Op zondagavond 21.30 besteld en maandag was het binnen, wow! Ook erg fijn dat je zelf de bezorgdienst kan kiezen. Tel daar nog eens de scherpe prijzen en meerdere betaalmogelijkheden bij op, dan kan... Ver más
Hé Hé....Ze bestaan toch !! Geen Chatbot, Geen menu, Geen leek, Gewoon expertise uit Sneek !! Probleem met setgroep van mn siemens EQ9. 3x slecht advies van andere webshops, en vele uren s... Ver más
Wat wel wat vreemd is,is dat u op de website vermeld dat de Excellent snelontkalker geschikt is voor Siemens en Bosch espresso koffiemachines maar dat in de gebruiksaanwijzing van mijn Siemens machi... Ver más
La empresa ha respondido
De betaling bij de online bestelling ging al mis. Na ongeveer een uur via de email alsnog een link voor betaling ontvangen. Levering de volgende dag gaat niet op. Bestelling en voltooide betaling... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Huishoudelijke onderhoudsartikelen. Laagste prijs garantie
Selfhelpweg 121, 8607AC, Sneek, Holanda
- 0585812045
- hallo@onderhoudsartikelen.nl
- www.onderhoudsartikelen.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Snel en goed
Ik bestel wel vaker via internet en ben tegenwoordig blij verrast als alles goed gaat. Dat was hier t geval.
Efficiente levering voor een scherpe prijs
Door de scherpe prijsstelling en accurate levering is deze leverancier een aanrader!
bestelling verliep correct en volgens de gewekte verwachtingen.
bestelling verliep correct en geheel volgens de gewekte verwachtingen van levering en prijs,
Geweldig !
Wat ik nodig had voor de espressomachine, goed te vinden op de website, snel kunnen bestellen, afrekenen en 24 uur later in huis.
Snelle volledige service
1x dat ik hier een bestelling heb geplaatst ( reinigingstabletten espressomachine) , snelle respons en levering.
Leuk dat ze ook een extra setje tabletten leverden om te testen.
Correcte levering.
Mijn bestelling was niet op voorraad. Ik kreeg een mail met daarin de juiste dag van levering. Artikel ook op aangegeven dag geleverd.
makkelijke site, snelle levering
Wat ik geweldig vind van jullie website is de uitleg over hoe je de onderhoudsartikelen moet gaan gebruiken, dat is pas servicegericht! Verder makkelijke site, goed overzichtelijk.
Eenvoudig besteld, binnen 24 uur geleverd!
De artikelen zijn eenvoudig te bestellen en werden binnen 24 uur geleverd.
Alles zat keurig verpakt, kortom geen reden tot klagen :-)
Supervlotte afwikkeling!
De site was duidelijk en na de betaling ontvingen we alles zeer vlot. Dit bedrijf is absoluut bij iedereen aan te bevelen.
Goed, snel, duidelijk
Makkelijke overzichtelijke site.
Volgens mij net niet de goedkoopste wel snel geleverd en veilig betalen met ideal.
Scherpe prijs .
Maar ik had wat meer aandacht verwacht bij verzenden.
IK kreeg GEEN melding dat hij verzonden was , GEEN code om het pakje te volgen op internet.

Respuesta de OnderhoudsArtikelen.nl