maar wat vooral... Ver más
La empresa ha respondido
Ik organiseer in de week tegen de Eenzaamheid (inmiddels de 5e keer) een High Tea voor mensen die een verzetje nodig hebben. Ook dit jaar was Oma's Soep meer dan bereid om te sponsoren. 30 gasten hebb... Ver más
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Zo nodig in deze tijd
Oma’s soep! Zelden zo’n liefdevolle club meegemaakt. Zo nodig in deze tijd waarin het steeds meer “ieder voor zich” lijkt te zijn. Ze doen alles met zoveel enthousiasme en aandacht. Ben heel blij dat ze in mijn leven zijn gekomen.

Fantastisch
Fantastisch! Een bedrijf met een groot en vol hart! Altijd genieten wanneer we ‘savonds een oma’s soep gerecht eten :)

Respuesta de Omassoep
de beste soep dat je kan proeven
de beste soep dat je kan proeven! Top organisatie met top mensen

Respuesta de Omassoep
Let’s eat Oma’s Soup together!
overheerlijke gezonde soepen en maaltijden met een prachtige steun aan de Stichting Oma’sSoep Tegen Eenzaamheid!’

Leuk iniatief
Ik ben fan van Oma's Soep! De smaak is goed en er zit geen troep in. De prijs is wel aan de hoge kant, maar ik begrijp dat omdat een groot deel van de opbrengst naar het organiseren van dingen voor eenzame ouderen gaat. Al met al zeker de moeite waard om eens te proberen!

Blij
Soep was lekker, konden ruim twee porties uit. Super leuk om via deze manier een bijdrage te kunnen leveren aan zo’n mooi goed doel
Heerlijke soep en maaltijden
Altijd lekker, en vooral leuk dat het op recept is van opa's en oma's. Dat proef je!
Altijd lekkere soep en voor het goede…
Altijd lekkere soep en voor het goede doel!! Opa’s en oma’s worden er ook altijd vrolijk van.
Prima soep
Meerdere soepen geprobeerd en voldoen voor mij aan de verwachtingen. Ook is het fijn om te weten dat er iets goeds gedaan wordt met het geld dat het bedrijf binnenkrijgt
Heel leuk om te zien hoe aandacht en…
Heel leuk om te zien hoe aandacht en soepjes samen eenzaamheid in Nederland kunnen verminderen. Ook vind ik de soepjes erg lekker.
Super goed initiatief!
Super goed initiatief!! Ook onwijs lekkere soepen en maaltijden. Moet alleen nog de groentespreads proberen!
Top bedrijf
Naast dat de producten van oma’s soep heerlijk zijn, is het ook fantastisch om te zien hoeveel ouderen je blij maakt! Top bedrijf
Echt heerlijke soep en leuk verpakking
Echt heerlijke soep en leuk verpakking
Een leuke manier om met een andere…
Een leuke manier om met een andere generatie in contact te komen. Veel weize lessen geleerd van de oudjes.
ER MOET PARNEERMEEL IN DE BALLEN!
Eerlijk en mooi bedrijf
Fantastische organisatie die oprecht eenzaamheid bij ouderen tegengaat! Tevens zijn de producten ook heerlijk!
oma's soep is een geweldige organisatie
Super soep
Super leuke en belangrijke maatschappelijke organisatie!! En altijd heerlijke soep :)
Vrijwilliger Oma’s soep
Ontzettend leuke tijd gehad, mooi om te zien hoe je een lach op het gezicht van iemand kan toveren doormiddel van aandacht.
Top bedrijf!
Een fantastisch initiatief door soep te combineren met de eenzaamheid in Nederland. Daarnaast maken ze heerlijke producten! Zeker je geld waard!