Vanløse Torv 1, 2720 København, Vanløse, DK

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fik vurderet en skade på min iPhone og indenfor få minutter et overslag til mit forsikringsselskab utrolig hurtig behandling / eftersyn af en meget imødekommende ekspedient. Vil fremover benytte OneF... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de reparación de teléfonos
  2. Tienda de accesorios para teléfonos celulares

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Velkommen til OneFone Vanløse! Vi er din pålidelige partner for reparationer af smartphones, tablets og computere. Med vores erfarne teknikere og over 10 års erfaring stræber vi altid efter at levere den bedste service og høj kvalitet af mobiltilbehør. Besøg os på adressen: Vanloese Torv 1, 2720 København. Vi udfører 90% af alle reparationer på kun 30 minutter, og vi giver dig 2 års garanti på alle reparationer. Åbningstider: Mandag til fredag: 10.00-19.00 Lørdag & søndag: 10.00-17.00 Gør din næste reparationsoplevelse problemfri hos OneFone Vanløse.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

2,9

Todas las opiniones

26 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Vejledning og kundeservice elendig

Købte telefoncover efter vejledning fra ekspedient. I følge ham skulle coveret kunne holde til at jeg tabte det, det skulle være lige så godt som et tilsvarende Apple-cover og skulle være TPU-cover, som skulle være stødabsorberende og kunne bøje uden problemer.

Coveret går i stykker 2 dage efter jeg har købt det! Ja, det røg på gulvet, men ikke noget et cover ikke skulle kunne klare - og ikke noget mine tidligere covers ikke har klaret! Havde jeg købt Apple-coveret han sammenlignede med, var der ikke sket noget…

I butikken vil de ikke gøre noget, da det er gået i stykker dér hvor det er lavet af GLAS!!!??? HVAD!!! Der er åbenbart en glasbelægning på! Og så vejleder man som de gør!!!! De kunne dog tilbyde at jeg kunne købe nyt cover til halv pris - hvilket så svarer til et cover koster 150% af prisen…

Elendig kundeservice og tilgang. Kommer ALDRIG til at handle der igen - og kan kun anbefale andre at holde sig langt væk!

15 de marzo de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Forfærdelig service og ingen form for…

Forfærdelig service og ingen form for sympati eller noget som helst. Jeg betalte 350kr for at få skiftet 1 Kampers linse på iPhone, og 3 dage efter er toppen gået i stykker. Linsen var sat skævt i, og da jeg ved at telefonen ikke har været tabt eller været udsat for slag, synes jeg bestemt ikke det er i orden at der bliver rystet på hovedet, og sagt det er ikke vores problem…

11 de marzo de 2024

Butik i Vanløse - udskiftning af iPhone skærm

Kort resumé: Find en anden butik, da deres kvalitet og service er til 0 stjerner.

Det skulle være en ret standard udskiftning af en iPhone XS-skærm, der var gået i stykker.

Prisen var 1.099 kr., og der blev tilkøbt cover og panserglas til skærmen, så den samlede pris blev 1.399 kr.

Personen i butikken påstår at have mange års erfaring i reparation af telefoner, men mangler åbenbart grundighed, da vi finder ud af, at TrueDepth-sensoren nok også skulle være skiftet, så ansigtsgenkendelsen virkede efter skærmskiftet. Der er nok grænser for, hvor dygtig man kan blive ved at se YouTube-videoer.

Reparationen blev udført den 18. januar 2024, men allerede den 16. februar begynder skærmen at virke dårligt. Besøger butikken for at få skiftet til en ny skærm, da det enten har været en fejl på skærmen fra fabrikken, eller der er tale om fejlmontering.

Den kære mand nægter, at det har noget med deres reparationskvalitet eller den nye skærm, der er kommet på, at gøre.

Jeg skal nævne, at der ikke er noget synligt at se på ydersiden, men han mener stadigvæk, det er helt normalt, at skærmen, der kom på for 1 måned siden, er knækket på indersiden.

Han kan på ingen måde argumentere for, hvordan det skulle være sket - udover at han kan sige, at han er 1.000% sikker - på hvad, er jeg ikke helt klar over.

Vi får lov til at betale 650 kr. for at få en ny skærm på - spændende, hvor lang tid den skærm holder.

Bundfangeri, dårlig kvalitet, dårlig kommunikation, manglende grundighed er nok de ord, der dukker op, når jeg går forbi butikken igen.

Min anbefaling er at holde sig væk fra deres butik i Vanløse.

17 de febrero de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fik vurderet en skade på min iPhone og…

Vil fremover benytte OneFone Vanløse hvis jeg har brug for køb til telefon eller andet.

29 de septiembre de 2023

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.